Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Οι μάσκες πέφτουν για τους «πατριώτες» προπαγανδιστές του 4ου Ράιχ...


Στις κρίσιμες καμπές της ιστορίας αποκαλύπτονται όλοι οι κάλπικοι παράδες…
Οι κάλπικοι της «αριστεράς» (οι πράκτορες της πλανητικής ιμπεριαλιστικής εξουσίας με αριστερό προσωπείο) έχουν ξεγυμνωθεί, ήδη, τελείως…
Το δικό τους εθνομηδενιστικό ξεγύμνωμα ενίσχυσε τους εμπόρους του «πατριωτισμού»: λειτούργησε σαν ασπίδα στους εθνοκάπηλους…


Τα γιγάντια, ωστόσο, εθνικά μας ζητήματα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Έτσι δεν αφήνουν ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο ελιγμών στους απατεώνες πατριδοκάπηλους…

Οι μάσκες πέφτουν πλέον.

Ήδη γράψαμε: Ο αγωγός EastMed και οι «πατριώτες» σιωνιστές…
Εδώ: http://resaltomag.blogspot.com/2019/12/eastmed.html
Παραπέμπουμε επίσης και εδώ:
https://mandataapoekso.blogspot.com/2019/12/east-med_29.html
Συνεχίσουμε και με ένα μικρό σχόλιο, από δω:
https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2019/12/timing.html


tillthehalt.blogspot.gr

Οι πράκτορες προπαγάνδας ως γνωστόν δεν αποκαλύπτονται από αυτά που λένε αλλά από το timing που χρησιμοποιούν όταν τα λένε.


Ένας υπερεπαναστάτης που ακούει στο όνομα Όθωνας Κουμαρέλλας βγάζει ένα "ξαφνικό" κείμενο υποβάθμισης του Αγωγού East Med λίγες μέρες πριν από την άφιξη Νετανιάχου στην Αθήνα.

Η γνωστή προπαγάνδα των Σιωνιστών μετά την...
σιωπή όλων αυτών των χρόνων, θέλει αυτόν τον αγωγό να είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί για τεχνικούς και οικονομικούς λόγους.

Γεγονός που αν κρίνουμε από γεωπολιτική σκοπιά όλα όσα έχουν συμβεί στην χώρα μας και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου δεν στέκει.

Γιατί αγαπητοί μου φίλοι πολύ απλά, αν δεν πίστευαν πως μπορούν να καλύψουν τεχνικά και οικονομικά αυτό το έργο, δεν θα προχωρούσαν ούτε στην ισοπέδωση της Συρίας, ούτε ούτε στην στημένη οικονομική κρίση της Ελλάδας, ούτε στην οικονομική κρίση της Κύπρου, ούτε στην αποσταθεροποίηση της Αιγύπτου, ούτε στην Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά ούτε θα είχε καεί όλη η ελληνική επικράτεια που προβλέπεται να περάσει αυτός ο αγωγός!

Όλοι αυτοί οι πράκτορες προπαγάνδας του Σιωνισμού,
που μπορεί να είναι από εντεταλμένοι Τέκτονες, μέχρι απλά ηλίθιοι δωσίλογοι μισθοφόροι, κατά σύμπτωση ξεχνάνε να συμπεριλάβουν μέσα σε όλα αυτά, τον Euroasia Intreroconnector, που ίσως για το Ισραήλ είναι ακόμα πιο σημαντικό από τον East Med!

Δεν σας μιλάνε επίτηδες και σας πουλάνε ψευτοπατριωτισμό μαζί με φιλοσιωνισμό γιατί σας θεωρούν πρόβατα.

- Ο EastMed και ο... Άγιος Βασίλης
http://archive.is/1EWge#selection-639.0-639.32


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11306

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP