Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ο Παύλος Τσίμας «ξανακτύπησε»!


Έχουμε αναλύσει πολλές φορές ότι οι γλοιωδέστεροι λακέδες είναι αυτοί που λιποτάχτησαν από ένα σύστημα αντικαθεστωτικών ιδεών και ασπάστηκαν με υπερβάλλοντα ζήλο τις «ιδέες» και τις «αξίες» της καθεστωτικής εξουσίας.
Μια από τις γλοιωδέστερες «πόρνες» των ΜΜΕ είναι, ο πρώην κομμουνιστής, Παύλος Τσίμας:

Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα παράσιτα των «νταβάδων», που σου προκαλεί ωκεάνια κύματα αναγούλας και σιχασιάς, διότι αυτός ο «λακές» εξακολουθεί να μιλάει στο όνομα της …αριστεράς!!!

Είναι γνωστές οι υστερικές του υμνολογίες στα Μνημόνια, στους πλανητικούς μαφιόζους του χρήματος, στους μηχανισμούς εξουσίας του 4ου Ράιχ, καθώς και στα ανδρείκελά τους στην Ελλάδα.

Τώρα «ξανακτύπησε» πάλι στο δελτίο ειδήσεων (8.30) του Σκάι…


Όχι μόνο δικαιολόγησε τον Τσίπρα για την έπαρση της ΥΠΟΤΑΓΗΣ του στον Τράμπ, αλλά χαρακτήρισε και τον αντιαμερικανισμό ξεπερασμένο!!!

Σαν το «εθνικό σπορ» του γνωστού «αμερικανοτσολιά», του Χρυσοχοΐδη…

Πιο προχωρημένος ο Τσίμας από τον Παπαδόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διατυμπάνιζε προ ημερών ότι: «Δεν ισχύει σήμερα το "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι"».

Διαβάστε εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2017/10/blog-post_13.html


Ο Τσίμας ταυτίζεται, ΠΛΗΡΩΣ, με τον Χρυσοχοΐδη. Δηλαδή «ξεπλένει» όλη την ΙΣΤΟΡΙΑ των αμερικανικών ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ και ταυτόχρονα βρίζει και συκοφαντεί τον ελληνικό λαό για αντί-αμερικανικές εμμονές…

Για τον πρώην αυτόν «κομμουνιστή» ο αντί-αμερικανισμός δεν είναι προϊόν της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και κτηνωδίας των ΗΠΑ, της ΙΣΤΟΡΙΑΣ, αλλά κάποια ψυχασθένεια των Ελλήνων, κάποια ποδοσφαιρική υστερία, όπως το είχε θέσει ο Χρυσοχοΐδης…

Τελικά θα μείνει ανεξίτηλο στην ιστορία το μεγαλοφυές σύνθημα για τον Τσίμα: «Το πάθος για το χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα»!!!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP