Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπουργού παιδείας στο υπουργείο του

 Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο


- Συναγερμός σήμανε στους διαδρόμους του υπουργείου παιδείας όταν έγινε γνωστό ότι ο υπουργός θα πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία του υπουργείου όπως κάνει και στα σχολεία.
- Όπως έγινε ήδη γνωστό, ο υπουργός, γνωστός παιχνιδιάρης, ειδοποίησε ότι θα πάει στην Καρδίτσα και βρέθηκε στα Τρίκαλα. Δικαιολογήθηκε λέγοντας πως έψαξε το ένα από τα δύο στενά του Σαρκαφλιά και ξεχάστηκε.


- Μετά εθεάθη να κάνει ποδήλατο, ιππασία, ράφτινγκ και κανόε καγιάκ, στη λίμνη Πλαστήρα για να διαφημίσει τη λίμνη και να βοηθήσει το ΤΑΙΠΕΔ να την πουλήσει.

- ΄Οταν ρωτήθηκε γιατί πήρε σβάρνα τα βουνά και τα λαγκάδια είπε πως δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση που δέχεται για να υπογράψει τις απολύσεις των 85 εκπαιδευτικών που σταμάτησαν να πληρώνονται από το Μάρτη.

- Στο υπουργείο, τον περιμένουν να εμφανιστεί αιφνιδιαστικά πέφτοντας με αλεξίπτωτο στην ταράτσα.

Γι’ αυτό και έχουν ειδοποιηθεί τα κανάλια και οι φωτογράφοι, γνωστή αδυναμία του υπουργού.

- Από μη διασταυρωμένες πληροφορίες μαθαίνουμε ότι ο υπουργός σκέφτεται να κινηθεί δικαστικά ενάντια σε όποιον υπουργό παιδείας, κατά το παρελθόν, εισηγήθηκε νόμους που έβλαψαν μαθητές και εκπαιδευτικούς.

- Κάποιοι από τους μυστικοσυμβούλους του, τον προτρέπουν να μην το κάνει λέγοντάς του πως δεν είναι εποχές για χαρακίρι. Άλλωστε τον περιμένει και η κούρσα διεκδίκησης της αρχηγίας των υπολλειμάτων του ΠαΣοΚ.

- Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει ο Σαμαράς από τη Βουλή. Οι αντάρτες-ανεξάρτητοι πρώην βουλευτές της ΝΔ και όσοι ανήκουν στις γνωστές «εφεδρείες», ράβουν καινούρια κοστούμια. Τρομάρα τους!

- Προφανώς, ο Αντώνης αποφάσισε πως δεν τον ενδιαφέρει να παραμείνει αρχηγός της ΝΔ και να παραδώσει στον Βορίδη το κόμμα την άνοιξη. Χωρίς οπαδούς όμως.

Εκείνος, μάλλον θα ξεκινήσει διαλέξεις.

- Ξέρει, το γνωρίζει και το βιώνει πως μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού ματώνει, δήλωσε σε ομιλία του ο Αντώνης. Δεν διευκρίνισε πώς ακριβώς το βιώνει.

- Εννοεί ότι είναι άνεργος; Εννοεί ότι δεν έχει να βάλει πετρέλαιο το χειμώνα; Εννοεί ότι του έκοψαν το ρεύμα; Εννοεί ότι δεν έχει να φάει; Εννοεί ότι δεν έχει να αγοράσει φάρμακα; Ή μήπως μας περνάει για … μαλακούς;

- Οι εννιά βουλευτές της ΔημΑρ, δεν θέλουν το Θείο Φώτη για αρχηγό. Λέτε να ανακάλυψαν το οξύμωρο στο όνομα της παράταξης ή διαπίστωσαν ότι το 1% των δημοσκοπήσεων δεν καταπίνεται; Είπατε κάτι για ΛαΟΣ;

- Ορισμένη ονειρεύονται μια κυβερνώσα αριστερά και κόβουν βόλτες έξω από την Κουμουνδούρου. Ακούς εκεί Δημοκρατική Αριστερά! Γιατί, υπάρχει και Αριστερά Αντιδημοκρατική; Τρικυμία στον εγκέφαλο!

- Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στη σύλληψη των δραστών των παρατεταμένων τρομοκρατικών ενεργειών των τελευταίων τεσσάρων χρόνων κατά του ελληνικού λαού.

- Από την ελληνική αστυνομία,
διέρρευσε ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην εξάρθρωση κυκλώματος που δρα τα τελευταία χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης με σκοπό να πετάξει το 30% των μαθητών έξω από το λύκειο.

- Ο ΣυΡιζΑ πάει για αυτοδυναμία όπως και το ΠαΣοΚ το 1981, χωρίς «Έξω από το ΝΑΤΟ» και «Έξω από την ΕΟΚ». Καταλαβαίνει κανείς πόσο έχουν μειωθεί οι προσδοκίες του κόσμου!

- Λίγη αύξηση στο βασικό μισθό, λίγος εκδημοκρατισμός, λίγο φρένο στα χειρότερα και τα «όνειρα» του κόσμου θα γίνουν πραγματικότητα. Και μετά θα έρθουν οι κηφήνες.

- Τώρα που σφίγγουν οι προσαγωγοί για Αντώνη και Ευάγγελο αρχίζει να προβάλλεται το διακαναλικό σήριαλ με τίτλο: «Αφήνω τον έναν και πιάνω τον άλλον». Μια παραγωγή της «Kivernisi studios».


ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP