Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Αναπαύσου εν ειρήνη Δαρεία Πλατωνία... Δεν ξεχνάμε... δεν συγχωρούμε!

 

Σχολιάζει ο

 

 

Νίκος Κλειτσίκας

 

 

 

 

«Η αγανάκτηση δεν είναι πλέον ένας ηθικός παράγοντας,
αλλά ένα μέσο πάχυνσης του πορτοφολιού δυτικών...

δημοσιογράφων,
που δεν αξίζουν το όνομα του δημοσιογράφου.
Η δημοσιογραφία προκαλεί πολέμους
και βοηθά στην τροφοδότηση των κερδών της επιχειρηματικής ελίτ,
γι' αυτό η συντεχνία της ''πληροφορίας'' 
είναι δικαίως μισητή»
Stefano Zecchinelli, συγγραφέας, δημοσιογράφος, για τη δολοφονία της Δαρείας...


H είδηση ​​ για την δολοφονία της Δαρείας Πλατωνίας (ονόματα που είχε επιλέξει για να υπογράφει κείμενά της: Αγία Δαρεία=Αθηναία εστιάδα, παρθένα ιέρεια της θεάς Εστίας, Περσικής προέλευσης... Πλατωνία=σαφής αναφορά στον Έλληνα φιλόσοφο, μαθητή του Σωκράτη...), κόρης του Ρώσου φιλοσόφου και πολιτικού επιστήμονα Αλέξανδρου Ντούγκιν, με μια βόμβα που προοριζόταν για τον πατέρα της, διδάσκει πως η λειτουργία των εχθρών του κόσμου και της ανθρωπότητας είναι πάντα ο ίδιος. Ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που αφήνει ασυγκίνητη την "πολιτισμένη" δύση των ανθρωπόμορφων ηγετών της αποικίας των ΗΠΑ "Ευρωπαϊκή Ένωση".

 

 

Στο μυαλό μας έρχονται αμέσως οι μνήμες δολοφονιών με την ίδια μέθοδο (παγίδευση αυτοκινήτου), όπως: των Ιταλών Δικαστών Giovanni Falcone και Paolo Borsellino, όπου διαπιστώθηκε ότι το εκρηκτικό που χρησιμοποιήθηκε προερχόταν από τις βάσεις του ΝΑΤΟ [βλέπε: Οι αθώοι που δολοφονήθηκαν, αξίζουν την αιώνια μνήμη μας...] και, η έκρηξη του αυτοκινήτου στο οποίο ο Ghassan Kanafani, ο Παλαιστίνιος διανοούμενος, δημοσιογράφος, συγγραφέας και αγωνιστής του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, τον οποίο η μοSSάντ δολοφόνησε μαζί με την 16χρονη ανιψιά του [βλέπε: Για να μην ξεχνάμε... Ghassan Kanafani].

 

 

Αυτές οι μέθοδοι της μαφίας είναι καλά αναγνωρίσιμες. Ξέρουμε ποιος βρίσκεται πίσω από όλους αυτές τις δολοφονίες κι έχει ονοματεπώνυμο!

 

 

Η Ιωάννα Υψηλάντη, σημειώνει με την καταπληκτική πένα και σκέψη της: Όχι! Δεν είναι αυτή η "κανονικότητα"... Η Ιδέα και ο Λόγος εξακολουθούν να είναι ένα σημαντικό και επικίνδυνο συστατικό της Ζωής...

 

 

 

 

Η πολιτική δολοφονία της Ντάρια Ντούγκιν δεν πρέπει να περάσει στη σιωπή, αν και στον κόσμο της "πολιτισμένης" δύσης ήδη ανέλαβαν ρόλο οι δημοσιογραφικές τσούλες με "αριστερό" ή δεξιό πρόσημο, πάντα στρατευμένες και σιτιζόμενες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Για τα ΜΜΕ της "πολιτισμένης" δύσης, η ανατίναξη του αυτοκινήτου είναι πλέον μέρος του πεδίου των απλών «κυρώσεων»...

 

 

 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

 

 


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP