Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Αισιόδοξα τα μηνύματα από την «Αριστερή Πλατφόρμα»



Φαίνεται ότι τα αντανακλαστικά αυτοάμυνας της «Αριστερής Πλατφόρμας» άρχισαν να …λειτουργούν…
Η αριστερή Αντιπολίτευση της «αριστερής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να «πείθεται» (ομολογουμένως με πολύ πόνο και κόπο) από την σκληρή πραγματικότητα και να διακρίνει ότι ο μόνος δρόμος που απομένει για να γλιτώσει τον τελεσίδικο θάνατο είναι η ΕΞΟΔΟΣ από την κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ.


Μια έξοδος αναπότρεπτη, διότι αν δεν την πραγματοποιήσουν οι ίδιοι με μια γενναία πολιτική ΡΗΞΗ, θα την επιβάλει η ηγετική κλίκα του ΣΥΡΙΖΑ, τα νέα «αριστερά» κυβερνητικά ανδρείκελα, με τους δικούς τους όρους: Όρους εξόντωσης και πολιτικής συντριβής της Αριστερής Αντιπολίτευσης…

Ήδη έχει καθυστερήσει δραματικά η «Αριστερή Πλατφόρμα», δέσμια των μεγάλων ρεφορμιστικών της αυταπατών…

Είναι ενθαρρυντικό, ωστόσο, το γεγονός της πολιτικής της αφύπνισης: ότι αρχίζει να απαλλάσσεται από τις αυταπάτες της «ενότητας» («ενότητα της διαφορετικότητας») και να προσανατολίζεται προς την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος θα εκφράσει το εκρηκτικό λαϊκό ΟΧΙ και θα προωθήσει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ των λαϊκών δυνάμεων ενάντια στους νέους αποικιοκράτες και ενάντια στην «ιερή συμμαχία» των πολιτικών τους ανδρεικέλων: Της Δεξιάς, και της νέας Δεξιάς της εκσυγχρονισμένης και επιχρυσωμένης με «αριστερό» λούστρο…

Αισιόδοξα μηνύματα εκπέμπει ο Λαφαζάνης. Διαβάζουμε:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο σχηματισμού νέου κόμματος αφήνει ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος ταυτόχρονα προειδοποιεί πως αν «αν ακολουθηθεί μνημονιακή πολιτική, το τελευταίο που θα έχει σημασία είναι η ενότητα».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κεφάλαιο» που θα κυκλοφορήσει αύριο Σάββατο 8 Αυγούστου, ο κ. Λαφαζάνης αφήνει αιχμές εναντίον του πρωθυπουργού λέγοντας «Για τη ρήξη θα ευθύνεται ο Τσίπρας θα συνεχίσουμε πιο εντατικά περιοδείες, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις».

Ο κ. Λαφαζάνης εμφανίζεται αντίθετος και με το έκτακτο συνέδριο του κόμματος, χαρακτηρίζοντάς το «εκβιαστικό και ανούσιο».

Επίσης
στρέφει τα πυρά του και στο τρίτο μνημόνιο, λέγοντας πως αν ψηφιστεί από το ΣΥΡΙΖΑ «θα είναι βαρύ ιστορικό ατόπημα» και αναφέρει ότι είναι «επίπλαστο» το δίλημμα «ή ψηφίζουμε μνημόνιο ή ρίχνουμε την κυβέρνηση».

Υπογραμμίζει δε πως η για να βγει η χώρα από το τέλμα «Η μόνη λύση είναι η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα».


Το διαβάσαμε εδώ:
http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/613924/lafazanis-pithani-i-dimioyrgia-neoy-kommatos-istoriko-atopima-i-psifisi-tritoy-mnimonioy#ixzz3iADuayjk

Επιτέλους εγκαταλείπεται το ανόητο σόφισμα περί ενότητας!!!

Η ΕΝΟΤΗΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα σημαίνει: ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, δηλαδή ενότητα του 4ου Ράιχ, ΕΝΟΤΗΤΑ των «εγκληματικών οργανώσεων» της νέας αποικιοκρατίας: Ενότητα με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το «Ποτάμι», τους ολιγάρχες και τα προπαγανδιστικά τους ιερατεία (ΜΜΕ).

Έχουμε υπογραμμίσει και σε άλλο κείμενό μας τούτο:

«Το μόνο που μπορεί να διασώσει την κατάσταση και να ανοίξει κάποιες σημαντικές αγωνιστικές κινηματικές προοπτικές είναι τούτο: Να ηγηθεί η «Αριστερή Πλατφόρμα» των πρωτοβουλιών ΡΗΞΗΣ με την κυβέρνηση και ΟΧΙ να αφήσει τις πρωτοβουλίες στην ηγετική κλίκα της κυβέρνησης, φωτογραφίζοντας απλώς τα οπίσθια των γεγονότων…».

Τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά…


Εκτός και αν βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο πυροτέχνημα Λαφαζάνη…

Εκτός
και αν εμείς κάνουμε τις επιθυμίας μας πραγματικότητα…

Σύντομα θα φανεί…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP