Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Οι ακροδεξιοί Έγκελς, Μαρξ, Άρης Βελουχιώτης απαντούν στην Ιωάννα Υψηλάντη..

ΠΗΓΗ

 


 Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας 

 

 

 
[...] Βιάζουν την Φύση!
Βιάζουν την λογική μας!
Βιάζουν τον...

θεσμό της οικογένειας!
Που έφτασαν με αλεξίπτωτο, στην χώρα, για να μας επιβάλλουν το ψέμα τους.
Για ν΄αποδεχθούμε το παράλογο ως φυσιολογικό, ενόσω κρυφογελάμε με το Καρναβάλι, που βλέπουμε, αλλά δεν μιλάμε, για να είμαστε "πολίτικαλ κορέκτ"... [...]
 
 
Ιωάννα Υψηλάντη: Ύπουλοι! Βρωμεροί, διεφθαρμένοι και γελοίοι! Κι οι δούλοι χειροκροτούν τους πουθενάδες... 

 
Άρης: Ξεσκίζουμε τον οχετό της ανηθικότητας, της λέρας των εκμεταλλευτών της φτωχολογιάς...

 
Άρης Βελουχιώτης... ο ακροδεξιός ομόφοβος ΠρωτοΚαπετάνιος της Αντίστασης! Επίκαιρος όσο ποτέ σήμερα: «Μπορεί ένας κίναιδος δικαστικός να εγγυηθεί στους πολίτες "ανεξάρτητη" δικανική κρίση;»

 
 
«Οι ανήθικοι αυτοί που έχουν λερωμένη τιμή, μιλάν για ηθική και συκοφαντούν του κομμουνιστές πώς θα χαλάσουν την οικογένεια. Ξεσκίζουμε τον οχετό της ανηθικότητας, της λέρας των εκμεταλλευτών της φτωχολογιάς. Μετά τον Αλεξανδρή, υπουργό επί της γεωργίας, νέος άσσος της αστικής ηθικής, ο υπουργός δικαιοσύνης. Ο Αβραάμ αποκαλύφθηκε, συλληφθείς επ’ αυτοφώρο με το βουλευτή Αιγίνης Χατζή και με δυο ναύτες στην αγία Παρασκευή.
Ο κ. Αβραάμ είναι κίναιδος, δηλαδή μπινές. Συνελήφθη επ' αυτοφώρω σ' ένα σεπαρέ έξω από την Αγία Παρασκευή μαζί με τον βουλευτή Αιγίνης Χατζή, κίναιδο κι αυτόν, και με δυο ναύτες να εκτελούν το ηθικό τους έργο. Τους έπιασαν μ' άλλα λόγια καβάλα, όπως λέει ο εργάτης και ο χωρικός
»
... έγραφε ο Θανάσης Κλάρας, ο Αρης Βελουχιώτης, ο μετέπειτα ΠρωτοΚαπετάνιος του ΕΛΑΣ, στο «Ριζοσπάστη» 11 Αυγούστου 1931, με τίτλο: «Αποκάλυψη του αστικού παραδείσου»!

 
 
«Το σύνθημα θα είναι τώρα πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες»... Έγκελς σε Μαρξ, 22 Ιούνη 1869!

 
 
Η πένα του αείμνηστου Θύμιου Παπανικολάου (+), καρδιά και ψυχή του "Ρεσάλτο" που έφυγε νωρίς, αλλά άφησε το δικό του "στίγμα"... «Είναι να γελάς με κάποιους «αριστερούς» οι οποίοι, εναγωνίως και δολίως, επιχειρούν να "τεκμηριώσουν" το πολιτικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ομοφυλοφιλίας με τους κλασσικούς του μαρξισμού...» και την Επιστολή του Friedrich Engels στον Karl Marx για την ομοφυλοφιλία… Μάντσεστερ 22 Ιουνίου 1869.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
https://www.press-gr.com/2024/08/blog-post_9537.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP