Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

«10.337.500 $ αποζημίωση στους Υγειονομικούς που αρνήθηκαν €μVολιασμό γιατί το σκεύασμα περιέχει στοιχεία εμβρυϊκών κυττάρων από εκτρώσεις!»

 


 

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

 

 

 

«Η αδιαφορία επιτρέπει να κάνουν νόμους,
που κατόπιν μόνο η επανάσταση θα...

μπορέσει να καταργήσει»
Αντόνιο Γκράμσι

 

 

 

Οι εργαζόμενοι υγειονομικοί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου NorthShore University HealthSystem (Σικάγο, ΗΠΑ), που απολύθηκαν για "άρνηση εμβολιασμού" με το πειραματικό σκεύασμα (όπως διευκρινίζουν οι ίδιες οι πολυεθνικές Big Pharma), έλαβαν ως αποζημίωση το ποσό των 10,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

 

 

Το Liberty Counsel (οργανισμός θρησκευτικής ελευθερίας) κέρδισε την πρώτη Ομαδική Αγωγή σε εθνικό επίπεδο υπέρ των εργαζομένων στον Τομέα της Υγείας του NorthShore University HealthSystem, οι οποίοι είχαν μηνύσει το ίδρυμα επειδή αρνήθηκε να τους απαλλάξει από τις απαιτήσεις εμβολιασμού για θρησκευτικούς λόγους.

 

 

 

Η συλλογική δράση εναντίον του NorthShore University HealthSystem επηρεάζει περισσότερους από 500 εργαζομένους στον τομέα της υγείας (εν υπηρεσία και πρώην) που υφίστανται παράνομες διακρίσεις, στους οποίους αρνήθηκαν θρησκευτικές εξαιρέσεις από την απαίτηση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

 

 

 

Ο συμφωνημένος διακανονισμός αποζημίωσης κατατέθηκε (29 Ιούλη 2022) στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Βόρειας Περιφέρειας του Ιλινόις. Ως αποτέλεσμα της συμφωνίας, η NorthShore θα πληρώσει 10.337.500 $ για να αποζημιώσει αυτούς τους εργαζομένους στον Τομέα της Υγείας που έχουν πέσει θύματα θρησκευτικών διακρίσεων και που έχουν τιμωρηθεί για την άρνηση λήψης μιας ένεσης που σχετίζεται με στοιχεία εμβρυϊκών κυττάρων από εκτρώσεις.

 

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP