Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ρουφιανόμετρα και γκικοχαρδουβελόμετρα

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Γνωρίζαμε ότι τη ρουφιανιά πολλοί τη μίσησαν, το ρουφιάνο κανένας. Τώρα προτείνεται να ισχύει ότι τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το δε ρουφιάνο τον διόρισαν.
- Γνωστή εταιρία κινητής ρουφιανιάς εκδήλωσε πρώτη ενδιαφέρον να αναλάβει να υλοποιήσει τη σκέψη του κυρίου Βαρουφάκη για πάταξη της φοροδιαφυγής, ένεκα εμπειρίας στις τηλεφωνικές υποκλοπές.


- Μεγάλα διεθνή ταξιδιωτικά γραφεία οργανώνουν ταξίδια τουριστικής ρουφιανιάς προς την Ελλάδα. Δεν θα περιλαμβάνονται οι τράπεζες της Ελβετίας στο ταξίδι προς την Ελλάδα, όπως είχε ανακοινωθεί προεκλογικά.

- Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν από το αρμόδιο υπουργείο και στο διαδίκτυο η λίστα με τα τυπικά προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να ασκεί και επισήμως το επάγγελμα του ρουφιάνου.

- Ο Λαφαζάνης δηλώνει πως δεν θα δεχτεί οι εργαζόμενοι-ρουφιάνοι να προσλαμβάνονται με ΕΣΠΑ ή με τρίμηνες και πεντάμηνες συμβάσεις. Πρέπει να είναι μόνιμοι και να απολαμβάνουν όλα τα εργασιακά δικαιώματα.

- Στο ΚΚΕ σκέφτονται να συγκαλέσουν την Κ.Ε για να αποφασίσει αν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την εμφάνιση των «νέων» εργαζόμενων. Αν δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, τόσο το χειρότερο για τις συνθήκες. Υπομονή!

- Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στην κυβέρνηση ανάμεσα σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι τα ρουφιανόπουλα πρέπει να διορίζονται με ΑΣΕΠ και σε εκείνους που λένε ότι πρέπει να λαμβάνεται ως κριτήριο η προϋπηρεσία.

- Το υπουργείο του κυρίου Πανούση που θα καταργούσε τα ΜΑΤοβαμμένα ΜΑΤ, έχει έτοιμους τους καταλόγους μοριοδότησης για όσα «παλικάρια» «συνεργάστηκαν» στο παρελθόν με το εν λόγω υπουργείο.

- Για καλύτερα αποτελέσματα, αναμένεται να ζητηθεί η βοήθεια του υπουργού και υπό-υπουργού της παιδείας που έχουν ήδη μια εμπειρία στο θέμα της κόντρας γύρω από τον ΑΣΕΠ.

- Ήδη σε κάποια ΑΕΙ, από το Σεπτέμβρη, θα ξεκινήσουν μεταπτυχιακά τμήματα σπουδών στον τομέα της ρουφιανιάς και του κανιβαλισμού. Θα χρηματοδοτούνται από την Ένωση Μεγάλων Φοροφυγάδων Ελλάδας.

- Πριν ακόμη διατυπωθεί η ιδέα από τον Ζαν Βαρούφ, άρχισε, με αναρτήσεις στο ίντερνετ, η διαμάχη ανάμεσα στους υποψήφιους που θέλουν ΑΣΕΠ και στους άλλους της προϋπηρεσίας. Όπως παλιά με τους καθηγητές.

- Τα ηλεκτρονικά ρουφιανόμετρα θα βγαίνουν σε στρινγκ, σε μαγιώ, σε ποδιές κουζίνας, σε αθλητικά παπούτσια αλλά όχι σε γραβάτες, ούτε σε κοστούμια ούτε σε ταγιεράκια.

- Μαζί με τα ηλεκτρονικά ρουφιανόμετρα θα κυκλοφορήσουν και τα μηχανικά γκικοχαρδουβελόμετρα. Αυτά, θα εντοπίζουν με μηχανικό, κυρίως έντυπο, τρόπο τους «γκίκες».

- Οι «γκίκες» είναι πρώην υπουργοί που κάποτε λόγω υπέρμετρης αγάπης προς την πατρίδα (βλ. γεμάτη τσέπη), έβγαλαν χρήματα έξω με σκοπό να τα μοιράσουν στον κόσμο σε περίπτωση χρεοκοπίας.

- Την ίδια αγάπη για την πατρίδα έτρεφαν και τρέφουν χιλιάδες, επίσης, συμπατριώτες μας τα ονόματα των οποίων κοσμούν διάφορες λίστες (Λαγκάρντ, Χριστοφοράκου, κλπ).

- Όλοι μα όλοι τους, τα χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό τα είχαν για μια δύσκολη ώρα. Όχι δική τους, ούτε των οικογενειών τους αλλά όλων των Ελλήνων σε περίπτωση κατάρρευσης της οικονομίας.

- Κι ένα ελπιδοφόρο νέο. Αθωώθηκε ο Κασιδιάρης για τα «χάδια» που μοίρασε στις δύο κυρίες. Η αγάπη επικράτησε έναντι του μίσους. Η «τυφλή» αποδείχτηκε ορκισμένη εχθρός του μίσους και του ψευτοσταμπουκά.

ΠΗΓΗ:
https://kyrgiakischristos.wordpress.com/


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9642

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP