Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ευτυχώς που η Ιστορία δεν φέρει στον εξοπλισμό της κεραυνούς

  

Kατ’ αρχάς, να ευχαριστήσουμε τους Θεούς, διότι η παρουσία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο επέφερε τις μικρότερες καταστροφές που θα μπορούσε! Αν εξαιρέσουμε το σκουλαρίκι της κυρίας Πελόζι που έπεσε από το αυτί της (από τον ενθουσιασμό του με αυτά που άκουγε), κι αν εξαιρέσουμε ότι μόλις είπε ο Μητσοτάκης «Μαριούπολη», έπεσε το Αζοφστάλ, ουδέν άλλο αξιοσημείωτο συνέβη.


………………..

 
Κατά τα άλλα, όλοι οι Θερσίτες της επικράτειας πρέπει να παραδεχθούμε ότι η παρουσία Μητσοτάκη στον Ναό της Αμερικανικής Δημοκρατίας υπήρξε αξιοπρεπής! Ο πρωθυπουργός μας δεν θύμιζε σε τίποτα
κάποιο βλαχοσυμπέθερο που κατέφθασε στην πρωτεύουσα του μισού κόσμου φορτωμένος με κοφίνια και νταμουζάνες.***

Αντιθέτως, θύμιζε τους στερνούς Σελευκίδες και τους ύστερους Πτολεμαίους που έσπευδαν μεν ικέτες στη Ρώμη, αλλά με πάσαν κομψότητα και των προγόνων τους την αρχοντιά.

………………

Είμαι βέβαιος ότι στις «κυλιόμενες» ο Μητσοτάκης ανέβηκε μια-δυο, τρεις-τέσσερες μονάδες, κολακεύοντας την εθνική μας ματαιοδοξία (με ένα κάποιο κόστος είναι η αλήθεια! Όμως με την πείνα που έρχεται, ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, να πληρώνει, να χρωστάει, να του τα παίρνουν και να τα δίνει).

Τώρα, υπάρχουν κι ορισμένοι που ενοχλήθηκαν με τις αμετροέπειες του Μητσοτάκη να αντικαταστήσει τη λέξη (sic) Ελλάς με τη λέξη Ουκρανία, καθώς και την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου με τη μαρτυρική Μαριούπολη! Υπερβολές! Εμείς

οι ίδιοι δεν λέμε τόσα χρόνια για τη «Σφαγή της Τριμπολιτσάς»; – τώρα το λένε και οι Τούρκοι!

 


Το μόνον πρόβλημα σε αυτό το ζήτημα είναι ότι οι Ναζί του Αζόφ στο Αζοφστάλ παραδίδονται σαν τα ζουλάπια, αντί να πέσουν ηρωικώς μαχόμενοι, κρυμμένοι πίσω από τις ανθρώπινες ασπίδες που πήραν μαζί τους μέσα στα λαγούμια του τεράστιου Χαλυβουργείου.

Και κατά τούτο οι νεοναζί δεν τίμησαν καθόλου την κληρονομιά που τους άφησαν οι Ναζί πρόγονοί τους. Οι οποίοι τους τελευταίους μήνες του πολέμου εκτελούσαν Γερμανούς (ως προδότες), εκτελούσαν τα παιδιά τους γονείς (ως προδότες) και πολεμούσαν λυσσασμένα έως τελευταίου λίθου της Γερμανίας.

……………….

Ο «Φόλκστουρμ» που εξαπέλυσε ο Γκαίμπελς, διότι όπως έλεγε ο Χίτλερ στα τελευταία του: «αυτός ο λαός (ο γερμανικός) δεν άξιζε την ηγεσία μου»

***

Ευτυχώς ουδέν τι τέτοιο ανατριχιαστικό εκστομίσθηκε από τον Μητσοτάκη στο Κογκρέσο, δεν είναι δα και Ζελένσκι ο άνθρωπος! Ένας Έλληνας πρωθυπουργός είναι

που ολοκλήρωσε τις δουλίτσες που άνοιξε ο προηγούμενος πρωθυπουργός, ο Τσίπρας (Πρέσπες, Αλεξανδρούπολη κ.λπ.) πλην όμως κλέβοντας από τον Ηγεμόνα (99,11%) του ΣΥΡΙΖΑ όλη τη δόξα. Θρήνος στο Ιερό Παλάτιο της Κουμουνδούρου – αν συνυπολογίσει κανείς ότι δεν εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή ο Καρανίκας!

***

Είχε λοιπόν δίκιο ο Μακρόν όταν έλεγε ότι το ΝΑΤΟ είναι «εγκεφαλικά νεκρό» – όντως αυτός ο Στόλτενμπεργκ φέρνει κάπως σε ζόμπι! Οπότε τα εγκεφαλικά που μοιράζει ο Ερντογάν στους ΝΑΤΟϊκούς δεν φαίνεται να τον αγγίζουν. Αντιθέτως

φαίνεται να είναι ευχαριστημένος με τους Γκρίζους Λύκους που πολεμάνε στο πλευρό των Ουκρανών στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου (κατά τον παραλληλισμό Μητσοτάκη) και εναντίον

της «σφαγής» των Τούρκων στην Τριμπολιτσά» (κατά τις μπαρούφες άμα τε και μαλακίες που λένε τόσα χρόνια ΣΥΡΙΖαίοι κι άλλοι προσκυνημένοι αριστεροί).

……………………

Ήταν μια καλή (συν)ομιλία με την Ιστορία! Ιστορική, πατριώτες μου…


ΣΤΑΘΗΣ Σ.
19•V•2022

  
 
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP