Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΣΥΡΙΑ: Μετά την προβοκάτσια των «χημικών», ο βομβαρδισμός…


Η πλανητική ιμπεριαλιστική κακουργία με ηγέτιδα δύναμη τους πολεμικούς μηχανισμούς των ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τα Συρία.
Η συνταγή γνωστή: Πριν από τον βομβαρδιστικό όλεθρο ξεκινάει η τρομοκρατική προβοκάτσια, μέσα από τους πρακτορικούς μηχανισμούς των διεθνών ΜΜΕ.


Η προβοκατόρικη καταιγίδα της διεθνούς δημοσιογραφικής πορνείας που υστερικά πιπίλιζε το παραμυθάκι του βομβαρδισμού παιδιών με χημικά από τον Άσαντ, συνοδεύτηκε άμεσα με την πολεμική καταιγίδα του βομβαρδισμού της Συρίας από τους «ανθρωπιστές» δολοφόνους των ΗΠΑ.

Το προσφιλές παραμυθάκι της χειραγωγούμενης δημοσιογραφίας είναι τα «χημικά»: Χθες Ο Σαντάμ «είχε χημικά», τώρα ο Ασαντ «ρίχνει χημικά».

Πλέον μόνο οι τυφλοί δεν βλέπουν…

Σχετικά με αυτήν την προβοκάτσια των χημικών, με αυτό το παραμυθάκι που, σε συντονισμό και διατεταγμένα, μας γανώνουν το κεφάλι οι προπαγανδιστές–προβοκάτορες του θεάματος και της «πληροφόρησης» (ΜΜΕ) διαβάστε εδώ:

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/04/blog-post_6.html


Κείμενο που ξεβρακώνει όχι μόνο τα πρακτορεία της διεθνούς προπαγάνδας, αλλά και πολλούς έμμισθους της «αριστεράς» που έχουν πάθει ψύχωση με τον Άσαντ: Την ψύχωση των διεθνών δημίων και δολοφόνων εναντίον της Συρίας που αντιστέκεται…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP