Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Η θηριώδης αυθάδεια του εμπαιγμού μας…


Από τα πλέον ανυπόφορα χαρακτηριστικά αυτής της «αριστερής» κυβέρνησης είναι η μοχθηρία του εμπαιγμού της. Μας εμπαίζει και μας δουλεύει όχι μόνο ασύστολα, αλλά και με θορυβώδη κομπασμό…
Έχει μετατραπεί σε δουλικό κλόουν των τοκογλύφων και των αξιωματούχων του 4ου Ράιχ και μας το παίζει …λιοντάρι αντίστασης!!!


Έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ληστές, δήμιους και εκτελεστές τις Ελλάδας και στήνει θεατρικές παραστάσεις «σκληρής διαπραγμάτευσης» και κάλπικων διαφωνιών: Παράνοια ΑΠΑΤΗΣ και εμπαιγμού του ελληνικού λαού…

Καμώνεται ότι δίνει μάχες εναντίον των προληπτικών μέτρων, όταν τα έχει ψηφίσει από τις 14 Αυγούστου!!!

Διαβάζουμε σχετικά:
https://www.alfavita.gr/apopsin/i-skiamahia-gia-tis-dithen-antidraseis-os-pros-ta-proliptika-metra-koftis


«Η σκιαμαχία για τις δήθεν αντιδράσεις ως προς τα προληπτικά μέτρα (κόφτης)
Τα έχουν ψηφίσει από 14 Αυγούστου 2015 και η παρούσα διακυβέρνηση Συριζα - Ανελ, από κοινού με Ν.Δ., Πασοκ, Ποτάμι κλπ.
Περιέχεται στον νόμο 4336/2015 στο ΦΕΚ τεύχος πρώτο αρ. φύλλου 94, 14/8/2015, σελίδα 1016.
Να και το σχετικό απόσπασμα:

"Eπιπλέον των ανωτέρω μέτρων, οι αρχές δεσμεύονται να θεσπίσουν, τον Οκτώβριο του 2015, αξιόπιστα διαρθρωτικά μέτρα που θα αποφέρουν τουλάχιστον το ¬3/4% του ΑΕΠ με ισχύ από το 2017 και το 1/4¬% του ΑΕΠ με ισχύ από το 2018 για να στηρίξουν την επίτευξη του μεσοπρόθεσμου στόχου για πρωτογενές ισοζύγιο ύψους 3,5% του ΑΕΠ.
Οι αρχές δεσμεύονται να λάβουν περαιτέρω διαρθρωτικά μέτρα τον Οκτώβριο του 2016, αν κριθούν αναγκαία για να διασφαλιστούν οι στόχοι του 2017 και του 2018. Τα εν λόγω μέτρα θα περιλαμβάνουν τις αμυντικές δαπάνες, την προγραμματισμένη μεταρρύθμιση του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων και το πάγωμα των υποχρεωτικών δαπανών.
Τα φορολογικά μέτρα παραμετρικού χαρακτήρα θα ενισχυθούν από ευρύ φάσμα διοικητικών μέτρων για την αντιμετώπιση των ελλείψεων σε θέματα είσπραξης και επιβολής φόρων: τα μέτρα αυτά θα χρειαστεί να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να αποδώσουν καρπούς, αλλά θα μπορούσαν να προσφέρουν σημαντική αύξηση των φορολογικών εσόδων στην πορεία εφαρμογής των μέτρων.
Η ελληνική κυβέρνηση θα παρακολουθεί τους δημοσιονομικούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών αποφάσεων, και θα λάβει αντισταθμιστικά μέτρα, στο βαθμό που αυτό απαιτείται, για την εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων. Οι αρχές προτίθενται να μεταφέρουν τουλάχιστον το 30% του πλεονάσματος που θα επιτευχθεί λόγω επιδόσεων υψηλότερων από τις αναμενόμενες στον χωριστό λογαριασμό που προορίζεται για τη μείωση του χρέους. Επιπλέον, ένα άλλο 30% του εν λόγω πλεονάσματος θα χρησιμοποιηθεί για την εκκαθάριση μη καταβληθεισών κυβερνητικών υποχρεώσεων του παρελθόντος"».


Στα προηγούμενα κείμενα περιγράφεται όλο αυτό το κακόγουστο θέατρο του αβυσσαλέου εμπαιγμού μας: Του «αριστερού» εμπαιγμού μας…

Και το κερασάκι στην τούρτα; Η παρακάτω δήλωση της αξιοθρήνητης κυβερνητικής εκπροσώπου, της Όλγας Γεροβασίλη:
«Όταν ο νεοφιλελευθερισμός επιχειρεί να διαλύσει κοινωνικές κατακτήσεις δεκαετιών, κανένα αγώνας δεν πάει χαμένος. Καλή Πρωτομαγιά»!!!

 

Μια κυβέρνηση ολοκληρωτικού νεοφιλελευθερισμού, που εκτελεί τις χαριστικές βολές των μαφιόζων του χρήματος, σπέρνοντας τον ΟΛΕΘΡΟ και την μαλθουσιανή ΦΡΙΚΗ στην ελληνική κοινωνία, μιλάει για «αγώνα» εναντίον του νεοφιλελευθερισμού!!!

Τέτοιο αλαζονικό και κυνικό θράσος δουλέματος και εμπαιγμού ενός λαού δεν έχει ιστορικό προηγούμενο…

Και μόνο μια ΑΛΗΤΕΙΑ που σφετερίζεται το όνομα της Αριστεράς θα μπορούσε να συμπεριφέρεται με τέτοια θηριώδη αυθάδεια ΑΠΑΤΗΣ…


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10226

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP