Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ελλάδα πρέπει να παραδοθεί στην Τουρκία... αποφάσισαν ΗΠΑ & Ευρωπαϊκή Ένωση!

 


 

Σχολιάζει ο

 

Νίκος Κλειτσίκας 


Στο όνομα των ενεργειακών αναγκών της Γηραιάς Ηπείρου, του 4ου Ράιχ...

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χτυπά ξανά και ετοιμάζεται να αυξήσει τις προμήθειες Ρωσικού φυσικού αερίου που θα εγγυηθεί η Τουρκία στην Ευρώπη για την επιβίωσή της, ώστε να συνεχίσει τους αγώνες της εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, με "εργαλείο" την κρεατομηχανή του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί και τη Γενοκτονία-Εθνοκάθαρση του Παλαιστινιακού λαού.

 


Η Ελλάδα οφείλει να βρει την "επικοινωνιακή" μέθοδο ώστε να υποταχθεί στην Μεγάλη Περιφερειακή Δύναμη (Τουρκία), όνομα των ενεργειακών αναγκών της Γηραιάς Ηπείρου, του 4ου Ράιχ.

Όταν η Τουρκία μετατρέπεται σε μια έμμεση Ενεργειακή Πύλη προς το ρωσικό φυσικό αέριο, τις εβδομάδες κατά τις οποίες η ναζιστική Ουκρανία κόβει τους δεσμούς με την Gazprom για τη διέλευση του Μπλε Χρυσού της Μόσχας μέσω της επικράτειάς της.
Τουρκία (ΗΠΑ-Ευρωπαϊκή Ένωση) - Ελλάδα 1-Ο!
Έτσι, με μεθοδικότητα, "επικοινωνιακά τερτίπια κι έχοντας εξασφαλισμένο το δουλικό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα (Νατοϊκής αριστεράς & Νατοϊκής δεξιάς), συνεχίζεται ομαλά η αμερικανική πολιτική Τσίπρα με τον Μητσοτάκη.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Millet», ο Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ, Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας, άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του "χαλίφη" ανακοίνωσε ότι το φυσικό αέριο «Επώνυμα» με την τουρκική μάρκα "Turkish Blend", θα φτάσει σύντομα στη Βουλγαρία και θα παράγεται με συνδυασμό (
ενοποίηση-μίξη) του Μπλε Χρυσού που η Τουρκία εισάγει από διάφορες πηγές (διάβαζε Ρωσία, απ' όπου η ΕΕ δεν εισάγει πλέον λόγω του εμπάργκο... γελάνε κι οι πέτρες εδώ...) και οι χώρες-υπήκοοι πυροβολούν τα πόδια τους, μετατρέποντας την Τουρκία σε ρυθμιστή των πάντων.


Τώρα κατάλαβες έγινε η παράκληση της ΕΕ (γονατιστή η Ευρώπη μπροστά στον "χαλίφη"), ώστε ν' αποδεχθεί ο Ερντογάν την πρόσκληση του υπουργού του των εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, μετά από πέντε χρόνια αποκλεισμού, στην Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης;


Αυτή είναι η Τουρκία! Χθες, 31 Αυγούστου 2024 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο «χαλίφης» Ταγίπ Ερντογάν διοχετεύει όπλα στη σιωνιστική οντότητα!

Δεν κατάλαβες;

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Οι ακροδεξιοί Έγκελς, Μαρξ, Άρης Βελουχιώτης απαντούν στην Ιωάννα Υψηλάντη..

ΠΗΓΗ

 


 Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας 

 

 

 
[...] Βιάζουν την Φύση!
Βιάζουν την λογική μας!
Βιάζουν τον...

θεσμό της οικογένειας!
Που έφτασαν με αλεξίπτωτο, στην χώρα, για να μας επιβάλλουν το ψέμα τους.
Για ν΄αποδεχθούμε το παράλογο ως φυσιολογικό, ενόσω κρυφογελάμε με το Καρναβάλι, που βλέπουμε, αλλά δεν μιλάμε, για να είμαστε "πολίτικαλ κορέκτ"... [...]
 
 
Ιωάννα Υψηλάντη: Ύπουλοι! Βρωμεροί, διεφθαρμένοι και γελοίοι! Κι οι δούλοι χειροκροτούν τους πουθενάδες... 

 
Άρης: Ξεσκίζουμε τον οχετό της ανηθικότητας, της λέρας των εκμεταλλευτών της φτωχολογιάς...

 
Άρης Βελουχιώτης... ο ακροδεξιός ομόφοβος ΠρωτοΚαπετάνιος της Αντίστασης! Επίκαιρος όσο ποτέ σήμερα: «Μπορεί ένας κίναιδος δικαστικός να εγγυηθεί στους πολίτες "ανεξάρτητη" δικανική κρίση;»

 
 
«Οι ανήθικοι αυτοί που έχουν λερωμένη τιμή, μιλάν για ηθική και συκοφαντούν του κομμουνιστές πώς θα χαλάσουν την οικογένεια. Ξεσκίζουμε τον οχετό της ανηθικότητας, της λέρας των εκμεταλλευτών της φτωχολογιάς. Μετά τον Αλεξανδρή, υπουργό επί της γεωργίας, νέος άσσος της αστικής ηθικής, ο υπουργός δικαιοσύνης. Ο Αβραάμ αποκαλύφθηκε, συλληφθείς επ’ αυτοφώρο με το βουλευτή Αιγίνης Χατζή και με δυο ναύτες στην αγία Παρασκευή.
Ο κ. Αβραάμ είναι κίναιδος, δηλαδή μπινές. Συνελήφθη επ' αυτοφώρω σ' ένα σεπαρέ έξω από την Αγία Παρασκευή μαζί με τον βουλευτή Αιγίνης Χατζή, κίναιδο κι αυτόν, και με δυο ναύτες να εκτελούν το ηθικό τους έργο. Τους έπιασαν μ' άλλα λόγια καβάλα, όπως λέει ο εργάτης και ο χωρικός
»
... έγραφε ο Θανάσης Κλάρας, ο Αρης Βελουχιώτης, ο μετέπειτα ΠρωτοΚαπετάνιος του ΕΛΑΣ, στο «Ριζοσπάστη» 11 Αυγούστου 1931, με τίτλο: «Αποκάλυψη του αστικού παραδείσου»!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP