Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Η μόνη σωστή επιλογή σε αυτές τις εκλογές είναι ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ.

Από Φιλύποπτο

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. Ο φασισμός δεν είναι ούτε οι "σβάστικες", ούτε οι χαιρετισμοί του τύπου "Πάνω τα χεράκια - κάτω τα χεράκια!", ούτε το show που αναπαριστά στιγμιότυπα του προ 100 ετών (1920) 3ου Ράιχ. Φασισμός είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ: Με δύο λόγια ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ (Η.Π.Α. - Ε.Ε.)

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό την ΚΑΤΟΧΗ
αυτού ακριβώς του φασισμού. Όπως βρισκόταν και κατά την περίοδο 1941 - 1944. Η έξοδος από την Ε.Ε. και η συνεισφορά στην ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ είναι ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ της Ελλάδας και την Ανθρωπότητας. Όπως ανάγκη επιβίωσης ήταν και η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από την Ναζιστική Κατοχή κατά το 1941 - 1944, και η συνακόλουθη ΣΥΝΤΡΙΒΗ της Ναζιστικής Γερμανίας.

Όσο ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ
ήταν η συμμετοχή οποιουδήποτε σε μηχανισμούς και θεσμούς του 3ου Ράιχ κατά τον καιρό της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (1941 - 1944) άλλο τόσο ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ είναι η συμμετοχή πολιτικών προσώπων και κομμάτων σε μηχανισμούς του σημερινού 4ου Ράιχ. Όπως το "Ευρωκοινοβούλιο".

Μόνη σωστή στάση ενός κόμματος
που θέλει να είναι ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ και όχι ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟ είναι η ΑΠΟΧΗ από το "Ευρωκοινοβούλιο", και η απαίτηση για άμεση ΕΞΟΔΟ από την Ε.Ε. Καθώς και η επίγνωση και διακήρυξη σε όλους - πρώτα από όλα στον Ελληνικό Λαό - πως η Ε.Ε., χωρίς την Ελλάδα και αυτά που ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ από τον Λαό μας ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ. Επίσημα πλέον, από ό,τι άκουσα, αναγνωρίζεται ότι το "χρέος" της Ελλάδας στην πραγματικότητα αποσκοπεί στην ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (κάτι που διαπίστωναν ακόμα και Γερμανοί μεταπτυχιακοί φοιτητές εδώ και χρόνια). Δεν χρειάζεται να αποχωρήσει η Γαλλία και η Ιταλία από την Ε.Ε., προκειμένου η τελευταία να τιναχτεί στον αέρα: Η αποχώρηση και αυτής της μικρής Ελλάδας θα είχε ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Άμεσα. Το Ευρω ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΕΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ.

Κόμματα που διακηρύττουν - όπως η ΛΑ.Ε. του Λαφαζάνη - ότι "είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια έξοδο από το Ευρώ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Ε.Ε. Διότι παρουσιάζουν την έξοδο από το Ευρώ και την Ε.Ε. όχι σαν αυτό που είναι στα αλήθεια - ήτοι ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ για την Ελλάδα - αλλά σαν "ΚΙΝΔΥΝΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ". Τρομοκρατώντας έτσι έμμεσα τον Ελληνικό Λαό, ως προς το ενδεχόμενο της απελευθέρωσής του. Παρουσιάζοντας την τελευταία με σκαιά χρώματα, όχι λιγότερο από τους ανοιχτούς υποστηρικτές της Κατοχής του 4ου Ράιχ. Κόμματα που συμμετέχουν στις "Ευρωεκλογές" ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΧΥΛΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ "ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ". Δεν είναι δυνατόν να αποτελέσουν συμμάχους του Ελληνικού Λαού στον ΑΓΩΝΑ του εναντίον της Κατοχής του 4ου Ράιχ. Διότι ΑΠΟΣΚOΠΟΥΝ ΣΕ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ.
Στάση ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, πολιτική ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, είναι μόνο Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ" - σαν πρώτο βήμα για την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από την Ε.Ε. - και η ανοιχτή τοποθέτηση και πάλη για αποκατάσταση των Εθνικών Συνόρων και για ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11201

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP