Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Σχέδια για νέες Παπαδήμιες κυβερνήσεις…



Αρχίζει να διαφαίνεται πλέον καθαρά ότι το «τρομοκρατικό» κτύπημα εναντίον του Παπαδήμου είχε πολλαπλούς και πολυεδρικούς στόχους:
α). Τους βασικούς στρατηγικούς στόχους της σύγχρονης κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας:
Τις κατασκευές των «διαβόλων» και «σκοτεινών δαιμόνων» που απειλούν την κοινωνία και ΑΠΑΙΤΟΥΝ τη συστράτευση ΟΛΩΝ γύρω από το κράτος, την ολοκληρωτική ΥΠΟΤΑΓΗ των λαών και την παραχώρηση των υπολειμμάτων των ελευθεριών τους στο 4ο Ράιχ, στα προτεκτοράτα του και στα ανδρείκελά του…


β). Την ενοχοποίηση και τον στιγματισμό των λαϊκών ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ που διογκώνονται και συσσωρεύονται εκρηκτικά, σήμερα, εναντίον των ληστών και δημίων της ευρώ-χούντας και των εγχώριων ανδρεικέλων της.

Γράφαμε σχετικά στο άρθρο μας: «Αρχίζουν να γίνονται ορατοί οι στόχοι της τρομοκρατικής προβοκάτσιας»:

«Η «επίθεση» εναντίον του Παπαδήμου χρησιμοποιείται και αξιοποιείται από όλο το Μνημονιακό «Συνδικάτο» του 4ου Ράιχ, ακριβώς για να από-ενοχοποιήσει αυτό το «Συνδικάτο του Εγκλήματος» και να ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ τις λαϊκές ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ και την ΟΡΓΗ του λαού που είναι έτοιμη να εκραγεί…».

Ολόκληρο το κείμενο εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2017/05/blog-post_16.html


γ). Ο σχεδιασμός, όμως, της τρομοκρατικής προβοκάτσιας είχε και ένα τρίτο στόχο: Την «κατασκευή» ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ για νέα ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ, παπαδήμια σχήματα…

Η κυβέρνηση των «αριστερών» ανδρεικέλων
δεν μπορεί να αντέξει άλλο και παρουσιάζεται, ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ, η ανάγκη για νέες συναινετικές ΑΠΑΤΕΣ και κυβερνητικά σχήματα, τύπου Παπαδήμου.

Η τρομοκρατική προβοκάτσια εναντίον του Παπαδήμου και όλο το τελετουργικό θέατρο που παίχτηκε, από τη μια από-ενοχοποιεί και «ξεπλένει» τον Παπαδήμο και την κυβέρνησή του ΚΑΙ από την άλλη προβάλλει αυτή τη συναινετική συνταγή, σαν τη μόνη ενδεδειγμένη και αναγκαία για «διαπραγμάτευση» με τους τοκογλύφους…

Η τρομοκρατική προβοκάτσια εναντίον του Παπαδήμου λειτουργεί για το καθεστώς προς την κατεύθυνση της «κατασκευής» μιας νέας ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ:

α). Συναίνεση ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ της «τρομοκρατίας» και «ξεπλύματος» του Παπαδήμου…

β). ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ για ένα νέο εγχείρημα οικουμενικής κυβέρνησης…

Ήδη αυτός ο απώτερος και κρυφός στόχος της τρομοκρατικής προβοκάτσιας αρχίζει να μορφοποιείται.

Πρώτος ο Τσίπρας μορφοποιεί τις κυοφορούμενες σκέψεις για κυβέρνηση Συνεργασίας: Για κυβέρνηση παπαδήμιας μορφής.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Τσίπρας στο υπουργείο Εσωτερικών ήταν κατηγορηματικός:

«Η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους δεν είναι συζήτηση συγκυρίας, αφορά το μέλλον της χώρας και χρειάζονται συγκλίσεις και αν είναι δυνατόν και εθνική γραμμή»!!!

Καθαρό κάλεσμα για κυβέρνηση «εθνικής ενότητας»…

Αλλά και ο Χατζηνικολάου, ένας από τους κύριους εκφραστές του κατοχικού ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΥ «άξονα», προβάλλει, ως κεντρικό θέμα στις «Ειδήσεις»: «Ζυμώνουν» σύσκεψη πολιτικών αρχηγών.

Διαβάστε εδώ:
http://www.enikos.gr/media/518657/oi-eidiseis-tou-savvatokyriakou


Πάνε να προλάβουν
τις κοινωνικές εκρήξεις που απλώς περιμένουν έναν πυροδότη. Μοχθούν για να «στήσουν» νέους μηχανισμούς χειραγώγησης της λαϊκής ΟΡΓΗΣ…

Γι αυτό «στήθηκε», ΤΩΡΑ, η τρομοκρατική προβοκάτσια εναντίον του Παπαδήμου…

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ…

Τίποτα δεν τους σώζει και η λαϊκή απάθεια και «ύπνωση» είναι φαινομενική…


Ο πυροδότης απουσιάζει...

Αυτός, όμως, μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή και από ένα τυχαίο γεγονός…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP