Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μπούτας προανήγγειλε τη λήξη των αγροτικών αγώνων…


Η «αδιαλλαξία» των Αγροτοπατέρων:
Τα κουτσοπίνουν με τους σφαγείς…


Ο αγροτοπατέρας του ΚΚΕ, Βαγγέλης Μπούτας, ο δήθεν αδιάλλακτος, κήρυξε την αναδίπλωση και την οπισθοχώρηση των αγροτικών αγώνων, με τη γνωστή, διπλωματική γλώσσα των γραφειοκρατών του ΚΚΕ.
Οι γραφειοκράτες του ΚΚΕ (εδώ μέσα βρίσκονται εργατοπατέρες και αγροτοπατέρες) είναι «μανούλες» στην «επιστήμη» της ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ και της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κάθε αγώνα, καθώς και στις συνακόλουθες διπλωματικές διατυπώσεις.


Θαυμάστε μια τέτοια διατύπωση διάσπασης και προδοσίας του αγροτικού αγώνα, από τον Μπούτα:
«Είμαστε κοντά 40 μέρες στον αγώνα, αυτός ο αγώνας αφήνει και παρακαταθήκη (!) και για τα αιτήματά μας και για το ίδιο το κίνημα (!)... Δεν είναι αγώνας μια και έξω... Είναι αγώνας που θα συνεχιστεί μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα...».

Ο ελεεινός αυτό αγροτοπατέρες, την ώρα που η κυβέρνηση είναι με την πλάτη στον τοίχο, έρχεται και λέει ότι «δεν είναι αγώνας μια και έξω» και μιλάει για αγωνιστικές παρακαταθήκες: Αγωνιστικές παρακαταθήκες όταν με τα μέτρα της κυβέρνησης οι αγρότες θα …εξαφανιστούν!!!

Ο Αγώνας των αγροτών είναι αγώνας ζωής και θανάτου: Είναι αγώνας, στις σημερινές συνθήκες, «Μια και έξω»…

Διότι κάθε οπισθοχώρηση και ήττα αυτού του αγώνα βγάζει τους αγρότες ΕΞΩ: Στα τάρταρα της καταστροφής…

Αυτός ο άθλιος εργατοπατέρας, Μπούτας, το γνωρίζει πολύ καλά. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, λοιπόν, τορπιλίζει το κίνημα των αγροτών και κηρύσσει την οπισθοχώρηση…

Ο Μπούτας αφού έδωσε τις «αγωνιστικές», θεατρικές του παραστάσεις, με τις ξεχωριστές και …ειδικές συμφωνίες με την κυβέρνηση (με την κυβερνητικά άδεια να περάσουν τα 15 τρακτέρ στο Σύνταγμα), έρχεται τώρα να στηρίξει ΑΝΟΙΚΤΑ την κυβέρνηση των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ, στην προσπάθειά της να διασπάσει και να εκτονώσει την αγροτική εξέγερση.

Οι αγρότες τύπους σαν τον Μπούτα, τέτοιους άθλιους αγροτοπατέρες, πρέπει να τους πετάξουν έξω από τις γραμμές τους: Αυτοί, όπως και τα κόμματά τους, παραστάσεις εμπορίας των αγώνων κάνουν…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP