Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Η «αριστερή» κυβέρνηση προωθεί και την ποινικοποίηση της Άποψης…


Η κυβέρνηση των «αριστερών» ανδρεικέλων, μετά την αγιοποίηση της αμοραλιστικής μοχθηρίας του Μητσοτάκη, προχωράει ένα βήμα παραπέρα: Τον «δικαιώνει» και στους τρομονόμους!!!
Έτσι ο μητσοτακικός τρομονόμος του 1990 όχι μόνο επαναφέρεται από τους «αριστερούς» του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και επεκτείνεται στο Δημόσιο Λόγο, δηλαδή ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ και τη δημόσια έκφραση γνώμης.

Εδώ ΕΥΘΕΩΣ επιχειρείται η ποινικοποίηση και η ΦΙΜΩΣΗ του διαδικτύου!!!


Η επέκταση του παλιού τρομονόμου για την ποινικοποίηση και του διαδικτύου προωθείται, από τα αδίστακτα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, με νέες προσθήκες παραγράφων, στα μοχθηρά τρομοκρατικά άρθρα «περί εγκληματικής οργάνωσης» (άρθρο 187) και του Ποινικού Κώδικα (187Α).

Με τις νέες αυτές προσθήκες προβλέπονται ποινές κατ’ ευθείαν φυλάκισης έξι μηνών, για όποιον «δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε τέλεση αδικημάτων» (που περιγράφονται στα άρθρα 187 και 187Α.

Με τη δόλια αυτή διατυπωμένη αοριστία μπορεί να ποινικοποιηθεί και να διωχτεί κάθε φράση λαϊκής ΟΡΓΗΣ στο διαδίκτυο.

Είναι μια ΑΝΟΙΚΤΗ, ΔΟΛΙΑ και ΜΟΧΘΗΡΗ τρομοκρατική ΠΡΑΞΗ από την «αριστερή» κυβέρνηση των ευρώ – αποικιοκρατών, για τη ΦΙΜΩΣΗ του διαδικτύου, τη ΔΙΩΞΗ κάθε, ΟΧΙ μόνο Πράξης, αλλά και ΑΠΟΨΗΣ, που θα στρέφεται εναντίον των μαφιόζων του χρήματος και των κυβερνητικών τους ανδρεικέλων.

Εδώ η αυθαιρεσία του Ποινικού Κώδικα και του «αριστερού» τρομονόμου, γίνεται δικτατορικά ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ και ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ.

Η κυβερνητική συμμορία των «αριστερών» ανδρεικέλων, η οποία εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας (με εντολές του 4ου Ράιχ), επιχειρεί να θωρακίσει παραπέρα το ετοιμόρροπο, εγκληματικό (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά) και εξαχρειωμένο κατοχικό καθεστώς με τέτοιους εφιαλτικούς τρόμο-νόμους ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ποινικής αυθαιρεσίας.

Βεβαίως, τέτοιες απόπειρες ποινικοποίησης και φίμωσης του Λόγου αποτελούν και αλάθευτα σημάδια κατάρρευσης και παρακμής.

Η κυβέρνηση αυτή καταρρέει και τίποτα δεν μπορεί να τη σώσει, τίποτα δεν μπορεί να αναχαιτίσει την ΟΡΓΗ της κοινωνίας…

Και μην ξεχνάμε ότι διώξεις της άποψης και φίμωσης του Λόγου, αποτελούν, κατά κανόνα, και πυροδότες της λαϊκής ΟΡΓΗΣ…

Διαβάστε επίσης και το κείμενο: «Ο Κοντονής επαναφέρει τον τρομονόμο του Μητσοτάκη».
Εδώ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/06/blog-post_17.html

Διαβάστε και τις νέες εφιαλτικές τρόμο-προσθήκες:

Άρθρο 27 – Τροποποίηση άρθρου 187 Ποινικού Κώδικα

1.
Μετά την παρ. 2 του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα προστίθενται παρ. 2α και 2β ως εξής:
«2α. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης ή ένταξη σε τέτοια, και προκαλεί κίνδυνο τέλεσης των εγκλημάτων αυτών, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.
2β. Όποιος μέσω παροχής οδηγιών, πληροφοριών ή κατευθύνσεων, προκαλεί σε άλλον την απόφαση για συμμετοχή σε συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση, τιμωρείται, αν δεν προβλέπεται βαρύτερη ποινή σύμφωνα με άλλη διάταξη, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.»

2. Μετά την παρ. 3 του άρθρου 187Α του Ποινικού Κώδικα προστίθενται παρ. 3α, 3β και 3γ ως εξής:
«3α. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη των εγκλημάτων των παραγράφων 1 και 4 του παρόντος, και προκαλεί κίνδυνο τέλεσής τους, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη.
3β. Όποιος μέσω παροχής οδηγιών, πληροφοριών ή κατευθύνσεων, προκαλεί σε άλλον την απόφαση για συμμετοχή σε συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση ή για τέλεση ορισμένης τρομοκρατικής πράξης, τιμωρείται, αν δεν προβλέπεται βαρύτερη ποινή σύμφωνα με άλλη διάταξη, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών αν η προς εκτέλεση πράξη συνιστά κακούργημα και με φυλάκιση ως δύο έτη αν η προς εκτέλεση πράξη συνιστά πλημμέλημα.
3γ. Με τις ποινές της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται όποιος με οποιονδήποτε τρόπο εκπαιδεύει άλλον στην κατασκευή ή χρήση εκρηκτικών, πυροβόλων ή άλλων όπλων, επιβλαβών ή επικίνδυνων ουσιών ή άλλων ειδικών μεθόδων ή τεχνικών ενόψει της διάπραξης του εγκλήματος της παραγράφου 1 του παρόντος, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη.».


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10620

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP