Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Κορονοϊός: Τώρα και η Κομισιόν στο βηματισμό της Γερμανίας…


Ο κηδεμόνας της ΕΕ (Γερμανία) «διέταξε» και η Κομισιόν «συμμορφώθηκε», ακαριαίως…
Με το πονηρό τέχνασμα της μυστικής έκθεσης» που εντέχνως κάποιος τη διέρρευσε, η Γερμανία (το ευρωπαϊκό 4ο Ράιχ) απεφάνθη: «υπερτιμήθηκε ο κορονοϊός…»!
Τη σκυτάλη την πήρε αμέσως η Κομισιόν:

Ο κορονοϊός δεν είναι μεγάλη απειλή στους τόπους δουλειάς!!!

«Ο καυγάς για το πάπλωμα», λοιπόν: Το πώς θα επανέλθει η καπιταλιστική Οικονομία στου ρυθμούς της και οι εργοδότες στο «μάντρωμα» των εργαζομένων…

Αυτά για του «εμμονικούς» που «καταπίνουν» την προπαγάνδα της ΕΕ «αμάσητη».


Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ από δω:
https://iskra.gr/%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b9%cf%8c%ce%bd-%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%8a%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%af/


Υποκρισία Κομισιόν: Ο κορονοϊός δεν είναι μεγάλη απειλή στους τόπους δουλειάς

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να κατατάξει τον κορονοϊό ως απειλή χαμηλού επιπέδου για τους εργαζομένους.

Μια κίνηση που θα επιτρέψει στους εργοδότες στην ΕΕ να εφαρμόζουν λιγότερο αυστηρά μέτρα ασφαλείας στους χώρους εργασίας απ’ ό,τι θα έπρεπε να εφαρμόσουν αν ο ιός θεωρούνταν απειλή υψηλού επιπέδου. Η απόφαση μπορεί να έχει ευρείες οικονομικές και υγειονομικές επιπτώσεις καθώς μπορεί να έχει αντίκτυπο στα κόστη των εταιρειών για την πλήρη επανέναρξη των δραστηριοτήτων τους και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Βάσει των κανόνων της ΕΕ, ο νέος κορονοϊός ταξινομήθηκε ως κίνδυνος επιπέδου 3 σε έναν κατάλογο με τέσσερα επίπεδα, στον οποίο το επίπεδο 4 είναι το ανώτερο. Βάσει των κανόνων της ΕΕ, ένας ιός επιπέδου 3 «μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ανθρώπινη ασθένεια και να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για τους εργαζομένους• μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο διάδοσης στην κοινότητα, όμως συνήθως υπάρχει διαθέσιμη αποτελεσματική προφύλαξη ή θεραπεία».

Οι βιολογικοί παράγοντες επιπέδου 4 είναι αντιθέτως αυτοί που δημιουργούν «υψηλό κίνδυνο» μόλυνσης και για τους οποίους δεν υπάρχουν διαθέσιμες προφυλάξεις ούτε θεραπεία.

Η Κομισιόν ανακοίνωσε πως η απόφαση ελήφθη έπειτα από διαβούλευση με επιστήμονες και με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.


 Διαβάστε και εδώ:
https://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11475

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP