Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Επελαύνει ο κορονοϊός …επελαύνει και η βλακεία!


Όταν δεν γνωρίζεις, στοιχειωδώς, τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ του καπιταλιστικού συστήματος, «γραπώνεσαι» από κάθε μπουρδολογία για την «ΑΠΑΤΗ» του κορονοϊού, για να καταλήξεις βαθυστόχαστα στο ότι ο κορονοϊός δημιουργήθηκε ή «εργαλειοποιήθηκε» από τον …καπιταλισμό για να τον βγάλει από τα αδιέξοδά του…
Η πανδημία ρίχνει το πλανητικό καπιταλιστικό σύστημα στα ΑΔΙΕΞΟΔΑ μιας κρίσης κατάρρευσης, μεγαλύτερης και από αυτή του 1929, και κάποιοι μας λένε το αντίθετο:

Ότι ο καπιταλισμός που ο κορονοϊός του ροκανίζει τα θεμέλια της ύπαρξής του, «κατασκεύασε» τον κορονοϊό για να βγει από τα αδιέξοδά του!!!

Ο κορονοϊός απορρυθμίζει εντελώς το οικοδόμημα της παγκοσμιοποίησης και το απειλεί με κατάρρευση και λαϊκές εκρήξεις (οι μεγάλες κρίσεις φέρνουν και μεγάλες φουρτούνες λαϊκών εκρήξεων) και κάποιοι φωστήρες, που αγνοούν παντελώς το τι σημαίνει παγκοσμιοποίηση και πώς λειτουργεί, μας λένε ότι οι ελίτ της παγκοσμοιοποίησης δημιούργησαν τον κορονοϊό (που έβαλε στην εντατική την παγκόσμια οικονομία) για να βγάλουν τον καπιταλισμό από τα …αδιέξοδά του!!!

Η πανδημία δημιούργησε νέα εκατομμύρια ανέργους (πάνω από 30 εκατομμύρια μόνο στις ΗΠΑ)
διόγκωσε δηλαδή εκρηκτικά τα εκατομμύρια των ανέργων (υδρογονοβόμβα στα θεμέλια του καπιταλισμού) και κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο καπιταλισμός βάζει ο ίδιος υδρογονοβόμβες στα θεμέλιά του, δημιουργεί ο ίδιος τους «νεκροθάφτες» του, για να …βγει από τα αδιέξοδά του!!!

Τέτοιες σοφιστείες (αρλούμπες κυριολεκτικά), μόνο εντελώς ακατάρτιστοι (θεωρητικά και πολιτικά) ή «κολλημένα» μυαλά στις ιδεοληψίες τους και ανίκανα να διακρίνουν την πραγματικότητα που βοά, μπορεί να ξεστομίζουν.

Σε όλες αυτές τις μπούρδες έχουμε απαντήσει διεξοδικά, εδώ:

https://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11386
Και εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2020/04/blog-post_53.html
 

Το θλιβερό είναι ότι για να στηρίξεις την «κατασταλαγμένη» ιδεοληψία σου, αναζητάς εναγωνίως, ποικίλες σπερμολογίες ασυνάρτητων «αναλύσεων» («οικονομικών» ή «κοινωνικών»).

Τέτοιοι αγύρτες και αναλφάβητοι «ψαρεύουν στα θολά νερά» στο διαδίκτυο.

Έτσι με ποικίλες ταχυδακτυλουργίες «αποδεικνύουν» ότι ο κορονοϊός δεν είναι ένα αντικειμενικό γεγονός, αλλά «προπαγάνδα φόβου», δηλαδή, «ιδεολογική» κατασκευή».

Μια τέτοια μπουρδολογία είναι το άρθρο:
«Ο κορωνοιός ήταν προπαγάνδα φόβου, η καραντίνα εγκληματική ενέργεια και ο στόχος να δικαιολογήσουν τα 13,5 τρισ στην βαλτωμένη διεθνή οικονομία».
Εδώ:
https://www.bankingnews.gr/index.php?id=501177


Τα οικονομικά "επιχειρήματα" (στατιστικές ταχυδακτυλουργίες) είναι για γέλιο. Ο «κοινωνιολόγος» αγνοεί το αλφάβητο της Οικονομικής Θεωρίας του καπιταλισμού…

Τα «επιχειρήματά» του είναι συρραφές ασυνάρτητων και κοινότοπων οικονομικών δεδομένων…

Δεν αξίζει να διαθέσει κανείς ούτε ελάχιστο χρόνο για να απαντήσει…

Ολόκληρη η ταχυδακτυλουργική του «μεθοδολογία» και ΑΠΑΤΗ απαστράπτει στο μπακαλίστικο επιχείρημα που αφαιρεί από τα θύματα του κορονοϊού αυτούς που θα πέθαναν έτσι και αλλιώς!!!

«Από τους 365.000 νεκρούς λόγω του κορωνοιού υπολογίζεται ότι το 82% θα πέθαιναν αργά ή γρήγορα καθώς είχαν κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα.
Αυτό σημαίνει ότι από κορωνοιό πέθαναν 66.000 άνθρωποι όσοι πέθαναν από γρίπη στις ΗΠΑ το διάστημα 2018 με 2019».


Θαυμάστε ταχυδακτυλουργία μαλθουσιανής κτηνωδίας που μοιάζει και με αυτήν του Τσίπρα για τους συνταξιούχους: «Πόσα χρόνια ζωής έχουν ακόμα» (κάτι τέτοιο).

Αφού, λοιπόν, θα πεθάνουμε, «αργά ή γρήγορα όλοι», γιατί να μετράει ο θάνατός μας στην περίπτωση που επισπευστεί λόγω κοροϊνού;;;

Ο ταχυδακτυλουργός
που το παίζει και «κοινωνιολόγος» (απών και αόρατος στο κοινωνικό γίγνεσθαι) δεν μας λέει γιατί ΔΕΝ πέθαναν αυτοί με τα σοβαρά νοσήματα εκεί που δεν προσβλήθηκαν από κορονοϊό, εκεί που δεν έφτασε ο κορονοϊός.

Αλλά πάνω σε όλα αυτά έχει απαντήσει αποστομωτικά, καταλυτικά και τελεσίδικα ο παθολόγος Παναγιώτης Χούπας (πολύ πιο καταρτισμένος από τον ουρανοκατέβατο «κοινωνιολόγο»), στο άρθρο:
«Περί θανάτου και αγνοίας»
Διαβάστε εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2020/05/blog-post_35.html

Όταν επιχειρείς να σβήσεις την πραγματικότητα με αλχημείες και συνωμοσιολογικά τεχνάσματα γίνεσαι καταγέλαστος…

Διότι ο κορνοϊός επελαύνει και εσύ αντί να διδαχτείς από τα σαρωτικά δεδομένα αυτής της «επέλασης» αναλώνεσαι σε ταχυδακτυλουργίες μπουρδολογίας: Επέλαση της βλακείας…

Διαβάστε την επέλαση του κορονοϊου («καπιταλιστική κατασκευή»!!!) στη Λατινική Αμερική, εδώ:

https://iskra.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%8a%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%8d%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%ce%bc%ce%b5/

Η τελευταία παράγραφος του άρθρου:

«Η λατινοαμερικανική χώρα με τα λιγότερα θύματα από την πανδημία παραμένει η Βενεζουέλα, η οποία επέλεξε ολική καραντίνα από τις 14 Μαρτίου, πριν ακόμη εμφανιστεί απειλητικός ο κίνδυνος στην περιοχή».

Εδώ αλήθεια αυτοί που «θα πέθαιναν αργά ή γρήγορα», λόγω υποκείμενων νοσημάτων, γιατί δεν πέθαναν;;;

Στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες με ελάχιστους θανάτους, γιατί παραμένουν ακόμα ζωντανοί αυτοί που «θα πέθαιναν αργά ή γρήγορα»;;;

Ποιο γελοίο και κυνικό «επιχείρημα» δεν μπορεί να υπάρξει…

«Επιχείρημα» που αρνείται και το πνεύμα της Ορθοδοξίας…


 Διαβάστε και εδώ:
https://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11475

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP