Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ: Ανοικτό πολιτικό πραξικόπημα


«Συναίνεση»: Η μαγική αυτή λεξούλα αποτέλεσε, μετά το «βρώμικο ‘89», νεοκαντιανό αξίωμα, το καθεστωτικό ευαγγέλιο της πολιτικής ύπνωσης και ιδεολογικής ισοπέδωσης με στόχο την ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ των λύσεων που ΑΠΑΙΤΟΥΝ τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα.
Σήμερα αυτό το «αξίωμα» («συναίνεση») αποτελεί την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ του καθεστωτικού λόγου: Του λόγου των διεθνών και εγχώριων «συνδικάτων» του χρήματος.
Αυτό που ΑΠΑΙΤΟΥΝ σήμερα οι «νταβάδες» (εγχώριοι και διεθνείς) και που διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους, με νεροποντές καθημερινές και τρομοκρατικές, τα προπαγανδιστικά τους φερέφωνα (οι βιομηχανίες των ΜΜΕ) είναι: Συμφωνία και επιστράτευση των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων πάνω σε ένα κοινό στόχο!

Ποιος είναι συγκεκριμένα αυτός ο στόχος;


Ο ορατός στόχος και δια γυμνού οφθαλμού είναι:
Συναίνεση για να συνεχιστεί η λεηλασία του ελληνικού λαού μέχρι τελευταίας ρανίδας και να ιδιωτικοποιηθεί ολοκληρωτικά η Ελλάδα, δηλαδή να ξεπουληθούν και τα εναπομείναντα «φιλέτα» και «οικόπεδα»…

Οι μαφίες του χρήματος ΑΠΑΙΤΟΥΝ τη «συναίνεση» για να ολοκληρώσουν το έργο της χρεοκοπίας και της καταστροφής μας, κερδοσκοπώντας ασύστολα πάνω στη χρεοκοπία της χώρας και πάνω στις σάρκες και το θάνατο του ελληνικού λαού.

Αυτό τον στρατηγικό στόχο μόνο οι τυφλοί πλέον δεν διακρίνουν.


Ο υπόγειος πολιτικός στόχος: Η ΕΠΙΒΟΛΗ μιας κυβέρνησης «έκτακτης ανάγκης», δηλαδή η ΕΠΙΒΟΛΗ πολιτικού πραξικοπήματος με κυβέρνηση ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗ: Κυβέρνηση προσωπικοτήτων, κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας».



 
Το ευαγγέλιο της «συναίνεσης» πάντα σηματοδοτεί την «έκτακτη» και την «επείγουσα ανάγκη», δηλαδή «πολεμική επιστράτευση»: Όλα αυτά σηματοδοτούν την «αναγκαιότητα» εξωθεσμικών «σωτήριων λύσεων» και προλειαίνουν το έδαφος για ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ...

Οι κατακλυσμιαίες ομοβροντίες των ΜΜΕ για την αναγκαιότητα της «συναίνεσης αποκρύπτουν και επικαλύπτουν, προς το παρόν, τον πραγματικό στόχο: Τη συναίνεση πάνω στο πολιτικό πραξικόπημα μιας εξωθεσμικής λύσης (κυβέρνηση προσωπικοτήτων κ.λπ).

Οι συναινετικές, υστερικές κραυγές δεν ζητούν ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», οικουμενικά κομματικά σχήματα.

Τα επιτελεία των «νταβάδων» και των διεθνών δυναστών γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορεί να υπάρξει ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των κομμάτων: Μια τέτοια λύση είναι καταδικασμένη εξ αρχής από τα ίδια τα κόμματα τα οποία το ένα θα υπονομεύει το άλλο και θα επιχειρεί να κερδοσκοπήσει πολιτικά ενάντια στο άλλο.

Τέτοιου είδους «συναίνεση» δεν μπορεί να υπάρξει, ούτε υπάρχει στο εσωτερικό κάθε κόμματος ξεχωριστά: Εσωτερικές ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ και ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙΣ υπάρχουν και όχι συναίνεση.

Η εικόνα των κομμάτων, ιδιαίτερα των δύο κυβερνητικών, είναι ολοκάθαρη…


Συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων ή πλατιά ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ οικουμενικά κυβερνητικά σχήματα δεν μπορεί να υπάρξουν ΣΗΜΕΡΑ, αλλά ούτε και το επιθυμούν οι «νταβάδες».

Οι «νταβάδες» θέλουν να αναδιατάξουν το πολιτικό τοπίο και να αναπαλαιώσουν τα κόμματα και ΟΧΙ να τα ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ…

Αυτό που τα ιερατεία και οι μηχανισμοί της Νέας Τάξης επιθυμούν και θέλουν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ σήμερα είναι ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ με τη συναίνεση των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων.


Το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ μιας ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗΣ πολιτικής λύσης: Μιας κυβέρνησης προσωπικοτήτων, «αρίστων» και τα τοιαύτα.

Το ευαγγέλιο της «συναίνεσης» που ψάλλουν οι πάντες εδώ στοχεύει. Πάνω σε αυτό προετοιμάζει και λιπαίνει το έδαφος. Πάνω σε αυτό ΑΠΑΙΤΕΙ τη ΣΥΜΦΩΝΙΑ και τη «Συναίνεση».

Αυτή η δόλια μεθόδευση λύνει και τα χέρια της Αντιπολίτευσης. Μπορεί αυτή άνετα να ωρύεται κατά της «συναίνεσης» με την αποτυχημένη κυβέρνηση, αλλά, όταν ο κόμπος φτάσει στο χτένι, να ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ σε μια κυβέρνηση εξωθεσμική που θα «επαναδιαπραγματευθεί» το Μνημόνιο και ΔΕΝ θα φορτωθεί, έτσι η Αντιπολίτευση, το πολιτικό κόστος της ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ διαχείρισης…

Η Ντόρα το διατύπωσε καθαρά για όσους γνωρίζουν να αποκωδικοποιούν τη γλώσσα της πολιτικής διπλωματίας.


Διαχώρισε καθαρά τη «συναίνεση» από τη «συγκυβέρνηση» και μίλησε για «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» πάνω σε κάποια κεντρικά ζητήματα!!!

Διαβάστε πιο αναλυτικά στο άρθρο:
«Το καταγέλαστα τσίρκο των πολιτικών».
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27169#27169

Στο ίδιος μήκος κύματος και ο Πρόεδρος Παπούλιας:
«Πανεθνική συστράτευση για να βγει η χώρα από την κρίση»!!!

Δηλαδή «πανεθνική συστράτευση» γύρω από μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», διότι τέτοια συστράτευση με «κομματικές συγκολλήσεις» δεν μπορεί να υπάρξει…

ΟΙ παραληρηματικές εκκλήσεις των κυβερνητικών ανδρεικέλων προς τη ΝΔ για να συναινέσει, αλλά και οι ηρωισμοί του Αντώνη Σαμαρά ότι δεν συναινεί με αυτή την κυβέρνηση είναι κροτίδες πολιτικών παραισθησιογόνων, κροτίδες οι οποίες εξαπατούν τον ελληνικό λαό, αλλά έντεχνα τον τρομοκρατούν για την καταστροφή που έρχεται και τον ετοιμάζουν να ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ το πολιτικό πραξικόπημα των «νταβάδων»: Κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» από προσωπικότητες και «αρίστους» ΥΠΕΡΝΩ κομματικών σκοπιμοτήτων…

Η αιχμή, λοιπόν, της συναινετικής υστερίας είναι: ΕΠΙΒΟΛΗ εξωθεσμικής κυβέρνησης.

Το ερώτημα, συνεπώς, που τίθεται καθαρά σε όλους είναι: Θα συναινέσουν σε μια τέτοια κυβέρνηση;

ΓΙΑΤΙ, ΟΥΔΕΙΣ δεν θίγει αυτό το ζήτημα; Ακριβώς διότι αυτό είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αίτημα της «συναίνεσης» και ΟΧΙ η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και δορυφόρων…


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5686

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP