Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 16/3: Οι ταγματασφαλίτες των ΜΑΤ χτυπάνε τους διαδηλωτές – τα υποστηλώματα της κοινοβουλευτικής χούντας προστατεύουν τα συμφέροντά τους



ΣΧΟΛΙΟ


Του Σάκη Αδάμ (17 Μάρτη 2023)


 

 

 

Παρατρεχάμενοι των πολιτικών εγκληματιών και τα φερέφωνά τους της δημοσιογραφικής λίστας Πέτσα, θα σχίζουν τα ιμάτιά τους για τους “γνωστούς αγνώστους” που διέλυσαν τη χτεσινή διαδήλωση. Τη γνωστή καραμέλα θα αναμασούν οι γνωστοί –και όχι άγνωστοι– χρήσιμοι ηλίθιοι των κουρελιασμένων συνειδήσεων, θιασώτες των διαδηλώσεων τύπου “λιτανείας”, οι “αγανακτισμένοι” τηλεορασάκηδες και οι “ριζοσπάστες” βολεμένοι που περιμένουν την “όξυνση των αντιθέσεων”.

 

 

Για όλους αυτούς η ευθυγράμμιση με τη συστημική γραμμή της διαμαρτυρίας «γκαντικού» τύπου (βαράτε, σκοτώστε και ίσως βαρεθείτε…) αποτελεί το θρησκευτικό τους πιστεύω δίπλα στα λείψανα των ιδεολογικών τους προτσές που η μόνη τους χρησιμότητα είναι μόνο συστημική: η απρόσκοπτη κοινοβουλευτική διαδικασία που θα οδηγήσει σε εκλογές υπό ένα απόλυτα κατακερματισμένο εκλογικό σώμα το οποίο θα είναι ανίκανο να βάλει φρένο σε κυβερνητικά σχήματα που θα συνεχίσουν την πολιτική μονιμοποίησης της χώρας στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, δηλαδή στο καθεστώς κοινοβουλευτικής χούντας και οικονομικής κατοχής.

 


 

 

Δεν ξέρουμε πόσους νεκρούς χρειάζονται στα τρένα, πόσους ακόμα καμένους στο Μάτι, πόσους πνιγμένους στη Μάνδρα, πόσους σκοτωμένους και σακατεμένους εργάτες, πόσες δολοφονίες, βιασμούς γυναικών, παιδεραστές, καμένες εκτάσεις και κατεστραμμένες ζωές για την “πράσινη ανάπτυξη” των πολυεθνικών, υφαρπαγή δια νόμου της πρώτης κατοικίας, εξαθλίωση σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής, για να μας απαντήσουν όλοι αυτοί αν η “οργή” του κόσμου μετατρέπεται σε εξέγερση. Η απάντηση είναι ότι και υπερδιπλάσιους νεκρούς να είχαμε οι ειρηνικές διαδηλώσεις είναι η μόνη λύση για αυτούς τους γνωστούς και όχι αγνώστους.

 


 

 

Όχι μόνο οι τυχόν εξεγερσιακές συνθήκες δαιμονοποιούνται και στιγματίζονται αλλά ακόμα και η αντι-βία. Δηλαδή, το να προστατευθείς στοιχειωδώς –κάτι το οποίο δε γίνεται με τηλεπαθητικά μέσα– από τις δολοφονικές επιθέσεις των σύγχρονων ταγμάτων ασφαλείας, που διασφαλίζουν την προστασία των δολοφόνων και των χρήσιμων πολιτικών τους υποστυλωμάτων.

 


 

 

Όπως ακριβώς έγινε από την πρώτη κιόλας μαζική διαδήλωση με αφορμή την δολοφονία στα Τέμπη, η συγκέντρωση χτυπήθηκε οργανωμένα από την αστυνομία με μηχανοκίνητα κυρίως μέσα, που εξορμούσαν μέσα στην διαδήλωση πετώντας χειροβομβίδες και δακρυγόνα πάνω στους διαδηλωτές.

 

 


 

 

 

Είναι οι συνήθεις γνωστοί αυτοί που έσπευσαν εξ αριστερών να μιλήσουν για προβοκάτορες, στιγματίζοντας και ποινικοποιώντας τις εξεγερσιακές συνθήκες που υποβόσκουν στην ελληνική κοινωνία, όπως και οι αντίστοιχοι δεξιοί/μπατριώτες τύπου Βελόπουλου και άλλων. Ο τελευταίος, μάλιστα, ο οποίος αυτοπαρουσιάζεται και ως μεγάλος πατριώτης που θα καθαρίσει το σάπιο πολιτικό σύστημα, έσπευσε από την πρώτη στιγμή της μαζικής δολοφονίας των Τεμπών να δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «δεν θέλει ο λαός να είναι οργισμένος». Μα φυσικά… η χρησιμότητα κομματιδίων σαν και αυτού είναι ανεκτίμητη, όπως ήταν αντίστοιχα και του Καμμένου στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

 


 

 

Η γνωστή τακτική της δημοσίευσης φωτογραφιών με κουκουλοφόρους ασφαλίτες δίπλα στα ΜΑΤ, αποτελεί προβοκατόρικη τακτική στιγματισμού ανθρώπων που δίκαια εξεγείρονται κατά δολοφόνων και η οποία έχει στόχο το καπέλωμα των διαδηλώσεων και τον σταδιακό στραγγαλισμό τους, όπως γίνονταν πάντα.

 


 

 

 

Η κυβέρνηση Μακρόν πραγματικά θα ζηλεύει το επίπεδο του πολιτικού κρετινισμού της Ελλάδας, ειδικά τώρα που οι μη ειρηνικές διαδηλώσεις στη Γαλλία οι οποίες έχουν έντονα αντι-ΕΕ και αντι-ΝΑΤΟϊκά αιτήματα, αντιμετωπίζονται με χαρακτηριστική βιαιότητα.

 


 

 

Είναι πλέον ευδιάκριτο και στον τελευταίο με στοιχειώδη ιστορική γνώση και ατομική αξιοπρέπεια, ότι η καραμέλα των ειρηνικών διαδηλώσεων διατρέχει ακριβώς ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα τα δημοσιογραφικά πλυντήρια των δολοφόνων και έχει δώσει πολυτιμότατες υπηρεσίες σε κρίσιμες στιγμές στο παρελθόν. Από την περίοδο των βίαιων διαδηλώσεων κατά των μνημονίων μέχρι το ξεπούλημα της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ που έγινε υπό την καθοδήγηση των ειρηνιστών μπατριωτών…


 

 

 

Σάκης Αδάμ – 17/03/2023


 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 


https://www.antipagkosmiopoihsh.gr/2023/03/17/diadilosi-16-3-oi-tagmatasfalites-ton-mat-chtypane-tous-diadilotes-ta-ypostilomata-tis-koinovouleftikis-chountas-prostatevoun-ta-symferonta-tous/

 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP