Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

«Προσφυγικό»: Μέχρι πότε θα κλείνουμε τα μάτια;


Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν βλέπουν το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται με το «προσφυγικό».
Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν βλέπουν ότι το «προσφυγικό ρεύμα» και οι αλλοδαπές εισβολές στην Ελλάδα (από παλιά) και στην Ευρώπη (σήμερα) δεν είναι ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ, αλλά άριστα οργανωμένες από τα κέντρα (οικονομικά και πολιτικά) της πλανητικής εξουσίας και τους μηχανισμούς του 4ου Ράιχ.
Οι «αριστεροί» στην Ελλάδα σε όλες τις αποχρώσεις τους, εντός και εκτός βουλής, φοράνε τεράστιες παρωπίδες και δεν βλέπουν…


Και δεν είναι μόνο που κλείνουν πεισματικά τα μάτια σ’ αυτήν την ΟΡΓΑΝΩΣΗ και το ΣΧΕΔΙΑΜΟ των μαζικών «μεταναστευτικών» μετατοπίσεων, αλλά με άλλοθι το «ανθρωπιστικό» δράμα των αλλοδαπών δούλων, παίζουν το παιχνίδι των νέων αποικιοκρατών και των νέων ΕΜΠΟΡΩΝ της δουλείας…

Αυτοί η «αριστεροί» των «ανοικτών συνόρων» και των νεοταξικών ιδεολογημάτων δεν θέλουν να διακρίνουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ: Ούτε τους στρατηγικούς στόχους και τις επιδιώξεις του διεθνούς κεφαλαίου και των μηχανισμών του, ούτε την οργάνωση του βάρβαρου αυτού ιμπεριαλιστικού εμπορίου της νέας δουλείας, αλλά ούτε και τη χολιγουντιανή σκηνοθεσία των «ανθρωπιστικών δακρύων».

Διαβάστε το σχετικό μας άρθρο:
«Πρόσφυγες»: Η δολιότητα των «ανθρωπιστικών» δακρύων…
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9974


Τέτοια πεισματική προσπάθεια να παραμένουν τυφλοί, γεννάει πολλά ερωτηματικά. Αυτή η τύφλα προέρχεται από τις εμμονές της αλλοτρίωσής τους και των ιδεοληψιών τους, ή από κίνητρα οικονομικά, από «επαγγελματισμό», από τη «γοητεία» των ΜΚΟ;;;

Είναι τέτοια αυτή η «γοητεία» («η γοητεία της μπουρζουαζίας») που τους τυφλώνει σε τέτοιο βαθμό, που δεν είναι σε θέση να διακρίνουν ούτε το ΟΡΓΙΟ των ΜΚΟ (δουλεμπορίας) που γίνεται στη Λέσβο.

Διαβάστε ένα πολύ κατατοπιστικό κείμενο,
«ΜΚΟ ή μηχανισμοί μυστικών υπηρεσιών;»
ΕΔΩ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/12/blog-post_210.html


Σε λίγο, δεν θα αργήσει ο καιρός, με την ταχύτητα που πορευόμαστε, όλο αυτό το δουλεμπόριο και όλη αυτή η βιομηχανία του «ανθρωπισμού», θα περάσει, ΑΜΕΣΑ, στα χέρια μεγάλων, πολυεθνικών ιδιωτικών ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ!!!

Τότε και οι τυφλοί θα δούνε…

Και οι «αριστεροί» και οι «αριστεριστές» θα ξεμπροστιαστούνε ΕΝΤΕΛΩΣ…

Θα συνεχίζουν και τότε να το παίζουν ηλίθιοι;;;


Θα κλείσουμε με ένα απόσπασμα από πρόσφατο άρθρο μας:
«Μεταναστευτικό»: Τα «αριστερά» άλλοθι της διεθνούς μαφίας…
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9934

Πρέπει κάποια ζητήματα να τα επαναλαμβάνουμε κουραστικά…


«Έχουμε αναλύσει διεξοδικά και από πολύ παλιά, ότι στην πρωτοπορία των «Ανοικτών Συνόρων» και των μεγάλων πληθυσμιακών μετακινήσεων και λαθρομεταναστετυκών «εισβολών» βρίσκεται το διεθνές χρηματιστηριακό κεφάλαιο και όλοι οι μηχανισμοί της Παγκοσμιοποίησης και των πλανητικών κέντρων εξουσίας (Νέα Τάξη).
Έχουμε επίσης δείξει και τούτο: Ότι σ’ αυτήν την στρατηγική του πλανητικού ιμπεριαλισμού, δίνουν το άλλοθι και το τεκμήριο οι ενσωματωμένες «αριστερές» δυνάμεις και οι επαγγελματίες «επαναστάτες», παράγοντας και αναπαράγοντας τα πλανητικά ιδεολογήματα των μαφιόζων του χρήματος: «Αντιεθνικισμός», «αντιρατσισμός», «ξενοφοβία», «Ανθρωπισμός» κ.λπ. Ιδεολογήματα που ξερνούν όλα τα χρηματιστηριακά κέντρα και οι διεθνείς μαφιόζοι του χρήματος (από τραπεζίτες μέχρι τους μαφιόζους του αθλητισμού και των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών)».

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP