Κυριακή 10 Μαΐου 2020

9 Μαΐου 1978: Η δολοφονία του Μόρο


Από την έναρξη του ψυχρού πολέμου (1947) αναπτύσσεται σε όλη την Ευρώπη ένα πολυπλόκαμο τρομοκρατικό δίκτυο κατευθυνόμενο από την Ουάσιγκτον και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, σε συνεργασία με τα ευρωπαϊκά κράτη και τις υπηρεσίες τους.
Από το 1971 μέχρι σήμερα η «τρομοκρατία» περνάει σε μια άλλη φάση. Ο «μπαμπούλας» του κομμουνισμού έχει ξεθωριάσει και αναζητούνται άλλοι «μπαμπούλες».

Σ’ αυτή τη νέα φάση

οι μυστικές υπηρεσίες κατασκευάζουν αριστερές οργανώσεις φαντάσματα, που «αναλαμβάνουν δημόσια» την ευθύνη των τρομοκρατικών ενεργειών που πραγματοποιούν πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, είτε «διεισδύουν» απευθείας σε διάφορες ομάδες εξτρεμιστικές και τις καθοδηγούν.

Η αλλαγή αυτή
στην τρομοκρατική στρατηγική συμπίπτει με την κοινοποίηση του «Εγχειριδίου Εκστρατείας για τις μυστικές υπηρεσίες που διεξάγουν Επιχειρήσεις Σταθεροποίησης», των στρατηγών Westmorland (αρχηγού του αμερικανικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων και γνωστού σφαγέα του Βιετνάμ) και Wicklam.

Για το «Αμερικανικό Εγχειρίδιο» διαβάστε το άρθρο:
Τρομοκρατία: Προνομιούχο μέσο άσκησης πολιτικής
των μυστικών υπηρεσιών

Εδώ:
https://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3161


Η τρομοκρατία πλέον γίνεται ο νέος «μπαμπούλας»,
η νέα δαιμονοποιημένη απειλή της ανθρωπότητας. Μια τρομοκρατία κατασκευασμένη από τις μυστικές υπηρεσίες που εμφανίζεται με αριστερές, επαναστατικές υπογραφές.

Μέσα εδώ εντάσσεται και η δολοφονία Μόρο στις 9 Μαΐου του 1978.

Μια αναλυτική παρουσίαση, τεκμηριωμένη με ντοκουμέντα, γίνεται από τον Νίκο Κλειτσίκα, εδώ:


https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/05/aldo-moro-2_10.html#more

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP