Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Το «κατηγορώ» που δεν διατυπώνεται και δεν διατυπώνετε…

 

Πολλοί από σας έχετε κατηγορηθεί για αντισημιτισμό επειδή καταγγέλλετε την πολιτική του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων, μια πολιτική ναζιστικού τύπου που δημιουργεί «ζωτικό χώρο», μια γενοκτονική πολιτική, ένα εφαρμοσμένο απαρτχάιντ – όμως εσείς (όπως και πολλοί Εβραίοι που καταγγέλλουν τα ίδια) είστε αντισημίτες 

 

 

 

επειδή έτσι λένε «αριστεροί» τύπου «Ιός» που κατοικοέδρευαν κάποτε στην «Ελευθεροτυπία» και τώρα κάνουν κουμάντο στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

 

 

 

……………..

 

 

 

Πολλοί από σας έχετε επίσης κατηγορηθεί ως εθνικιστές επειδή είστε πατριώτες. Από τους ίδιους και άλλους «αριστερούς» του είδους τους όπως η κυρία Ακρίτα κ.ά.

 

 

 

Πολλοί από σας έχετε κατηγορηθεί ως Ελληναράδες, έθνος ανάδελφον, ορθόδοξοι μουλάδες κ.ά., επειδή δεν στέρξατε στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας.

 

 

 

Από ποιους; Από όσους σήμερα υποστήριξαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, από όσους εκφράζουν την Αριστερά που Γονάτισε και από τα τρολ που αυτή η «Αριστερά» εξέθρεψε, η «Αριστερά»

 

 

 

του Τσίπρα, τα άθλια αυτά πιράνχας που αποδομούν χαρακτήρες, συκοφαντούν και τρομοκρατούν ως άλλα Τάγματα Εφόδου στο διαδίκτυο και όπου αλλού έχουν φυτευθεί.

 

 

 

*** 

 

 

 

Πολλοί από σας που έχετε αντιπαλέψει τον φασισμό (και κάποιους σας έχει προγράψει η Μαύρη Διεθνής) έχετε κατηγορηθεί ως εθνίκια ή φασίστες από καιροσκόπους κι ανθρωποφάγους, από σκουλήκια που δεν μπορούν να 

 

 

 

βάλουν πέντε λέξεις στη σειρά. Πολλοί από σας που πιστεύουν, όπως ο Μίκης, ο Μοσκώφ, ο Ελύτης, ο Γκάτσος, ο Τσαρούχης, ο Σεφέρης, ο Καβάφης στη συνέχεια των Ελλήνων, του ελληνισμού, της γλώσσας και του Ρωμαίικου κατηγορείσθε από αυτό το διαχρονικό μόρφωμα των πονηρών και των αμόρφωτων ότι είσθε ελληνοκεντρικοί, αρχαιολάτρες και προγονόπληκτοι.


Πολλοί από σας που έχετε αγωνισθεί για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, είστε σεξιστές διότι είστε στρέιτ ή αν είστε κι εσείς

 


ομοφυλόφιλοι, που όμως πρέπει αυτοί οι τρομοκράτες να εξοντώσουν για πολιτικούς ή άλλους λόγους, θα κατηγορηθείτε για κάτι απ’ όλα τα παραπάνω, θα συκοφαντηθείτε, θα εξοβελισθείτε, θα απαξιωθείτε επαγγελματικά, θα

 

 

«μείνετε μόνος μέσα στην ερημιά το πλήθους» ή, όπως το έλεγαν οι ναζί: «αφήστε τον τώρα (τον εξοβελισμένο) να πεθάνει»…

 

 

……….

 

 

Εκείνοι που υμνούν τον Βελουχιώτη και κόβουν συντάξεις, εκείνοι που ροκανίζουν φράγκα μέσω των ΜΚΟ, εκείνοι που υπέγραψαν Μνημόνια, κατηγορούν πολλούς από σας ως προδότες

 

 

διότι δεν συμμετείχατε στη δική τους προδοσία.

 

 

***

 

 

Έχει κρατήσει πολύ αυτή η Τρομοκρατία των Τιμητών της Ελεεινής Μορφής. Που οδήγησαν την Αριστερά σε κοινωνική ανυποληψία.

 

 

 

Που με τις ύβρεις τους απέκοψαν την Αριστερά από τον οφειλόμενο διάλογο με τον λαό. Αλαζόνες, ελίτες της δεκάρας, αδαείς, φανατικοί, ξερόλες ζουν περίκλειστοι μέσα

 

 

στο Ιερατείο που ελέγχουν, στην ηγεσία δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέσα ενημέρωσης που τους υποστηρίζουν και την καθηγητική καμαρίλα που έχουν δημιουργήσει στα ΑΕΙ.

 

 

…………….

 

 

Όσον αυτός ο συρφετός πραιτοριανών και καραγκιόζηδων ελέγχει την Αριστερά (διότι το ΚΚΕ έχει αποσυρθεί στο μοναστήρι των Σαολίν, να μαθαίνει Κουνφού για ώρα ανάγκης) δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την κοινωνία και την πατρίδα.

 

 

 

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι αυτός ο εσμός των αθλίων, η σέχτα και η κάστα είναι πολύ μικρός. Μια χούφτα κωλοπετσωμένων που έχει πολλά πλοκάμια. Πολύ χρήσιμα στην εξουσία. Όπως απεδείχθη τα τελευταία δέκα-δώδεκα χρόνια.

 

 

 

Το ξεβράκωμα αυτών των Εχθρών του Λαού είναι θέμα ζωής ή θανάτου για την κοινωνία, την πατρίδα και την Αριστερά…

 

 

ΣΤΑΘΗΣ Σ.
2•VI•2022

 

 

 

ΠΗΓΗ 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP