Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Οι αρχιαποστάτες κατηγορούν για αποστασία τους κλώνους τους…


Έγινε της μόδας η έννοια της αποστασίας. Και εδώ όμως αδειάζει η λέξη από το περιεχόμενό της και αλλοιώνεται…
Αποστασία σημαίνει, ουσιαστικά και πρωταρχικά, η αποκήρυξη ιδεών και πολιτικών συλλογικοτήτων, υποκινούμενη από ταπεινά και ποταπά κίνητρα.
Είσαι αποστάτης όταν εγκαταλείπεις τις ιδέες σου, το κόμμα σου ή οποιαδήποτε ιδεολογική, πολιτική ή θρησκευτική οργανωμένη συλλογικότητα, για κάποιο προσωπικό όφελος: πολιτικό, κοινωνικό, χρηματικό κ.λπ.


Η αποστασία, συνεπώς, προϋποθέτει ένα οργανωμένο σύστημα ιδεών, μια ιδεολογική, πολιτική ή θρησκευτική ταυτότητα.

Αποστασία δεν νοείται σε καιροσκοπικά συνονθυλεύματα ιδεών και τυχοδιωκτών, σε αθροιστικά (και όχι συνθετικά) νεφελώματα καιροσκόπων και αριβιστών.

Ακριβώς, διότι σε αυτά τα νεφελώματα κυριαρχεί η ΑΠΟΥΣΙΑ ιδεών, η ΑΠΟΥΣΙΑ μιας ΣΥΝΘΕΤΙΚΗΣ ιδεολογικής και πολιτικής ταυτότητας…

Αυτό που κυριαρχεί είναι η ιδεολογική και πολιτική ΙΣΩΠΕΔΩΣΗ, η αφυδάτωση και ο αποχρωματισμός της συνείδησης, ο νοσηρός ατομικισμός και η ΑΝΕΥ ΑΡΧΩΝ και με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ατομική ανάδειξη, προβολή και αναρρίχηση: Δηλαδή ο αχαλίνωτος αμοραλισμός, ο ασύστολος τυχοδιωκτισμός, ο ανενδοίαστος καιροσκοπισμός.

Σε τέτοια ελεεινά καιροσκοπικά συνονθυλεύματα από τι να αποστατήσουν τα μέλη τους; Η αποστασία εδώ αποτελεί το κυρίαρχο ιδεολογικό και πολιτικό στοιχείο του καιροσκοπικού αθροίσματος των μελών…

Στους ΑΝΕΛ, π.χ. συνωστίστηκε μια πολυχρωμία τυχοδιωκτών, οι οποίοι αποστάτησαν από κάποιες προγενέστερες ιδέες και οργανώσεις, προκειμένου να κερδίσουν μια καρέκλα στον ορνιθώνα της Βουλής ή στην κατοχική κυβέρνηση.

Η αποστασία σε τέτοια τυχοδιωκτικά κατασκευάσματα βρίσκεται μέσα στα οστά και στο αίμα αυτού του πολιτικού οργανισμού.

Ο ίδιος ο Καμμένος, ο αρχηγός του πολιτικού μορφώματος, τυχοδιωκτικό υποπροϊόν ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ είναι. Από πολιτικός ακροδεξιού φυράματος και φανατικός νεοδημοκράτης και κατήγορος της «αριστεράς» (κάθε απόχρωσης), μεταπήδησε σε ένα άλλο σύστημα ιδεών και συγκυβέρνησε με αυτούς που έβριζε, αποτεφρώνοντας από κοινού την Ελλάδα και το λαό της.

Ο Καμμένος αποτελεί ένα από τα πλέον μοχθηρά αποτυπώματα ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ του κατοχικού κοινοβουλευτισμού.

Οι τυχοδιώκτες που μάζεψε
στο καιροσκοπικό μαντρί του είναι οι κλώνοι του, υποπροϊόντα του δικού του τυχοδιωκτισμού…

Είναι αστείο, λοιπόν, ο Καμμένος να κατηγορεί τα δικά του σκύβαλα, σαν αποστάτες. Αυτά τα σκύβαλα τη δική του λογική τραβάνε ως την τελική της συνέπεια…

Αλήθεια, τώρα θυμήθηκε ο Καμμένος ότι ο πατέρας της Κουντουρά έγραψε τον ύμνο της Χούντας;

Είναι και αυτό ένα κραυγαλέο δείγμα της πολιτικής του αλητείας και της επαρμένης, δημαγωγικής βλακείας του…

Τα ίδια ισχύουν και για το άλλο συνονθύλευμα των πολιτικών τυχοδιωκτών, το «Ποτάμι»: Του πολιτικού ΤΙΠΟΤΑ, του Σταύρου Θεοδωράκη…


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11138
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP