Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Όταν διαδηλώνουν οι δωσίλογοι… Και «το κουνάβι…» του Στάθη


To να βροντοφωνάζεις ανοικτά και με εμετική αυθάδεια ότι είσαι δωσίλογος των τοκογλύφων και γερμανοτσολιάς αυτό και μόνο αναδεικνύει το μέγεθος της κοινωνικής και πολιτικής παρακμής που ζούμε, το μέγεθος της κατάπτωσης των Ιδεών και των Αξιών…
Το να διαδηλώνει η συνασπισμένη αυτή δωσίλογη κακουργία (το μαύρο Μέτωπο του 4ου Ράιχ) αυτό, σημαίνει ότι η πτώση των Ιδεών και των Αξιών, η πτώση του Ανθρώπου, έχει πάρει μορφές φασιστικής παράνοιας…


Σε ένα προηγούμενο κείμενό μας, στο «Μέτωπο του δωσιλογισμού», επισημαίναμε:
«Όταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ είχαν αναγάγει το δωσιλογισμό στην υπέρτατη «εθνική αρετή», δεν προκαλεί καμία έκπληξη η δωσίλογη αυθάδεια του μετώπου των γερμανοτσολιάδων: Πολιτικών και δημοσιογράφων…».
Ολόκληρο το κείμενο εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9718


Η επισήμανσή μας αυτή ήταν ελλιπέστατη. Διότι το να αναχθεί ο δωσιλογισμός σε «εθνική αρετή» και να προσλάβει τέτοιες φρενοβλαβείς διαστάσεις, σημαίνει ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ Επαναστατικών Λαϊκών Κινημάτων, συνακόλουθα ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ Αριστεράς.

Το να τολμούν οι δωσίλογοι των τοκογλύφων να διαδηλώνουν στο Σύνταγμα ΥΠΕΡ των εκτελεστών και δολοφόνων μας, απαιτώντας, με παραληρηματική κακοήθεια, να αποδεχτούμε τους όρους της ταφής μας, αυτό αποτυπώνει με τον πλέον τραγικό τρόπο τη γιγάντια ΚΑΘΟΔΟ της ιστορικής καμπύλης: Τη γιγάντια ΠΤΩΣΗ των Ιδεών και των κοινωνικών κινημάτων, την καθεστωτική ενσωμάτωση των «αριστερών» υποκειμένων…

Όταν διαδηλώνουν υπέρ του πλαισίου της σφαγής μας (ΕΕ) και υπέρ του εργαλείου της δολοφονίας μας (ευρώ), και τα θεωρούν μάλιστα «αδιαπραγμάτευτα», θεωρούν δηλαδή «αδιαπραγμάτευτη» την παραμονή μας στην ΚΟΛΑΣΗ (ΕΕ-Ευρώ), «αδιαπραγμάτευτη» τη ΦΡΙΚΗ δίχως ΤΕΛΟΣ, τότε όλα αυτά, δεν αποτελούν απλώς μια φρενοβλάβεια δωσιλογισμού, αλλά μια καθολική κοινωνική και πολιτική καθίζηση…

Που σημαίνει μια καθολική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ομοφωνία και ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ στο καθεστώς της Νέας Τάξης, δηλαδή, μια ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ Αριστεράς.

Ακριβέστερα: Μια ΥΠΟΤΑΓΗ της υπάρχουσας «αριστεράς» στα δόγματα και τις αξίες της παγκοσμιοποίησης, του χρηματιστηριακού κεφαλαίου, της ΕΕ και του Ευρώ: 4ο Ράιχ…

Εάν η «αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν λειτουργούσε μέσα στα ίδια πλαίσια και στις ίδιες ορειχάλκινες πλάκες του 4ου Ράιχ (ΕΕ-Ευρώ, κ.λπ) δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ ο δωσιλογισμός να πάρει τέτοιες μοχθηρές και αλαζονικές μορφές, σαν και αυτές του Μαύρου Μετώπου που διαδήλωσε στο Σύνταγμα…

Ο Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της «αριστερής» κυβέρνησης, δίνει το στίγμα της συναινετικής δωσίλογης αυθάδειας:
«Παυλόπουλος: Δεν θα ανεχθώ να είμαι Πρόεδρος σε μια χώρα εκτός ευρώ».


Όταν ο Πρόεδρος του …ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει συνταγματική εκτροπή δεν θα διαδηλώσει στο Σύνταγμα η δωσίλογη λευχαιμία των γερμανοτσολιάδων;

Για τη διαδήλωση
πολύ παραστατικά και με το γνωστό σατιρικό του ταλέντο, μας τα λέει ο Στάθης στο παρακάτω κείμενο…
http://www.enikos.gr/stathis/324495,To-koynavi-poy-eley8era-syllogatai.html

Το κουνάβι που «ελεύθερα συλλογάται»

Εγώ ο αστός πάω διαδήλωση στο Σύνταγμα.

Σιγά μην είσαι αστός! Ένας φτωχοφουκαράκος είσαι, το πολύ στην απομέσα του συστήματος και στην κακή στην απέξω, χολεριασμένος και μισάνθρωπος που πούλησες τη ζωή σου στη μαλθακία, πέρασες δίπλα απ’ την αυτογνωσία και προσπέρασες.

Οι αστοί στην Ελλάδα, αγορίνα μου (ή καλή μου κοπέλα) είναι 1500 – 2000 άνθρωποι και δεν κατεβαίνουν σε διαδηλώσεις. Στέλνουν αντ’ αυτών τα κορόιδα που δουλεύουν για την πάρτη τους, ή πιθικίζουν τους αστούς και νομίζουν ότι ζουν τη ζωή των αφεντάδων τους, μέσα από γκλαμουριάρικα περιοδικά και λαϊφοστυλάδικες εκπομπές.

Τέτοιος είσαι! Το χαϊλίκι ενός πληβείου που νομίζει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα φτερό στον άνεμο. Και να ευχαριστείς τον Θεό που οι αστοί σε στέλνουν πλατεία και δεν σε στέλνουν στο μέτωπο, καθώς το συνηθίζουν. Όμως πιθανόν να σε στείλουν κι εσένα εκεί μια μέρα και τότε θα καταλάβεις τι σου γίνεται. Όταν σακατευθείς ή σκοτωθείς. Επίσης, να ευχαριστείς τον Θεό που οι αστοί δεν σε στέλνουν σε αντιδιαδήλωση μαζί με χαφιέδες και παρακρατικούς να δολοφονήσεις και να δολοφονηθείς.

Λες ότι έχεις περί πολλού την αστική δημοκρατία. Τί έχεις κάνει εσύ για την αστική δημοκρατία; Όταν οι κομμουνιστές, οι αριστεροί, οι δημοκρατικοί δεξιοί έχυναν το αίμα τους για τη δημοκρατία εσύ έλεγες ότι ήταν «βαλτοί απ’ τους Αμερικανούς» - ακούς Πολυτεχνείο και σε πιάνει αποστροφή, γιατί εσύ είσαι απ’ τους δειλούς που απέκτησαν μεγάλη φωνή μόνον για να βρίζουν τους ήρωες.

Τώρα διαδηλώνεις στην πλατεία Συντάγματος. Όταν έκοβαν τους μισθούς και τις συντάξεις, που ήσουν;

Όταν έκλειναν μαγαζιά κι έπεφτε πείνα στα σπίτια, γιατί δεν διαδήλωσες;

Ξέρω, για σένα οι αυτοκτονίες ήταν απλώς μια στατιστική! Κουνάβι!


Ξέρω, μέσα στο μυαλό σου κυκλοφορούν όλα τα κλισέ του διαίρει και βασίλευε! για τους «λαϊκιστές» Έλληνες, τους «τεμπέληδες» του δημόσιου τομέα – ενώ εσύ δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα και αν σε γαμάει το αφεντικό σου, θέλεις να παθαίνουν το ίδιο και όλοι οι άλλοι. Αντί να θες να βγεις στο φως, κουνάβι, θες να τραβήξεις στο σκοτάδι και τους άλλους.

Μη διαμαρτύρεσαι, σε ξέρω καλά, σε έχω φάει στη μάπα σαράντα χρόνια: όταν καιγόταν το σπίτι του διπλανού, τι έκανες; Διαδήλωνες ή έλεγες φούμαρα για «ανταγωνισμό» κι «ελεύθερη αγορά» που ούτε καν ξέρεις τί σημαίνουν.

Πόσα κλισέ έχεις καταναλώσει και παρά ταύτα νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα; Να σου το αποδείξω; Προχθές κατέβηκες στη διαδήλωση ελεύθερος κι ωραίος και σε καπέλωσε ο Άδωνις και η κυρία Βούλτεψη.

Ακολουθείς τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη που ακολουθεί τους Επικυρίαρχους και θέλεις να μείνεις Ευρώπη!
Σε ποια Ευρώπη; Των λαών; των πολιτών; ή των τραπεζών και των ανθρωπιστικών βομβαρδισμών; Ευρώπη ήταν και οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, Ευρώπη ήταν και τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης – εσύ ποια Ευρώπη θέλεις, ευρωλιγούρη μου; «του εκσυγχρονισμού», της «ευέλικτης εργασίας», της Ζήμενς;

Διάβασε τα συνθήματα στα πλακάτ που κρατούσες στη διαδήλωσή σου και πες μου αν ένα έστω αντέχει στη στοιχειώδη λογική.

Λες ότι σ’ αυτήν τη διαδήλωση ήρθατε πολλοί! Θα συμφωνήσω! Κάθε διαδήλωση με τέτοιον προσανατολισμό, και τέτοια συνθήματα αν συγκεντρώσει πάνω από 150 ανθρώπους είναι μια μεγάλη διαδήλωση. Απ’ την οποίαν, αγαπητέ μου έφυγες αδάκρυτος. Ούτε τα ΜΑΤ σε ψέκασαν, ούτε σε σάπισαν στο ξύλο σαν να ήσουν ανυπεράσπιστος συνταξιούχος.

Αλλά το πιο ωραίο, υποκριτή μου είναι ότι πας σε τέτοιες διαδηλώσεις κι ύστερα σπερμολογείς για «διχασμό». Ποιόν διχασμό; σαν εκείνον που οι Θηβαίοι πολέμησαν στο πλευρό των Μήδων, σαν εκείνον που οι μηδίσαντες πολέμησαν στο πλευρό των Γερμανών; Διότι η χώρα αυτή έχει μακρά παράδοση σε γραικύλους (λατινιστί γραισκύλους), γενίτσαρους και ταγματασφαλίτες.

Πάντα διχασμένη ήταν η Ελλάδα,
πάντα διχασμένες ήταν όλες οι χώρες, άλλο ο κοτζαμπάσης κι άλλο ο κολίγος, άλλο ο Δυνατός και άλλο ο γεωργός, άλλο ο αστός και άλλο ο εργάτης. Εσύ με ποιον είσαι; (εκτός απ’ τον εαυτόν σου), υπέρ ποίου διαδήλωσες; υπέρ των παιδιών που πεινάνε ή υπέρ του ΔΟΛ που χρωστάει όσα δεν θα βγάλουν χιλιάδες εργαζόμενοι σε όλοι τους τη ζωή.

Η μήπως διαδήλωσες υπέρ πατρίδος; πότε; όταν έτρεχες να πάρεις τα λεφτά σου απ’ την τράπεζα; Σ’ αυτήν την περίπτωση το ξέρεις ότι είσαι ένα σίχαμα! Κι όσοι διαδηλώσατε χωρίς να πάρετε τα λεφτά σας απ’ την τράπεζα, διαδηλώσατε μαζί με τα σιχάματα που τα πήραν! Ούτε για αυτό έχετε ευθύνη;

Όμως, πρέπει να ξαναδιαδηλώσετε, διότι η διαδήλωση σας βαθαίνει τη δημοκρατία. Την ίδιαν αυτή δημοκρατία που ξεσκίζει η φράου Μέρκελ, που κινδυνεύει από τη «μισοκομμουνιστική κυβέρνηση», διότι – μεγάλο το δίκιο σας – έχουν έρθει οι κομμουνιστές, σας παίρνουν τα σπίτια και τα δίνουν στις τράπεζες!

Α! και μη μου στενοχωριέσαι που σε προσαγορεύω «κουνάβι»! Ένας γυφτοσυριζαίος είμαι, ένας ψεκασμένος, λαϊκιστής και εθνολαϊκιστής, καθώς στις ρατσιστικές παρέες σας αποκαλείτε τους συμπατριώτες σας χωρίς ντροπή. Η μόνη ντροπή που νοιώθετε είναι η «δυστυχία του να είσαι Έλληνας.»

Διαδηλώστε υπέρ των Βρυξελλών (στις Βρυξέλλες διαδηλώνουν υπέρ της Ελλάδας), διαδηλώστε υπέρ του κ. Βορίδη («μα εγώ είμαι Ποτάμι», μου λες! ώπα, ρε μεγάλε, κοίτα να πατώνεις, μην πνιγείς!).

Διαδηλώστε υπέρ των 1500 – 2000 αστών
να ξέρουν οι άνθρωποι ότι διαθέτουν κρέας για τα κανόνια, διαδηλώστε πιστεύοντας ότι οι τόκοι σας αγαπάνε, διαδηλώστε, αλλά ένα πράγμα να μη νομίζετε: ότι διαδηλώνετε υπέρ της αστικής δημοκρατίας και της ελευθερίας. Τον θάνατο και των δύο πανηγυρίζετε, «ιδιώτες» αθεράπευτοι είσθε, παίξτε το παιχνίδι αυτών που έχουν κάνει τη ζωή σας μπαίγνιο, και μην ανησυχείτε, θα σας φάνε τελευταίους… 


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9720

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP