Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Πρωτοβουλία «ΟΧΙ μέχρι το Τέλος»: πρώτα βήματα – 723 υπογραφές στήριξης


Την Παρασκευή 30 Ιούλη συνεδρίασε το προσωρινό συντονιστικό της πρωτοβουλίας «ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ».
Στη συζήτηση εκτιμήθηκε ως επιτυχημένη η πρώτη συνέλευση της πρωτοβουλίας «ΟΧΙ μέχρι το τέλος», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιούλη.


Εκτιμήθηκε ακόμα ότι το διάστημα αυτό συγκροτούνται επιτροπές και συνελεύσεις για το «Όχι μέχρι τέλους» σε πολλούς δήμους της Αθήνας πόλεις της Ελλάδας και κλάδους καθώς και την ανάγκη η πρωτοβουλία να συμβάλλει στο συντονισμό των επιτροπών και συνελεύσεων.

Συζητήθηκε η ανάγκη το επόμενο διάστημα να γίνουν συγκεκριμένα βήματα ώστε οι θέσεις της πρωτοβουλίας να βαθύνουν, να τεκμηριωθούν και να εκλαϊκευτούν, για να αποτελέσουν αντίπαλο δέος στην τρομοκρατία των μονόδρομων της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Παράλληλα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα πρώτα βήματα της πρωτοβουλίας το αμέσως επόμενο διάστημα:

• Την δημιουργία ιστοσελίδας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Πρωτοβουλίας, ώστε να είναι να δημοσιοποιούνται οι δραστηριότητες και οι θέσεις της, καθώς και η ανάδειξη των θέσεων και των δράσεων όλων των τοπικών και κλαδικών επιτροπών.

• Την διοργάνωση συλλαλητηρίων μέσα στον Αύγουστο σε όλες τις πόλεις, μόλις ανακοινωθεί η ψήφιση της βάρβαρης συμφωνίας για το 3ο μνημόνιο.

• Την έκδοση αφίσας και αυτοκόλλητου της πρωτοβουλίας.

• Τη συνέχιση της συλλογής υπογραφών στο κείμενο της πρωτοβουλίας.

• Παράλληλα καλούμε
στη συγκρότηση επιτροπών και συνελεύσεων του «ΟΧΙ μέχρι τέλους» στις πόλεις, στις γειτονιές, στους κλάδους και στους χώρους δουλειάς. Καλούμε επίσης, όλες αυτές τις επιτροπές να έρθουν άμεσα σε επαφή με την πρωτοβουλία μας για τον συντονισμό και την κοινή δράση.

• Το Συντονιστικό θα προετοιμάσει και θα καλέσει σε νέα συνέλευση της πρωτοβουλίας στις αρχές Σεπτέμβρη.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://www.pandiera.gr/%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%AD/


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=34755#34755

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP