Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

ΛαΕ: Αποκαΐδια καιροσκοπισμού



Το ιστολόγιο της ΛαΕ αναγκάστηκε από τα ίδια τα γεγονότα να μιλήσει για τις πυρκαγιές, τις οποίες αποφεύγει, επιμελώς, να χαρακτηρίσει εμπρησμούς!!!
Και για τους αντιμνημονιακούς(!) «αριστερούς» το να μιλάς για οργανωμένο εμπρηστικό έγκλημα είναι «θεωρία συνωμοσίας»!!!


Είναι πιο εύκολο να φλυαρείς με γενικές αφαιρέσεις περί «προτύπων ανάπτυξης με ανθρώπινο περιεχόμενο συμβατό στο περιβάλλον», παρά να μιλάς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για την εμπρηστική αποτέφρωση της Ελλάδας η οποία συντελείται κάθε καλοκαίρι, εδώ και 45 χρόνια!!!

Όλο τα κείμενο για τις «πυρκαγιές» του ιστολογίου «Ίσκρα» είναι ένα συνονθύλευμα καιροσκοπισμού: Πιστό αντίγραφο του πολιτικού και οργανωτικού συνονθυλεύματος καιροσκοπισμού της ΛαΕ…

Όπως κάθε καιροσκόπος και πολιτικός απατεώνας (πολιτικάντης) παίζει με τη σύγχυση, παράγει σύγχυση και κερδοσκοπεί πολιτικά πάνω στη σύγχυση…

Το προσφιλές τέχνασμα αυτού του παιχνιδιού της πολιτικής εξαπάτησης είναι τούτο: Η παρασιώπηση και η συγκάλυψη, από τη μια, των συγκεκριμένων ΑΙΤΙΩΝ ενός ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (και όχι των γενικών και αφηρημένων περί καπιταλισμού κ.λπ), και από την άλλη η αφηνιασμένη φλυαρία και η πολιτική κερδοσκοπία πάνω στα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

Βλέπουμε, λοιπόν, όλους τους πολιτικούς απατεώνες (και αυτούς της ΛαΕ) να εξαφανίζουν τους παραγωγούς και τους σκηνοθέτες του εμπρηστικού ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ και να δημοκοπούν ασύστολα πάνω στα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

ΠΑΡΑΣΙΩΠΟΥΝ και συγκαλύπτουν το πρωταρχικό ΑΙΤΙΟ, την ΠΑΡΑΓΩΓΗ των πυρκαγιών και φλυαρούν ανώδυνα και καιροσκοπικά πάνω στη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ των πυρκαγιών, στο ΕΓΚΛΗΜΑ των κυβερνήσεων και του κράτους, το σχετικό με την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Έτσι με το τέχνασμα αυτό ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
οι συντελεστές που παράγουν και οργανώνουν τους εμπρησμούς, εξαφανίζονται οι ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ και αυτοί που δίνουν τις ΕΝΤΟΛΕΣ και το όλο ζήτημα επικεντρώνεται στους σκυλοκαυγάδες γύρω από τα διαχειριστικά εγκλήματα, την ανικανότητα και τη δραματική ανεπάρκεια της κυβερνητικής εξουσίας και του κράτους.

Πάνω από 45 χρόνια το ίδιο έργο: κάθε αντιπολίτευση κατακρεουργούσε τις εγκληματικές διαχειριστικές πρακτικές και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των εκάστοτε κυβερνήσεων και του κράτους…

Η Αριστερή κριτική προχωρούσε και ένα βηματάκι ακόμα: Μίλαγε για τον καπιταλισμό που έχει εμπορευματοποιήσει τα πάντα και δημιουργεί τις συνθήκες για τις πυρκαγιές.

Το ίδιο κάνουν σήμερα και οι κερδοσκόποι των αφηρημένων φράσεων, αυτοί της ΛαΕ:

«Φωτιές, βεβαίως, ξεσπούν σε όλες τις χώρες και όλο και πιο συχνά, ιδιαίτερα εκεί που το κλίμα ευνοεί τις πυρκαγιές.
Δυστυχώς τα αίτιά τους είναι πολύ βαθύτερα και συνδέονται ασφαλώς και με τον καταστροφικό τύπο ανάπτυξης που ακολουθούμε και την κλιματική αλλαγή που επιφέρει».

Ολόκληρο το κείμενο του καιροσκοπικού συνονθυλεύματος, εδώ:
http://www.iskra.gr/%ce%b7-%ce%b1%cf%84%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%af%ce%b3%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%ac%ce%bd/

Έτσι ταχυδακτυλουργικά εξαφανίζεται αυτό που κάθε Έλληνας βλέπει και δια γυμνού οφθαλμού: Ότι οι πυρκαγιές, που μας αποτεφρώνουν επί 45 περίπου χρόνια, είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ έργο ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ.


Παλιότερα
υπήρχε η «αριστερή θεωρία» των οικοπεδοφάγων και άλλες για να δικαιολογήσουν τους εμπρησμούς. Θεωρίες που σαφώς αποδεχόντουσαν το εμπρηστικό έγκλημα, αλλά το μετατόπιζαν στους οικοπεδοφάγους.

Σήμερα
που όλες αυτές οι παλιές θεωρίες έχουν κατεδαφιστεί από τα πράγματα οι πάντες …ανακάλυψαν τις «θεωρίες συνωμοσίας».

Δηλαδή είναι «θεωρία συνωμοσίας» ότι οι πυρκαγιές είναι έργο εμπρηστών;

Είναι «θεωρία συνωμοσίας»
το γεγονός ότι οι φωτιές μπαίνουν ταυτόχρονα και συνδυασμένα σε πολλά μέρη της Ελλάδας και επίσης ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ανοίγονται πολλά πύρινα ΜΕΤΩΠΑ σε κάθε περιοχή;

Είναι «θεωρία συνωμοσίας»
οι μαρτυρίες και τα ποικίλα ευρήματα που καταγράφουν εμπρηστικές πρακτικές;

Για όλους αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες και τους «αριστερούς» ταχυδακτυλουργούς, τύπου ΛαΕ, η ίδια η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, αυτή που βιώνει όλη η Ελλάδα και αυτή που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οι ΠΑΝΤΕΣ, είναι ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ…

ΟΙ καιροσκόποι. Όμως, της «Ίσκρα» δολοφονούν και την ΙΣΤΟΡΙΑ.

Αποκόβουν την ιστορική εμπρηστική αλυσίδα και περιορίζονται στις «Μνημονιακές» πυρκαγιές. Δόλιο τέχνασμα προκειμένου να κερδοσκοπήσουν «αντιμνημονιακά»!!!

Επί 45 χρόνια, περίπου, καίγεται και αποτεφρώνεται η Ελλάδα, συστηματικά και ανελέητα, και οι φωστήρες της «Ίσκρα» καταπίνουν τη γλώσσα τους προκειμένου να ασκήσουν φτηνή «αντιμνημονιακή» δημαγωγία.

Σβήνουν την ΙΣΤΟΡΙΑ
η οποία αποδεικνύει το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ εμπρηστικό ΕΓΚΛΗΜΑ, τους σχεδιαστές και εκτελεστές του εγκλήματος για να ταυτιστούν με τις «θεωρίες συνωμοσίας» των πολιτικών υπηρετών της χρηματιστηριακής μαφίας η οποία βρίσκεται πίσω από τους εμπρησμούς και ΟΧΙ μόνο στην Ελλάδα.

Αλήθεια «οι κλιματικές αλλαγές που ευνοούν τις πυρκαγιές» …άναβαν τις φωτιές στην Ελλάδα επί δεκαετίες τώρα;


Και αυτή η ηλιθιότητα δεν είναι ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ συγκάλυψης
των εμπρηστών, αλλά είναι «θεωρία συνωμοσίας» η ίδια η ιστορική πραγματικότητα: οι εμπρησμοί 45 χρόνων;

Και αυτή η ηλιθιότητα («οι κλιματικές αλλαγές που ευνοούν τις πυρκαγιές») γιατί δεν λειτούργησε το 1997, 2002 και το 2004;

Να θυμίσουμε:

α).Το 1997: Ήταν Καλοκαίρι των παγκόσμιων αγώνων στίβου στην Αθήνα, «πρόβα» για την ανάθεση των Ολυμπιακών (ελέω Αμερικάνων) στην Ελλάδα του Σημίτη!

β). Το 2002: Ήταν οι ξένοι πράκτορες που, από κοινού με τους εγχώριους, σκηνοθετούσαν την «εξάρθρωση» της «τρομοκρατίας»!

γ). Το 2004: Καλοκαίρι της πλανητικής φιέστας των Ολυμπιακών Αγώνων!


Περισσότερα στο άρθρο μας:
Εμπρηστικός εφιάλτης: Πάνω από 40 πύρινα μέτωπα

βρίσκεται εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2017/07/blog-post_3.html


Αναγκάστηκε να μιλήσει η ΛαΕ για τις πυρκαγιές και μίλησε όπως όλοι οι πολιτικοί απατεώνες και τόσο καιροσκοπικά ώστε να θολώσει τα νερά και να μη φανεί ότι ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ το εμπρηστικό ΕΓΚΛΗΜΑ…

Νομίζουν οι άμοιροι ότι με τέτοιες ηλιθιότητες και γελοιότητες θα εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό…

Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να πιστεύει ότι ΔΕΝ μας καίνε οργανωμένα συνεργεία ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ.

Μόνο οι δημοσιογραφικές πόρνες, οι καθεστωτικοί «επιστήμονες», τα κόμματα και οι «αριστερές» ποικιλίες μοχθούν να παρουσιάσουν το οφθαλμοφανές σαν «θεωρία συνωμοσίας»…


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=36315#36315

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP