Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

H παράνοια του αντι-ρωσισμού οδηγεί σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο – Η Ελλάδα είναι χαμένη

 

Του

  

 Ηλία Παπαναστασίου

 

 

 

 

  

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών μας προξενούν όχι μόνο φόβο αλλά κυριολεκτικά τρόμο παρατηρώντας με το αμέριστο σιγοντάρισμα των Αμερικανο/Νατοϊκών, την πορεία των γεγονότων διεθνώς να οδηγείται στο κατώφλι ενός πυρηνικού Αρμαγεδδώνα. Συγκεκριμένα:

 

 

 

 

Η ανατίναξη της Ρωσικής γέφυρας στη Κριμαία και η οποία κόστισε 4 δις ευρώ, είναι ένα άμεσο, τρανταχτό παράδειγμα της προβοκατόρικης τακτικής που ακολουθούν οι Αμερικανοί, οι Βρετανοί ορντινάντσες τους και συνολικά το ΝΑΤΟ. Χτυπούν εδάφη της Ρωσίας μέσω των Ουκρανών, ανατινάζουν γέφυρα μέσω των Βρετανών πρακτόρων όπως αποκαλύπτεται, δολοφονούν την κόρη του Αλεξάντερ Ντούγκιν μέσα στη Μόσχα, σκοτώνουν αμάχους Ρώσους πολίτες στην Ουκρανία ή βασανίζουν φρικτά αιχμαλώτους και συλληφθέντες και μετά παριστάνουν τον «Κινέζο»! Κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα, παριστάνουν τον ανήξερο ή – το χειρότερο όλων! - ρίχνουν το βάρος στους Ρώσους μιλώντας για «προβοκάτσια» των Ρώσων και «εγκλήματα» του Ρωσικού Στρατού! Δεν νομίζουμε πως παρουσιάστηκε στη διεθνή πολιτική πιο αηδιαστικά ελεεινή πολιτική, μεγαλύτερη ανηθικότητα και ξεδιαντροπιά ! Αν και είναι γνωστή η Γκεμπελική τακτική των Χιτλερικών που εφαρμόζουν οι Αμερικανο/Ευρωπαίοι και ειδικότερα το «ηθικό κατακάθι» τους που είναι οι Αγγλοσάξονες, σήμερα πλέον έχει πάρει τα χαρακτηριστικά και τα συμπτώματα μαζικής ψυχικής νόσου, είναι δηλαδή χαρακτηριστικά ανθρώπων παρανοϊκών, ψυχωτικών και σχιζοφρενών που με τα καμώματά τους οδηγούν την ανθρωπότητα κατευθείαν στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

 

 

 

 

Σίγουρα η Ιστορία των Αμερικανο/Νατοϊκών εγκληματικών πολιτικών είναι γνωστή. (Δήθεν) εγκλήματα του Μιλόσεβιτς (Αθωώθηκε μετά θάνατο ), (Δήθεν) Χημικά όπλα του Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ (Δεν βρέθηκαν ποτέ γιατί απλούστατα δεν υπήρχαν), (Δήθεν) εγκλήματα του Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη ( Μυθεύματα της Αμερικάνικης προπαγάνδας) κλπ. Όμως η σημερινή «τάση των γεγονότων» διαφεύγει της λογικής, βρίσκεται σε μια πορεία που λέει απλά «Ρωσία, σε προκαλώ ασύστολα με δολοφονίες και ανατινάξεις όμως μετά «κάνω την πάπια» και σφυρίζω αδιάφορα!». Προβοκατόρικη στρατηγική που κινδυνεύει να αποδειχθεί ταφόπλακα για το ανθρώπινο είδος, εάν συνεχιστεί! Και εδώ ακριβώς βρίσκεται η «παράπλευρη απώλεια της λογικής». Ποιος εγγυάται εάν και πότε θα σταματήσει η διελκυστίνδα μεταξύ της εκάστοτε Αμερικανο/Νατοϊκής προβοκάτσιας και της αναμενομένης Ρωσικής απάντησης ; Οι Αμερικανοί έχουν σαν στόχο την εξασθένιση και τελικά την ήττα και διαμελισμό της Ρωσίας. Οι Ρώσοι – και πολύ δικαιολογημένα – δεν θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι παρόμοιο, οπότε τι μέλλει γενέσθαι; Γιατί οι Αμερικανοί και τα Ευρωπαϊκά «χανουμάκια» τους δεν σταματούν την τροφοδοσία με δισεκατομμύρια δολάρια και άφθονο οπλισμό του παρανοϊκού σαλτιμπάγκου Ζελένσκυ ώστε να υποχρεωθεί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων; Ρωτάμε, γιατί; Δεν μπορούν να «συλλάβουν» την πιθανότητα πυρηνικού Αρμαγεδδώνα εάν συνεχίσουν την ίδια τακτική και στρατηγική; Απαντάμε, όχι! Δεν το πιστεύουν γιατί νομίζουν πως θα νικήσουν! Άλλωστε, σαν λυσσασμένες ύαινες αυτό επιδιώκουν, την συντριβή και τον τεμαχισμό της Ρωσίας όπως εξηγήσαμε αναλυτικά σε προηγούμενο άρθρο μας. Η μόνη πλέον διέξοδος του παρηκμασμένου καπιταλισμού και της εκφυλισμένης «Δύσης», είναι ο τεμαχισμός της Ρωσίας και η εκμετάλλευση του τεράστιου, απίθανου πλούτου της. Γι’ αυτό δεν σταματάνε! Ουσιαστικά, είναι αγώνας «Ζωής και θανάτου» και για τις δυο πλευρές. Για την Ρωσία, είναι υπαρξιακός αγώνας για την ανεξαρτησία της Ρωσίας σαν υπερδύναμης, πλούσιας και ευημερούσας χώρας. Για την Αμερικανο/Ευρώπη είναι η «σωτήρια λύση μέσω επενδύσεων στον ρωσικό πλούτο», για να σωθεί η παρηκμασμένη και καταρρέουσα «Δύση» που θυμίζει την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του 5ου μ.Χ. αιώνα! Έτσι εξηγείται η «παρανοϊκή μονομανία» των Αμερικανο/Ευρωπαίων με την Ουκρανία, βλέπουν το τέλος τους να πλησιάζει και αλαλάζουν σαν κυνηγημένες ύαινες, θυμίζοντας ψυχωτικές κραυγές φρενοβλαβών σε Δημόσιο Ψυχιατρείο.

 

 

 

 

Εάν οι Αμερικανο/Νατοϊκοί δεν συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους, οι λαοί δεν πάρουν τις τύχες στα χεριά τους, φοβόμαστε πως το Πυρηνικό Ολοκαύτωμα είναι μπροστά μας!

 

 

 

 

Όσον αφορά τη χώρα μας, είναι σίγουρο πως βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι, αυτό της υποτέλειας και του αλαλάζοντος ατλαντισμού και φιλο-αμερικανισμού και σε αυτό της εθνικής ανεξαρτησίας και της αδέσμευτης πορείας. Η σημερινή κυβέρνηση Μητσοτάκη οδήγησε την Ελλάδα σε απαράδεκτες εθνικές υποχωρήσεις, σε ασφυξία την οικονομία ευνοώντας σκανδαλωδώς την Οικονομική Ολιγαρχία, ειδικότερα σε τομείς όπως η Ενέργεια, σε μαρασμό την Μικρομεσαία οικονομική τάξη, σε απίστευτη στενότητα τους μισθωτούς και συνταξιούχους, σε αφανισμό τους αγρότες. «Κατάφερε» να καταστρέψει σχέσεις χιλίων ετών με την Ρωσία, ερχομένη σε καθολική ρήξη με τις συμπάθειες του ελληνικού λαού υπέρ των Ρώσων και του Πούτιν, όμως το χειρότερο είναι η συνειδητή αποδυνάμωση (!) της άμυνας των νησιών εξαιτίας της μεταφοράς κρίσιμου οπλισμού από την άμυνα των νησιών, στην Ουκρανία του παρανοϊκού και φιλοπόλεμου Ζελένσκυ! Ταυτόχρονα, ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεχόμενος καθημερινά προκλητικά χαστούκια και ατέλειωτες «κλωτσοπατινάδες» από τον Ερντογάν, δεν πολυκαταλαβαίνει από εθνική υπερηφάνεια αλλά μόνο από «διαλογομανία» και συνεχείς και γλοιώδεις εκκλήσεις για «διάλογο» προς τον Ερντογάν ! Η κυβέρνηση του «μανιακού φιλο-αμερικανισμού και της ασύστολης Αμερικανοδουλείας» έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε «χρήσιμο ηλίθιο» και γελοίο Αμερικανο-μανιακό που του «τρέχουν τα σάλια» όταν ο αφέντης/Αμερική του δίνει ένα φιλοδώρημα ή εντυπωσιακά «καθρεφτάκια για ιθαγενείς». Κατάντια, εξευτελισμός και απερίγραπτη κατάπτωση, είναι πλέον το «εθνικό τρίπτυχο» αυτής της κάποτε περήφανης χώρας! Πρέπει επειγόντως να μπει ένα τέλος στη Κυβέρνηση των «Αμερικανοτραφών υπαλλήλων», να ειπωθεί ένα ΟΧΙ, ξεκάθαρο και οριστικό ! Όμως ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ;

 

 

 

 

Μόνο από τον λαό μπορεί να ειπωθεί αυτό το ΟΧΙ ! Εάν έχει την ικανότητα να αντισταθεί, τότε θα είναι άξιος συγχαρητηρίων, εάν όχι, τότε θα είναι άξιος της μοίρας του ! Μέχρι στιγμής, ειδικότερα σε θέματα οικονομίας, εθνικών θεμάτων κλπ. δεν είδαμε μαζικές διαμαρτυρίες από τον ελληνικό λαό. Όμως θετικά βήματα είναι οι πρώτες συγκεντρώσεις σε Καστοριά, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη κλπ. για την ακρίβεια, η συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Αθήνα, οι επικείμενες διαμαρτυρίες των αγροτών. Αλλά δεν φτάνουν ! Ο ελληνικός λαός πρέπει να δημιουργήσει και μαζικοποιήσει ένα μεγάλο, μαζικό κίνημα πατριωτισμού και κοινωνικής δικαιοσύνης, την προώθηση μιας πιο αδέσμευτης και ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής, την επανασύνδεση των ιστορικών σχέσεων με την Ρωσία, την καταδίκη του Ζελένσκυ και των Αμερικανο/Νατοϊκών επιθετικών ενεργειών! Εάν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει, εάν θέλει να μην εξαφανιστεί από τις μυλόπετρες της Παγκοσμιοποιημένης Πολιτικής Ορθότητας και της Μεγάλης Επανεκκίνησης της άπληστης Πλουτοκρατίας δηλαδή του Ιμπεριαλιστικού Κεφαλαίου! Είναι πλέον αγώνας ύπαρξης για την Ελλάδα, εάν και εφόσον θέλουμε να υπάρχει στο μέλλον !

 

 

 

 


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP