Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ιδού η κατάληξη όσων έταζαν επαναδιαπραγμάτευση μέσα στο ευρώ και την ΕΕ

Grexit 

Εμφανή τα αποτελέσματα
της επαναδιαπραγμάτευσης, ομελέτα

Αυτά παθαίνουν όσοι υπόσχονταν ότι θα καταργούσαν τα μνημόνια μέσα στο ευρώ και την ΕΕ.
Ο "αντιμνημονιακός" Καμμένος χλεύαζε βάναυσα(όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ) τους αντικειμενικούς νόμους κίνησης της κοινωνίας και της ιστορίας και τώρα άρχισε να πληρώνει το λογαριασμό.


Αναμάσησε και αυτός με νέους όρους το παλιό παραμύθι μιά άλλη ΕΕ είναι εφικτή.

Μόλις ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και αντιμετώπισε την ωμή πραγματικότητα της ''επαναδιαπραγμάτευσης'', δηλαδή ότι δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση ή κατεβάζεις τα παντελόνια και υπογράφεις τρίτο εξευτελιστικό μνημόνιο ή grexit. Σε αυτό το σταθερό δίλημμα των τελευταίων ετών ο Καμμένος και παρά την πλήρη υποστήριξη του 61% του ελληνικού λαού, αφού διαπίστωσε ότι ο τρίτος δρόμος που έταζε απλά δεν υπάρχει, διάλεξε αυτό που διάλεξαν και αυτοί που σωστά μέχρι χθες αποκαλούσε δωσίλογους και προδότες.

Η ιστορία εκδικείται σκληρά όσους την χλευάζουν βάναυσα, ειδικά μάλιστα σε περιόδους κρίσης. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και οι κάλπικοι παράδες γρήγορα αποκαλύπτονται και όπως έλεγε ο Τρότσκι καταλήγουν στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας.

Αν οι ΑΝΕΛ κατέβουν αυτόνομα στις εκλογές όπως δηλώνουν δεν θα μπουν στη βουλή. Πήραν μια πρώτη γεύση του σκουπιδοντενεκέ με τα κλούβια αυγά, στις εκογές θα μπουν ολόκληροι μέσα.

Τα προηγούμενα κατοχικά ανδρείκελα (γιατί πλέον και οι ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ τέτοια είναι), δεν έπαιξαν με το πνεύμα αντίστασης του ελληνικού λαού, δεν έθρεψαν για να διαψεύσουν μετά τις ελπίδες του, ούτε στήριξαν την άνοδο τους στο αντιμνημονικό του φρόνημα. Αυτός είναι και ο λόγος που η πτώση των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πιό βίαιη, απότομη και δραματική.


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9854

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP