Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ο Σινουάρ κι η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία...

 

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
  

 

«Στο τέλος είδαμε ποιος είναι ένας δειλός αρουραίος,
που κρύβεται σε...

καταφύγια και ποιος είναι ένας ήρωας,
που πολέμησε μέχρι το τέλος των ημερών του,
με τα όπλα στα χέρια, ενάντια στον στρατό κατοχής»
  
 
Από τη συντρόφισσα Francesca Qibla
  
 

Ενώ μαίνεται ένας πόλεμος Γκαιμπελικής προπαγάνδας, που ξεπερνάει το χυδαίο με μπροστάρηδες το σύνολο -χωρίς εξαιρέσεις- της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, με πρωτοφανή στρατολόγηση κι εξαγορά ακόμη κι αφανών, άσημων "δημοσιογραφίσκων" και ιστολογίων, δεν έχουν επισημανθεί εκείνα τα σημεία που αποσιωπούν όλοι, για το μέγεθος της ήττας των δειλών που σέρνονται σαν σκουλήκια, ή φίδια δηλητηριώδη περισσότερο από κόμπρα! Περισσότερα για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, αλλά και την λεγόμενη "δικαιοσύνη", τη λεγόμενη ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών) και την δήθεν Ανεξάρτητη Αρχή "Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης - ΕΣΡ" (το "ευαίσθητο" ΕΣΡ, σωστότερα ιατρικός επισκέπτης του Μπουρλά, αν θυμηθούμε την περιπέτεια του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Τσίγγου και τον ρόλο του ΕΣΡ)... Τι είδους "προστασία" απολαμβάνουν όλοι όσοι χαρακτηρίζουν δύο οργανώσεις/κόμματα (τη Χεζμπολάχ με τη τεράστια κοινοβουλευτική δύναμη και συμμετοχή με υπουργούς στην κυβέρνηση του Λιβάνου και το πρώτο σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμμα -τη Χαμάς-, στις Παλαιστινιακές εκλογές που διενήργησε ο εκλεκτός των ΗΠΑ Αμπάς κι όχι η Χαμάς, αλλά και που κέρδισε την απάλειψη του χαρακτηρισμού στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο); Δημοσιογράφος και Μαριονέτες... αργυρώνητες δημοσιογραφικές τσούλες!


  

Στην "πολιτισμένη" δύση κάνουν χρήση του δικού τους "διεθνούς δικαίου" αλά καρτ! Τώρα θέλουν να πείσουν την κοινή γνώμη πως όταν ένας λαός υφίσταται την ΚΑΤΟΧΗ της πατρίδας του, θα πρέπει ο κατακτητής να επιλέγει κι υποδεικνύει τον τρόπο αντίστασης. Και γιατί δεν λένε ανοικτά πως πρέπει να αλλάξει όσα διακηρύσσει, επιτάσσει το σημερινό διεθνές δίκαιο;


  

 

Αυτά που αποσιωπούνται μέσω αμοιβών σε "δημοσιογράφους" κι "ειδικούς αναλυτές", "πανεπιστημιακούς" που σιτίζονται στην πρεσβεία, τα περιγράφει με την υπέροχη πένα της η Ιωάννα Υψηλάντη Πανηγυρίζουν οι ανθρωποφάγοι, για δήθεν κατορθώματα!

 

 

Ας επιτραπεί να συμπληρώσουμε τα εξής, αναφορικά με τη δολοφονία του Γιαχία Σινουάρ, που αποδεικνύουν πως το κατοχικό καθεστώς ηττήθηκε:

 

 

  

1. Οι φωτογραφίες του Κομαντάντε Σινουάρ, στα βομβαρδισμένα χαλάσματα και με μια σφαίρα στο μέτωπο από ελεύθερο σκοπευτή, δεν δόθηκαν από το σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς, αλλά δημοσιοποιήθηκαν στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους ανθρωποφάγους φονιάδες του, που τις έστελναν σε φίλους και γνωστούς τους για να δείξουν τη γενναιότητα τους. Δεν γνώριζαν ποιον δολοφόνησαν!

 

 

 

 

2. Το βίντεο με το περιβόητο ντρον, στάλθηκε κι αυτό στο διαδίκτυο από τους ανθρωποφάγους φονιάδες του, πάντα για να δείξουν τη γενναιότητα τους. Δεν γνώριζαν ποιον δολοφόνησαν!

 


 3. Εκείνο που συγκλονίζει και δείχνει το ποιόν του ήρωα Σινουάρ, είναι πως τραυματισμένος, με ένα σύρμα στο μπράτσο του για να σταματήσει την αιμορραγία και να δώσει χρόνο διαφυγής στους συντρόφους του Φενταγίν, κάλυψε το πρόσωπό του με την παλαιστινιακή μαντήλα σύμβολο της Επανάστασης, την "κεφίγια"! Αν δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τα σιωνιστικά φίδια δεν θα βομβάρδιζαν έναν τραυματισμένο μαχητή, αφού θα ήταν μια μεγάλη νίκη των σιωναζί η σύλληψη του ηγέτη της Αντίστασης, ώστε να τον περιφέρουν ταπεινωμένο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες... Ο ίδιος ο Σινουάρ επέλεξε να πεθάνει με το όπλο στο χέρι, όπως αξίζει σε έναν ηγέτη Εθνικοαπελευθερωτικού Κινήματος! Άλλωστε,

 

 

 

4. Δεν κρυβόταν σε τούνελ, δεν χρησιμοποιούσε τους αμάχους ως ανθρώπινη ασπίδα, δεν προσπαθούσε να διαφύγει... όπως μας βομβάρδιζε καθημερινά η "δημοσιογραφία" επ' αμοιβή της μοσάντ...


 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP