Τρίτη 12 Μαΐου 2020

H Κίνα, η υπαρξιακή κρίση του καπιταλισμού και η Ιερά Εξέταση της πανάθλιας Δύσης


Του Ηλία Παπαναστασίου

Έχουμε αναφερθεί στα τελευταία άρθρα μας στο ΡΕΣΑΛΤΟ στην ελεεινή εκστρατεία συκοφάντησης της Δύσης και ειδικότερα της Αμερικής σε βάρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού. Και όλα αυτά:
–Όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση μεταξύ του Ιολογικού Εργαστήριου της Γιουχάν και της πανδημίας του Κορονοϊού.


–Όταν ομάδα ειδικών επιστημόνων σε δημοσίευσή τους στα γνωστά περιοδικά Lancet και Nature επίσης αποκλείουν κάθε σχέση μεταξύ εργαστήριου της Κίνας και της διάδοσης του Κορονοϊού.

–Όταν ο Δρ. Φάουτσι, επικεφαλής της Ειδικής ομάδας Επιστημόνων για την Πανδημία στην Αμερική –με άλλα λόγια, ο Αμερικάνος Τσιόδρας– επίσης αποκλείει την σύνδεση μεταξύ Κορονοϊού και Κινέζικου Εργαστήριου στη Γιουχάν ερχόμενος σε σύγκρουση με τον άθλιο και παθολογικό ψεύτη Τραμπ ο οποίος τον εξανάγκασε σε παραίτηση ανακαλώντας όμως αργότερα.

–Όταν χώρες με εξαιρετικό επιστημονικό δυναμικό όπως η Ρωσία αποκλείουν επίσης την σύνδεση του Κορονοϊού με τεχνητούς παράγοντες.

–Όταν
η μεγάλη πλειοψηφία των επιστημόνων συνδέει τον ιό με την φύση και την διάδοσή του μέσω ξενιστή από τα ζώα στον άνθρωπο.

–Όταν τέλος δεν υπάρχει καμιά συγκεκριμένη απόδειξη για τις αβάσιμες και άθλιες στην στόχευσή τους κατηγορίες των Αμερικάνων και ειδικότερα του δίδυμου Τραμπ και Πομπέo που συστηματικά επιδίδονται στο σπορ της σπίλωσης και των κατηγοριών, ειδικότερα εναντίον του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας. Γεγονός καθόλου τυχαίο.

Εάν προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε αυτή την συμπεριφορά των Αμερικάνων και της Δύσης, πολύ–πολύ συνοπτικά μπορούμε να σταχυολογήσουμε και να κατηγοριοποιήσουμε σε τρεις ομάδες τις αιτιολογίες της αντι–Κινεζικής υστερίας.

Πρώτος λόγος της αντι–Κινεζικής υστερίας.

Το παγκόσμιο, διεθνοποιημένο καπιταλιστικό σύστημα
περνάει ίσως την μεγαλύτερη κρίση μετά την κρίση του 1929, με αλυσιδωτές καταστροφές εταιρειών, μαζικές απολύσεις, πρωτοφανή αύξηση φτώχειας σε τρεις μήνες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την οργάνωση συσσιτίων φαγητού στην –υποτίθεται– ευημερούσα Ελβετία η στην υπερανεπτυγμένη Γαλλία με ανάλογα συσσίτια για εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια φτωχοποιημένους και εξαθλιωμένους εργαζομένους.

Αληθινός ζόφος και συνθήκες νεκροταφείου για τον Κροταλία– Καπιταλισμό που εξαθλιώνει με γεωμετρική πρόοδο τις τεράστιες μάζες των εργαζομένων με εκρηκτικές συνέπειες για την ίδια τους την ζωή.

Ήδη πάνω από 30 εκατομμύρια Αμερικανοί εργαζόμενοι έχουν πλέον απολυθεί και αγωνίζονται, πάση θυσία, να πάρουν ένα επίδομα ανεργίας χάνοντας ταυτόχρονα κάθε ασφάλιση.

Η αποθέωση του αγγλοσαξονικού προτεσταντικού καπιταλισμού που είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες καταργεί κάθε ασφαλιστικό δικαίωμα εφόσον απολυθείς διαθέτοντας ταυτόχρονα τουλάχιστον 28–30 εκατομμύρια ανασφάλιστων στις ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα έχει μειωθεί η βιομηχανική παραγωγή σε διψήφια νούμερα και με ανάλογη πτώση εξαγωγών η αμερικανική οικονομία μπήκε ήδη σε μια πορεία άνευ προηγουμένου υπαρξιακής κρίσης πρωτοφανών διαστάσεων.

Σε αυτή την κατάσταση τι καλύτερο από έναν δαιμονοποιημένο εχθρό, έναν Βελζεβούλη που μάλιστα θα έχει και τα ανάλογα χαρακτηριστικά. Δεν θα είναι WHASP –White, Anglo–Saxon, Protestant– αλλά άλλης φυλής, πολύ διαφορετικής, κάπως μυστηριώδους και με ύποπτο παρελθόν λόγω Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (Ιάπωνες). Εάν τώρα προσθέσουμε και λίγο αντι–κομμουνιστική ιδεολογία το σουφλέ δένει καλά και σερβίρεται στις κατευθυνόμενες και ηλιθιοποιημένες μάζες των ψηφοφόρων.

Έτσι, ενώ μέχρι πρότινος η Κίνα εγκωμιάζονταν γιατί – υποτίθεται – ακολούθησε τον καπιταλιστικό δρόμο, ξαφνικά τώρα οι Αμερικανοί θυμήθηκαν το Τέρας Καθοσιώσεως που είναι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα μετατρέποντας εν μια νυκτί την «Καπιταλιστική Κίνα» σε «Κομμουνιστική Κίνα».

Κατευθυνόμενος αντι–κινεζικός ρατσισμός εναντίον των «κιτρινιάρηδων» Κινέζων συν παραδοσιακός Αμερικανικός αντι–κομμουνισμός ψυχροπολεμικής περιόδου Μακάρθυ και Άλεν Ντάλες φτιάχνουν ένα εκρηκτικό μίγμα προπαγάνδας Made in USA με υπολογισμένες δόσεις αμερικάνικης ξενοφοβίας και παρανοϊκού αντικομουνισμού κατάλληλου προς χρήση από τους Αμερικανούς Deplorables (Αξιοθρήνητους, θλιβερούς) των χαμηλών και εξαθλιωμένων στρωμάτων.

Τι άλλο θέλουμε; Εκεί που πηγαίναμε τόσο καλά στην οικονομία ήλθαν οι διαβολεμένοι κιτρινιάρηδες κομμουνιστές της Κίνας και μας αύξησαν την ανεργία από το 3,4% στο 14–15%. Εμείς δεν φταίμε αλλά οι Κομμουνιστές της Κίνας και γι’ αυτό βαράτε τους αλύπητα! Και μάλιστα με ρυθμό καταιγιστικής προπαγάνδας προσπαθούν να διοχετεύσουν το μήνυμά τους με καθημερινές δηλώσεις του υστερικού και Παρανοϊκού Τραμπ σε συγχορδία με το δεύτερο βιολί που λέγεται Μάικλ Πομπέο.

Θα μου πείτε, υπάρχουν στοιχεία και γιατί δεν τα αποκαλύπτει ο Πομπέο που αναφέρεται συνέχεια στο Ιολογικό Ινστιτούτο της Γιουχάν;;

Και εμείς απαντάμε. Γιατί υπήρχαν στοιχεία για τα «χημικά όπλα» του Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ με αποτέλεσμα να βομβαρδιστεί ανελέητα η χώρα του;

Γιατί δεν εμφανίστηκαν ποτέ και πουθενά αυτά τα «στοιχεία» 17 χρόνια τώρα από το 2003;

Μήπως υπήρχαν στοιχεία για τα «χημικά» όπλα του Άσσαντ στη Συρία με αποτέλεσμα να βομβαρδιστεί από τον Αμερικανικό στόλο η Συρία τον Απρίλη του 2017;

Επίσης, μήπως βρήκατε στοιχεία για τα «μυστικά» όπλα του Καντάφι στην Λιβύη με αποτέλεσμα να βομβαρδιστεί η χώρα, να ανατραπεί η Κυβέρνησή του και να δολοφονηθεί με φρικτό τρόπο ο ίδιος ο Καντάφι;

Μήπως υπάρχουν στοιχεία
για τα δήθεν πυρηνικά όπλα του Ιράν με αποτέλεσμα το ίδιο το Ιράν να υφίσταται ανηλεές εμπάργκο που προκάλεσε ήδη τον θάνατο χιλιάδων αμάχων λόγω της μη δυνατότητας εισαγωγής φαρμάκων;

Είναι απλό Κύριοι, δεν υπάρχουν στοιχεία για όλους τους προαναφερθέντες δαιμονοποιημένους εχθρούς της Αμερικής.


Αλλά ούτε και για την Κίνα υπάρχουν στοιχεία. Απλά ο στόχος είναι η Κίνα και όχι μόνο για λόγους αποπροσανατολισμού των μεγάλων μαζών αλλά και για λόγους οικονομικούς.

Οι ελεεινοί Αμερικανοί δεν δέχονται την εκπληκτική άνοδο της Κινεζικής οικονομίας και κοινωνίας και ούτε είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την πρωτοκαθεδρία της παγκόσμιας Οικονομίας στην Κίνα. Θέλουν να την γονατίσουν, να την απομυζήσουν οικονομικά μέσω εμπάργκο και μηνύσεων – ήδη προχώρησε στην πρώτη μήνυση ο Γενικός Εισαγγελέας του Μιζούρι – και να την επαναφέρουν γονατισμένη στο καθεστώς αποικίας που υπήρχε 80 χρόνια πριν και μάλιστα διαμελισμένη.

Γι’ αυτό, ο πράκτορας της Δύσης, ο άθλιος Ερντογάν προσπάθησε να διεισδύσει στην περιοχή της Δυτικής Κίνας που κατοικούν 100 εκατομμύρια Ουιγούροι – πληθυσμοί Κινεζικής και Τουρανικής Καταγωγής, Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα– αλλά συνάντησε το ατσάλινο τείχος της Κινεζικής Κυβέρνησης και του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος το οποίο με πάνω από 90 εκατομμύρια μέλη αποτελεί τον σιδερένιο βραχίονα του «Κινέζικου Δρόμου για τον Σοσιαλισμό» όπως αναφέρει στο ίδιο το καταστατικό του το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας.

Συνοπτικά μιλώντας, οι Αμερικανοί θέλουν να συντρίψουν την δεύτερη – και σε πολλούς τομείς πρώτη – οικονομία του Κόσμου μια και καλή, στοχοποιώντας την και εξαθλιώνοντάς την, γονατίζοντάς την και διαμελίζοντας την.


Αυτό είναι ο στρατηγικός στόχος των Αμερικανών!

Γι αυτό δημιούργησαν συμμαχία των αγγλόφωνων κρατών της παλαιάς Βρετανικής Αυτοκρατορίας– Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδάς, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο – εναντίον της Κίνας και η οποία συμμαχία πιέζει όλο και περισσότερο την Κίνα με προβοκατόρικες ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

Γι’ αυτό προκαλεί η Αμερική την Κίνα και τον Κινεζικό Στόλο στην Θάλασσα της Νότιας Κίνας, λες και η Θάλασσα της Νότιας Κίνας – 15000 με 20.000 χιλιόμετρα μακριά από την Αμερική – ανήκει στις ΗΠΑ!

Το έργο της πειθούς των μαζών δεν είναι τόσο δύσκολο εάν υπολογίσουμε τα απίστευτα μέσα προπαγάνδας που κατέχει ο Αμερικανικός Καπιταλισμός. Από την Βιομηχανία του Θεάματος δηλαδή τον Κινηματογράφο και τα έντυπα, την Τηλεόραση και τα Social Media (Facebook, Instagram, Twitter κλπ.), το θέατρο και την βιομηχανία ενημέρωσης που ελέγχεται από 5–10 μεγάλες Εταιρείες–Μεγαθήρια (CNN, CBS, NBC, BBC κλπ).

Ο μηχανισμός του Θεάματος είναι όχι απλά πανίσχυρος και αποτελεσματικός αλλά στηρίζεται και στην Ιστορική Παράδοση Προπαγάνδας των Αμερικανών που 75 χρόνια τώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έχει εγγράψει στο «Αμερικανικό DNA» τριών περίπου γενεών την «Αμερικανική αντίληψη» του Κόσμου, την «Αμερικανική ιδεολογία» του Προτεσταντικού Καπιταλισμού όλων των αποχρώσεων ελέγχοντας δισεκατομμύρια μαζών στον κόσμο και στην Αμερική.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν την μεγάλη δύναμη πυρός της Αμερικάνικης προπαγάνδας με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Σε δημοσκόπηση που έγινε στην Γαλλία, τον Μάη του 1945 το 58% των Γάλλων πίστευε πως η Σοβιετική Ένωση ήταν ο νικητής και δαμαστής του χιτλερικού στρατού και μόνο το 20–25% πίστευε το ίδιο για τους Αμερικανούς. Στην δεκαετία του 2010 το ποσοστά έχουν αντιστραφεί τελείως υπέρ των Αμερικανών.

Αλήθεια,
μήπως έχετε υπολογίσει πόσες ταινίες Αμερικάνικες – κατά 99% ευνοϊκές για το «American Dream»– έχουν δει τα τελευταία 75 χρόνια οι Αμερικανοί αλλά και –περίπου – τρεις γενεές κατοίκων του Πλανήτη;

Έχετε δει παγκοσμίως Τηλεοπτικά Κανάλια
να αμφισβητούν σοβαρά την «Αμερικανική άποψη» πλην των Ρωσικών και Κινεζικών κυρίως; Για σκεφτείτε τα αποτελέσματα στις συνειδήσεις αλλά και στο υποσυνείδητο.

Όλα αυτά αποτελούν στόχο της Αμερικανικής Ελίτ δηλαδή της Αμερικανικής Αστικής Τάξης που θέλει να επανασχεδιάσει στρατηγικά τον παγκόσμιο γεωστρατηγικό χάρτη αλλά και τον οικονομικό συντρίβοντας κυριολεκτικά κατά πρώτο λόγο την Κίνα.

Συσπειρώνονται κατά πρώτο λόγο στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα αλλά διακλαδώνονται και στον άλλο εταίρο του δικομματισμού, το Δημοκρατικό Κόμμα.

Στην Ελλάδα λόγω του ιστορικού και απόλυτα δικαιολογημένου Αντι–αμερικανισμού τα επιχειρήματα του Τραμπ δεν εγκολπώνονται εύκολα από τον ελληνικό λαό παρόλη την πλύση εγκεφάλου.

Υποστηρίζονται κυρίως από την σκληρή αντι–κομμουνιστική Δεξιά της Ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – π.χ. από την ακροδεξιά και Καραμανλική εφημερίδα «Δημοκρατία»– ή από τον ανεκδιήγητο Βελόπουλο και τον εξίσου απερίγραπτο Καλόγερο του Βεργίνα–TV στην Θεσσαλονίκη.

Ήδη, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Εταιρείας Interview το 37% των Ελλήνων «απαιτεί εξηγήσεις» από την Κίνα, γεγονός που δείχνει το βαθμό διάδοσης της Αμερικανικής προπαγάνδας ακόμη και στην Ελλάδα. Το παρατηρείς άλλωστε και μάλιστα πολύ εύκολα και στο Facebook όπου οι κάθε λογής Ακροδεξιοί «στήνουν στον τοίχο» την Κίνα.

Εν αντιθέσει με την Αστική, Φιλελεύθερη πτέρυγα της ΝΔ – ηγεμονική μέχρι στιγμής – που κρατάει διακριτικές αποστάσεις. Δεν ακούσαμε κάποιον υπουργό της ΝΔ – έως τώρα – να υποστηρίζει τις απόψεις του Τραμπ για την Κίνα και δεν ξεχνάμε τις δηλώσεις του Μητσοτάκη πριν το ταξίδι του στην Κίνα – 3 με 6 Νοέμβριου 2019– πως «η Κίνα κατάφερε και έβγαλε από την φτώχεια 800 εκατομμύρια ανθρώπους». Τις αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας και τις υπογραμμίζουμε, έντονα και διαρκώς για να δείξουμε την διαφορά αντιλήψεων στον ελληνικό αστισμό (Αντικομμουνιστική Ακροδεξιά και Φιλελεύθερη αστική Κεντροδεξιά ).

Όπως αναφέρουμε και την αξιοπρεπέστατη στάση της ναυαρχίδας του ελληνικού φιλελεύθερου αστισμού στον χώρο του Τύπου, της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Δημοσίευσε – ατόφια, ολόκληρη – την απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας και των Κινέζων επιστημόνων στις συκοφαντίες του Τραμπ. «Κάτι» που δεν έκανε ούτε ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, ούτε η ΑΥΓΗ ούτε η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ή το ΞΕΚΙΝΗΜΑ.

Αυτά σαν απάντηση στους Λούμπεν «Αριστερούς» του ΣΥΡΙΖΑ και στους «πούρους» Λενινιστές του ΚΚΕ η τους –υποτιθέμενους– «Τροτσκιστές» του ΣΕΚ.

Αυτά παθαίνει η «Αριστερά» –εντός ή εκτός εισαγωγικών – όταν δεν έχει θεωρία επιστημονικού χαρακτήρα και όταν πάσχει από αχρωματοψία. Γι΄ αυτήν την «Αριστερά» υπάρχουν δυο χρώματα, το άσπρο και το μαύρο. Ο έγχρωμος Κινηματογράφος της είναι άγνωστος όπως και τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου.

Γι αυτήν την «Αριστερά» η πυρηνική διαμάχη ΗΠΑ –Κίνας είναι «διαμάχη δυο καπιταλισμών» και «δυο αστικών Τάξεων».

Κανένας από αυτούς τους κύριους δεν κάνει μια σοβαρή διαλεκτική/μαρξιστική ανάλυση του Κινεζικού Κοινωνικού Σχηματισμού που είναι ένας συνδυασμός Συνεταιριστικού Σοσιαλισμού (Αγροτική Οικονομία), Βιομηχανικού/Εξαγωγικού Καπιταλισμού και Δημοσίων Εταιρειών που αφορούν ιδιαίτερα την Κοινωνική και Πολιτιστική Υποδομή. Γι αυτούς έτσι και έχεις καπιταλισμό – έστω και ελεγχόμενο όπως στην Κίνα– είναι έγκλημα καθοσιώσεως και πιθανότατα ο Λένιν θα έπρεπε να εκτελεστεί σαν προδότης μια και ήταν ο κύριος εισηγητής της πολιτικής του Μικρού και Μεσαίου Καπιταλισμού στην Ρωσία (Νέα Οικονομική Πολιτική, ΝΕΠ, Μάρτιος του 1921 και Εισήγηση του στη ΚΕ στο 10ο Συνέδριο του Ρωσικού Κομμουνιστικού Κόμματος μετά την αποτυχία του «Πολεμικού Κομμουνισμού» της περιόδου 1917–1920. Βλέπετε ο Λένιν όπως και Μαρξ – Βλ. Πρόλογος στην «Κριτική της Πολιτικής Οικονομίας» – ήξεραν πολύ καλά πως ο Καπιταλισμός δεν καταργείται με διατάγματα. Αντίθετα, πολλοί στο «Σινάφι της Αριστεράς», το πιστεύουν ακόμη και σήμερα, εκατό περίπου χρόνια μετά τον Λένιν!).

Θα πρέπει – επίσης– να μην ξεχνάμε και την θρησκευτική διάσταση του Αμερικανικού Καπιταλισμού που είναι ο Καπιταλισμός που κυνηγάει μονίμως – από το 1690 στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης– τις «Μάγισσες του Σάλεμ». Ο Αμερικανικός Καπιταλισμός είναι ένας συνδυασμός Τεχνολογικού Ορθολογισμού στην Επιστήμη και την Βιομηχανία αλλά και απίστευτου ανορθολογισμού σε επίπεδο Κοινωνίας, μαζών ή Κοινωνικού Κράτους. Κάτω από το Λούστρο της Επιστημονικής τελειότητας και του Τεχνολογικού Ορθολογισμού κρύβεται ο ανορθολογισμός των Προτεσταντών που μισεί τον αντι–καπιταλισμό και την επιστήμη σε επίπεδο Φύσης και Κοινωνίας (Π.χ, η θεωρία του Δαρβίνου παραμένει ακόμη απαγορευμένη σε αρκετές πολιτείες των Αμερικανών).

Ο θεός των Προτεσταντών είναι το Δολάριο και το Χρηματιστήριο ή δε Κόλαση αντιπροσωπεύει όσους αρνούνται την Ανταλλακτική Αξία. Η Αμερική ένωσε τον καπιταλισμό με την Κοινωνία καταργώντας την Δημοκρατία και τον Διαφωτισμό ή τον Ουμανισμό. Η Εκκλησία του Χριστού είναι το Χρηματιστήριο, η Βίβλος το Δολάριο και το Κοινωνικό Κράτος ο Αρχάγγελος Γαβριήλ.

Όσοι πεθαίνουν φτωχοί είναι άξιοι της μοίρας τους γιατί δεν φρόντισαν έγκαιρα να «πλουτίσουν». Οι δε άστεγοι είναι τα λύματα της αποχέτευσης και τους χρησιμοποιούμε σαν παράδειγμα των αποτυχημένων (losers) που δεν κατάφεραν να γίνουν «αυτοδημιούργητοι».

Όποιος αμφισβητεί την κυριαρχία του Δολαρίου είναι άνθρωπος του Σατανά και εχθρός του Θεού εφόσον Θεός είναι το Δολάριο και αξίζει να καεί στην πυρά (Η Αμερικανική Κοινωνία έχει έναν εντονότατο θρησκευτικό χαρακτήρα και αμφισβητούμενη Κοσμικότητα του Κράτους. Είναι η προσωποποίηση των Πουριτανών (Puritans) Προτεσταντών, εξυμνεί τον Ιουδαϊσμό και την Παλαιά Διαθήκη σε κάθε ταινία του Hollywood, υποστηρίζει τον Καθολικισμό κυρίως λόγω των Ιρλανδών της Αμερικής, σιγοντάρει σκανδαλωδώς τον Ισλαμισμό και ειδικότερα τον Φονταμενταλιστικό για ανατροπή αντι-αμερικανικών καθεστώτων αλλά και λόγω του πετρελαίου των Σαουδαράβων που το έχει ανάγκη, τέλος αντιπαθεί τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό γιατί είναι έντονα αντι–καπιταλιστικός με ισχυρότατες τάσεις «Κοινοτισμού» και «Θρησκευτικού Κομμουνισμού»). Αποδείξεις δεν χρειάζονται για να δικαστεί εφόσον η απόφαση είναι προειλημμένη και είναι προειλημμένη γιατί αμφισβητούνται τα βάθρα της Θρησκείας δηλαδή το Δολάριο.

Μήπως το «Κίνημα» Me too μέσω του οποίου καταστρέφονται καριέρες, αυτοκτονούν άνδρες και διασύρονται συνειδήσεις δεν είναι κυνηγητό «Μαγισσών του Σάλεμ»; Με μια απλή κατηγορία και χωρίς αποδείξεις και ακροαματική διαδικασία αδιάσειστων στοιχείων η κάθε μισανδρική και υστερική Αμερικανίδα, φεμινίστρια και μη, έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει τον οποιονδήποτε άνδρα.

Εάν λοιπόν οι Αμερικανοί υποστηρίζουν και θεσμοποιούν «κινήματα» τέτοιου φασιστικού χαρακτήρα σε βάρος του μισού πληθυσμού τους – άνδρες– θα διστάσουν να εφαρμόσουν κάτι ανάλογο για την Κίνα;

Εάν κατασκευάζεις «εχθρούς» μέσα στη χώρα σου λόγω της παράνοιάς σου θα διστάσεις να κάνεις το ίδιο για τον μεγαλύτερό σου αντίπαλο σε ολόκληρο τον Πλανήτη;


Ο δεύτερος λόγος της αντι-Κινεζικής υστερίας


Οργανώνουν όλη αυτή την εκστρατεία οι Αμερικανοί
διότι είναι – δυστυχώς γι αυτούς– το μαύρο χάλι του ανύπαρκτου Κοινωνικού τους Κράτους, η άθλια κατάσταση του Συστήματος υγείας τους και οι φρικτές εικόνες των ομαδικών τάφων στη νήσο Χαρτ ή τα τεράστια φορτηγά – χωρίς ψύξη– με τα δεκάδες φέρετρα το καθένα.

Η υπερδύναμη που λέγεται Αμερική εξευτελίστηκε μη μπορώντας να αντιμετωπίσει την κρίση και μη τολμώντας να κοιτάξει προς Κίνα μεριά που έφτιαχνε Νοσοκομεία σε έξι μέρες και φρόντιζε επαρκώς τους κατοίκους της.

Η αστραφτερή Αμερική και η λουστραρισμένη Νέα Υόρκη – το προπαγανδιστικό καμάρι των ταινιών του Χόλλυγουντ– αποκάλυψαν την αληθινή κατάσταση μεγάλων στρωμάτων και κάτω από την καλογυαλισμένη κρυστάλλινη επιφάνεια αποκαλύφθηκε απότομα και ξαφνικά η εξαθλίωση αφρικανικού τύπου.

Δεν ήταν ένα απλό χαστούκι στο κύρος της Αμερικής αλλά μια τρανταχτή σφαλιάρα από την οποία η Αμερική δεν θα συνέλθει ποτέ.

Ακόμη αναρωτιούνται οι Αμερικανοί πως γίνεται οι πρώην Κούληδες Κινέζοι και μια πρώην Αποικία που πλήρωνε εξευτελιστικές αποζημιώσεις στους Δυτικούς Αποικιοκράτες όταν απέτυχε η Επανάσταση των Μπόξερς στην Κίνα το 1900, να πετύχει να δαμάσει, να ελέγξει και να αποσοβήσει την Πανδημία του Κορονοϊού;

Έχοντας μάλιστα προειδοποιήσει – η Κίνα–
τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) από τις 31/12/2019 για «έναν νέο ιό πολύ επικίνδυνο με πνευμονικά συμπτώματα»!

Αντίθετα με τα απίστευτα ψέματα των Αμερικανών,
η Κίνα προειδοποίησε έγκαιρα την Αμερική, και γενικότερα την Δύση, αλλά η τελευταία αδιαφόρησε. Μάλλον χάρηκε –είμαστε σίγουροι– που ο μεγάλος οικονομικός της αντίπαλος έπαθε τέτοια ζημιά. Πολλοί Δυτικοί ειρωνευόντουσαν την Κίνα για τα υποτιθέμενα «αυταρχικά» μέτρα καραντίνας που έπαιρνε για να σωθεί ο πληθυσμός της (Εάν η Κίνα ήταν Σαουδική Αραβία δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα διαμαρτυρίας και συκοφαντιών, να είστε απολύτως βέβαιοι).

Μάλλον οι Κινέζοι θα έπρεπε να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Βρετανίας– «ανοσία της αγέλης»– ή της «Πολιτικά ορθής» και παρηκμασμένης Σουηδίας που έφτασε περίπου τους 4.000 νεκρούς αδιαφορώντας για τον πληθυσμό της και ειδικότερα τους ηλικιωμένους.

Σήμερα – 11/5/2020– η σεβαστή υπουργός της Σουηδίας παραδέχτηκε δημόσια πως «αποτύχαμε τελείως, δεν ενδιαφερθήκαμε και δεν καταφέραμε να σώσουμε τους ηλικιωμένους». Σωπάτε καλέ κ. Hallgren κι εμείς που νομίζαμε πως ενδιαφέρεσθε.

Ο τρίτος λόγος της αντι-Κινεζικής υστερίας.

Είναι ο στρατηγικός στόχος επανάκτησης της παγκόσμιας ηγεμονίας που κινδυνεύει να χαθεί από την πανίσχυρη Κίνα.

Οι Αμερικανοί – πολύ το φοβόμαστε – είναι ικανοί να φτάσουν σε πυρηνικό πόλεμο με την Κίνα και θρασύτητα μάλιστα δήλωσαν πως δεν θα πληρώσουν το 1,5 τρις δολαρίων χρέος τους που κρατά η Κίνα. Στην απερίγραπτη απελπισία τους που χάνουν είναι ικανοί να φτάσουν όχι απλά «στα άκρα» αλλά και να τα ξεπεράσουν.

Έχοντας ανάγκη από συμμάχους προσπαθούν να στρέψουν όλο τον πλανήτη εναντίον της Κίνας σαν υπεύθυνη για την πανδημία Κορονοϊού προτρέποντας η υποχρεώνοντας τους συμμάχους τους – οι Αμερικανοί – να ζητήσουν αποζημιώσεις τρισεκατομμυρίων από την Κίνα με στόχο να την γονατίσουν τελείως και να την εξοντώσουν. Όπως ακριβώς έκαναν με την Σοβιετική Ένωση και των «Πόλεμο των άστρων» του Ρήγκαν σε βάρος της.

Γι αυτούς τους λόγους:

(α). Έχουν ανάγκη να συμμαχήσει όλος ο Πλανήτης μαζί τους σε βάρος της Κίνας.

(β). Θεωρούν αναγκαία την εντατικοποίηση μιας τεράστιας προπαγανδιστικής εκστρατείας μέσω των μηχανισμών που ελέγχουν και ήδη προαναφέραμε. Είναι η επανέκδοση της Προπαγανδιστικής Τέχνης του Josef Goebbels των Ναζί που έλεγε χαρακτηριστικά «Πες πολλά ψέματα, στο τέλος κάτι θα μείνει»

(γ). Τέλος, θέλουν να εξαφανίσουν οτιδήποτε θυμίζει από μακριά Κομμουνιστικό παρόν ή παρελθόν. Γι αυτούς η Κίνα δεν «είναι δικιά τους», ακόμη και με τον ελεγχόμενο Καπιταλισμό που διαθέτει (Εδώ επικρατεί το ιδεολογικό κριτήριο σε βάρος του φυλετικού. Π.χ. Γιατί δεν πολεμούν οι Αμερικανοί τους επίσης «Κίτρινους» Νοτιοκορεάτες ή τους «Κίτρινους» Ιάπωνες;;; ).

Η Κίνα έχει Κόκκινη σημαία με πέντε αστέρια, έχει Κομμουνιστικό Κόμμα, έχει ελεγχόμενο καπιταλισμό αλλά και σοσιαλισμό. Όλα αυτά για τον παρανοϊκό και γελοίο Αμερικανό είναι «κακά πράγματα», του «Διαβολου».

Ο αμερικανικός λαός που φαντάζεται παντού εχθρούς και Μάγισσες, είναι ένας λαός που κάθε λίγο και λιγάκι εισβάλλει στα Κολλέγια και Πανεπιστήμια σκοτώνοντας δεκάδες σπουδαστές, μια χώρα που βομβαρδίζει λαούς δεκάδες χρόνια τώρα και κολυμπά στην βία και στο αίμα με τους περισσότερους φυλακισμένους – περίπου δυο εκατομμύρια– στον κόσμο, είναι μια χώρα που «πέρασε κατευθείαν από την Βαρβαρότητα στην Παρακμή χωρίς να παράξει Πολιτισμό» (Oscar Wilde).

Μια τέτοια χώρα που συνδυάζει Βαρβαρότητα και Παρακμή είναι μια επικίνδυνη χώρα, ικανή για τα πάντα, με ελεγχόμενο συνειδησιακά πληθυσμό και χρησιμοποιώντας ναζιστικές μεθόδους. Είναι μια χώρα που μισεί ή περιφρονεί τους άλλους λαούς, ειδικότερα τους Ρώσους, Κινέζους, Ιρανούς και Άραβες.

Και εάν το τελευταίο σας θυμίζει την αντι–σλαβική θεωρία του Undermenschen (Υπανθρώπων) των Ναζί καιρός να σκεφτείτε πως οι πατεράδες μας πολέμησαν τους Ναζί στον Πόλεμο. Εμείς θα αφήσουμε την Αμερικανική εκδοχή τους να κυριαρχήσει χωρίς αμφισβήτηση;;;


Διαβάστε και εδώ:
https://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11433

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP