Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

«Προέλαση των Ουκρανών... πέφτει η Μόσχα, άρρωστος ο Πούτιν...»

 


 Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


 

 

 

«Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες»
Έτσι, έφθασε από τη Συρία ο Στρατηγός "Αρμαγεδδών",
η "Αποκάλυψη"...

όπως τον χαρακτηρίζουν οι Νατοϊκοί τρομοκράτες στη Συρία...

«[...] Η πρόσφατη "προέλαση" των ουκρανικών στρατευμάτων που μιλούν μεταξύ τους την αγγλική, σε εδάφη που κατέλαβαν οι ρωσικές δυνάμεις έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στη Δύση και χθες η Ούρσουλα διαβεβαίωσε: Νικάμε!
[...] Κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης δεν θα αποσυρθούμε πουθενά. Όλα αυτά είναι δυτικοί μυστικισμοί και προβοκάτσιες.
Μην ξεγελιέστε. Υπάρχουν έννοιες όπως η τακτική κι η στρατηγική... Η Ρωσία σ' αυτή την ειδική επιχείρηση προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις ανθρώπινες απώλειες...
»
Να θυμηθούμε; 15 Σεπτέμβρη 2022, σε: «Η ουκρανική «αντεπίθεση» ήταν μια μιντιακή εφεύρεση για να ανυψώσει το ηθικό του Κιέβου!»

 

 

Στις 7 Οκτώβρη... η αποικία των ΗΠΑ με την επωνυμία "Ευρωπαϊκή Ένωση" εγκρίνει ένα ψήφισμα που ζητά από τις χώρες μέλη της περισσότερα όπλα και στρατιωτική υποστήριξη στην Ουκρανία [πρώτη έσπευσε η Ελλάδα να στείλει ακόμη περισσότερα άρματα μάχης από τα νησιά μας, που δήθεν κινδυνεύουν (;) από την σύμμαχο μας Τουρκία], απορρίπτοντας την τροπολογία που καλεί τα κράτη μέλη «να διερευνήσουν όλες τις πιθανές οδούς για ειρήνη και να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για τον άμεσο τερματισμό του πολέμου».
Στις 8 Οκτώβρη... η τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας: Ουκρανοί αξιωματούχοι ανέλαβαν την ευθύνη της εγκληματικής επίθεσης, οι ΟυκροΝαζί πανηγυρίζουν, τα ΜΜΕ της "δημοκρατικής" ΕΕ αφιερώνουν το κτύπημα της Γέφυρας στα γενέθλια του Πούτιν.
9 Οκτώβρη... χωρίς καθυστέρηση η απάντηση της Ρωσίας με κτύπημα υποδομών σε όλη την επικράτεια, πράξη που είχε αποφύγει από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης αποναζιστικοποίησης και τα δυτικά ΜΜΕ προπαγάνδιζαν ως αδυναμία απέναντι στην Ουκρανική προέλαση με τους χιλιάδες Νατοϊκούς μισθοφόρους και με όπλα που πλήρωσε με αίμα και ο ελληνικός λαός.
Πλέον, στους τηλεοπτικούς σταθμούς, τα ΜΜΕ της ΕΕ-Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι "θεσμοί" (Διευθυντήριο & κυβερνήσεις) "κλαίγονται".
Απίστευτο! Όχι μόνο ανάγκασαν τους λαούς σε εξαθλίωση, να γίνουν μάρτυρες επιλογών που κλιμάκωσαν τη σύγκρουση, τώρα μας αναγκάζουν να ακούσουμε και την υποκριτική τους γκρίνια για κλιμάκωση!
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, που κανένας ευρωπαίος πολίτης δεν ρωτήθηκε ή ψήφισε ως απόλυτο αφεντικό των 27 χωρών μελών της ΕΕ, λέει ότι ανησυχεί, μαζί κι οι ύπαρχοι πρωθυπουργοί επαναλαμβάνουν ότι «με τους νταήδες, η ειρήνευση δεν θα λειτουργήσει ποτέ». Βέβαια, το ποιοι είναι οι "νταήδες" δεν χρήζει ερμηνείας για τον απλό πολίτη.
Τώρα θα είναι σαφές σε όλους πως ο στόχος τους ήταν να εξαθλιώσουν όλους τους λαούς της Ευρώπης (μέρος της οποίας είναι η Ρωσία) κι η Ευρώπη να γίνει απροκάλυπτα, πλέον, αποικία των ΗΠΑ. Τώρα θα είναι σαφές σε όλους ποια είναι η απόσταση μεταξύ «ειδικών επιχειρήσεων» και πολέμου, αν και σε καμία περίπτωση δεν έχουμε οδηγηθεί σ' εκείνη τη Νατοϊκή επιχείρηση στη Λιβύη (2011), με τους ανελέητους βομβαρδισμούς, τους 500.000 νεκρούς άμαχους και τη δολοφονία του Καντάφι. Για να μην παραλείψουμε τα εκατομμύρια αμάχων στο Ιράκ, τη Γιουγκοσλαβία, τη Συρία, το Αφγανιστάν, την Υεμένη σήμερα και πάει λέγοντας ο κατάλογος των ιμπεριαλιστικών επιθέσεων.


 

 

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια 


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP