Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Ο «Αντιφασισμός» κατά του Άδωνη Γεωργιάδη εργαλείο του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας


Χριστόφορος Τριαντάφυλλος

 Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου η Σχολή Μωραίτη διοργανώνει φόρουμ με θέμα:

“Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ: PROJECT ΕΛΛΗΝΙΚΟ & MASTER PLAN ΟΛΠ-COSCO.Ομιλητές της εκδήλωσης αυτής θα είναι  ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνης Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Μώραλης, o Πρόεδρος της ΕΕΝΕ, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, ο κ. Δανηλάτος, Διευθυντής Ανάπτυξης Lamda Development και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων ΟΛΠ – Cosco, κ. Δεμενόπουλος.
Από την θεματολογία και τους ομιλητές της εκδήλωσης συμπεραίνουμε,
πως έχουμε να κάνουμε με μία εκδήλωση η οποία έχει ως σκοπό να αναδείξει το αναπτυξιακό σχέδιο που υπάρχει, μετά το ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού σε Ελληνικό και στον ΟΛΠ Πειραιά.Το ενδιαφέρον με αυτή την εκδήλωση όμως, δεν είναι τόσο η ίδια η εκδήλωση, αλλά ο πετυχημένος αντιπερισπασμός που κάνανε για να στρέψουν αλλού τα βλέμματα και να μην ασχοληθεί ο κόσμος με την ίδια την θεατολογία της.
 Ένας αντιπερισμασμός ο οποίος χρησιμοποίησε ως όπλο τον αντιφασισμό κατά του Άδωνη Γεωργιάδη για να υποβαθμίσει την εκδήλωση και να δώσει κάλυψη σε έναν ομιλητή που είναι υπάλληλος του Λάτση, σε έναν ομιλητή που είναι υπάλληλος του Μαρινάκη και σε έναν ομιλητή που είναι υπάλληλος της COSCO.

Η Νατοϊκή «Αριστερά» ξαναπήρε το όπλο της

Όλα ξεκίνησαν με μία επιστολή που εστάλη προς την διεύθυνση της σχολής από μία ομάδα αποφοίτων, γονεών παιδιών που φοιτούν και καθηγητών.
Μέσα από αυτή την επιστολή ζητούν να μην παραστεί στην εκδήλωση ο Άδωνης Γεωργιάδης λόγω του ότι είναι «αντισημίτης,ομοφοβικός, ρατσιστής» και όχι το αίτημα αναβολής της λόγω της θεματολογίας της. Μία εκδήλωση που είναι ξεκάθαρο πως δεν τους ενοχλεί καθόλου.

Βέβαια δεν διαφωνώ καθόλου πως ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι ρατσιστής και Αντισημίτης μιας και υπηρετεί τα συμφέροντα του Σιωνισμού μέσα στην Ελλάδα (εδώ). Το επίδικο αυτής της εκδήλωσης όμως είναι η ίδια η θεματολογία της εκδήλωσης που μένει εσκεμμένα στο απυρόβλητο!Αυτή την επιστολή ανέλαβε να την κάνει γνωστή με κάθε μέσο και τρόπο ο επικοινωνιακός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ. Μηχανισμός που περιλαμβάνει ραδιοφωνικές εκπομπές,ειδησειογραφικά σάιτ, σελίδες αλλά και τα γνωστά συριζοτρόλλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως είναι ξεκάθαρο, η προσπάθειά τους να αναδείξουν τον ρατσισμό του Άδωνη Γεωργιάδη στην πραγματικότητα είναι η βιτρίνα των πραγματικών τους προθέσεων που είναι το να στρέψουν αλλού τα βλέμματα και να αλλάξουν την ατζέντα θολώνοντας τα νερά.

Το ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανές πως με την ενεργοποίηση του επικοινωνιακού του μηχανισμού, κάνει πλάτες στους «επενδυτές» που είχαν την τύχη να λάβουν στα χέρια τους την περιουσία του ελληνικού λαού, μετά και το ξεπούλημα που έχει γίνει από όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις.
Ο Αντιφασισμός ως εργαλείο των συμφερόντων της Αστικής Τάξης.

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι επίσης το πώς χρησιμοποιούν για άλλη μια φορά τον αντιφασισμό για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια τους στοχεύοντας στα αντιφασιστικά αντανακλαστικά του ελληνικού λαού.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε αυτό!

Πριν λίγα χρόνια, όταν ξεπουλούσαν το λιμάνι του Πειραιά, αντί να υπάρχουν μαζικές συγκεντρώσεις κατά του ξεπουλήματος, είδαμε τις παρακρατικές δυνάμεις(ΚΕΕΡΦΑ, Χρυσή Αυγή κλπ) να κάνουν αποπροσανατολιστικές φιέστες «Πατριωτισμού vs Αντιφασισμού» στην λογική του «Παναθηνϊκός vs Ολυμπιακός».

Αυτή η τακτική που χρησιμοποιούν τα κέντρα εξουσίας που λυμαίνονται την χώρα, είναι ενδεικτική του τι αποτελέσματα βγάζουμε όταν αποκόβουμε τον φασισμό από την καπιταλιστική του μήτρα. Και σίγουρα αυτή η αποκοπή από κάποιους γίνεται ξεκάθαρα εσκεμμένα!Κλείνοντας, ήθελα να τονίσω το γεγονός πως έχουμε να κάνουμε με έναν εχθρό πανίσχυρο. Έναν εχθρό που έχει και την γνώση και τα μέσα για να μπορεί να στρέφει τα βλέμματα εκεί που θέλει και να συνεχίζει να παρασιτεί ανεμπόδιστα.
Στο χέρι μας είναι να του επιτρέψουμε να συνεχίσει να το κάνει ή να τον σταματήσουμε

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP