Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ, η διαφθορά των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και η φαρσοκωμωδία του «βρώμικου 89»


Του Ηλία Παπαναστασίου

Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για τις ηχογραφημένες συνομιλίες Νίκου Παππά και Μιωνή μαζί με όλη την προϊστορία των ‘Έργων και Ημέρων’ του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε ορισμένα συμπεράσματα.
Αλλά ας θυμηθούμε πρώτα.
Από το σκάνδαλο με την πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία μέχρι την ανάλγητη οικονομική /κοινωνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (20 νέοι φόροι, ειδικότερα εναντίον των μικρομεσαίων, επί ΣΥΡΙΖΑ, κόψιμο του ΕΚΑΣ, επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων κλπ.) έως τις σκανδαλώδεις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη…


Από την αθώωση ουσιαστικά της ΝΟVARTIS και του πανίσχυρου Λόμπι των Γιατρών με τους 4.000 κωδικούς και τα 181 εκατομμύρια «δώρων» στο Ιατρικό σώμα…

Από την διαπόμπευση 10 Αστών/φιλελεύθερων και Σοσιαλδημοκρατών πολιτικών χωρίς επαρκή στοιχεία απλώς και μόνο για να μην πειραχτούν φίλοι των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ στο Ιατρικό Σώμα έως τη θεοποίηση(!) του FBI από την «Αριστερά» των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ…

Από την πώληση της εθνικής περιουσίας του ΟΣΕ στους Ιταλούς με το τεράστιο ποσό των 45 εκατομμύριων(!) μέχρι την υποθήκευση 10.119 περιουσιακών στοιχείων (Μέσα στα οποία περιλαμβάνονται και αρχαιολογικά μνημεία) έως το 2115, δηλαδή για άλλα 100 χρόνια (!) από το 2015 και από την συνέχιση ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ επί ΣΥΡΙΖΑ έως την «νόμιμη» περικοπή των συντάξεων από τον περιβόητο Νόμο Κατρούγκαλου.

Είναι άπειρα τα «έργα και οι ημέρες» των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ οι οποίοι θρασύτατα και απελπισμένα προσπαθούν να παραστήσουν την σκληρή(!) αντιπολίτευση. 


 

Έχουμε γράψει επανειλημμένα για τον Λούμπεν Κοινωνικό Υπόνομο που αντιπροσωπεύουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και τα Λούμπεν Κοινωνικά στρώματα τα οποία αντιπροσωπεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουμε αναφερθεί επίσης και στις αθλιότητες τις οποίες χρησιμοποιούν ως «αντιπολίτευση» αλλά και για τον κίνδυνο που ελλοχεύει να παρασυρθούν σημαντικά στρώματα του ελληνικού λαού που βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής από την Γκεμπελική Προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κίνδυνος πολύ σημαντικός εφόσον η εδώ και δέκα χρόνια συστηματική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας ώθησε μεγάλα στρώματα του ελληνικού λαού στην Λούμπεν, εξαθλιωμένη και χυδαία μικροαστική αντιπολίτευση που δεν αντιπροσωπεύει το Εργατικό Κίνημα αλλά τα Φασιστικά και Εθνικοσοσιαλιστικά κινήματα του Μεσοπολέμου (Εκεί οφείλεται άλλωστε και η παράλληλη με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ άνοδος της Χρυσής Αυγής αλλά και η μετέπειτα «υπόγεια» συνεργασία τους με αποκορύφωμα την σχεδιασμένη καθυστέρηση της δίκης της Χρυσής Αυγής ώστε να διατηρηθεί αλώβητη στις εκλογές του 2019 μήπως και ‘κόψει’ ψήφους από την δεξιά πτέρυγα της ΝΔ).

Εάν το σύνολο της «Αριστεράς» – εντός ή εκτός εισαγωγικών – πέραν των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, δεν συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο, αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή οποιασδήποτε θετικής προοπτικής για το Λαϊκό Κίνημα και το οποίο θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ορισμένα πράγματα:

(α). Έως σήμερα οι Αστικές Επαναστάσεις γνωρίζαμε πως έφερναν στην εξουσία μια ανώτερη, οικονομικά/κοινωνικά και μορφωτικά Τάξη, την Αστική Τάξη, συγκρίνοντας της πάντα με την ημικατεστραμμένη και παρηκμασμένη Φεουδαρχική Τάξη των Αριστοκρατών που αποχωρούσε από το Ιστορικό Προσκήνιο.

(β). Το Σοσιαλιστικό/Εργατικό Κίνημα, ήδη από τα μέσα/τέλη του 19ου αιώνα, φιλοδοξούσε να φέρει στην εξουσία μια Τάξη, την Εργατική Τάξη, λιγότερη ισχυρή κοινωνικά/οικονομικά από την Αστική Τάξη και κατά πολύ κατώτερη από μορφωτική άποψη. Ο μόνος παράγοντας επιμόρφωσης του Προλεταριάτου ήταν το Σοσιαλιστικό Κόμμα με τεράστιο έργο μόρφωσης και εκπαίδευσης, ειδικότερα κατά την περίοδο της Β’ Διεθνούς και χάρις στην δράση του πλέον προχωρημένου κόμματος σε παγκόσμιο επίπεδο, του κόμματος–πρότυπο που ήταν το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας (SPD).

(γ). Η εκπληκτική και τεράστια ανάπτυξη του Καπιταλιστικού Συστήματος μεταπολεμικά έφερε και τεράστιες αλλαγές στο εκπαιδευτικό, μορφωτικό και πολιτιστικό επίπεδο της Εργατικής Τάξης. Πλέον η σύγχρονη εργαζόμενη Τάξη δηλαδή η Εργατική Τάξη με την ευρεία έννοια, αποτελείται από εκπαιδευμένα και μορφωμένα στρώματα μισθωτών εργαζομένων που αποφοίτησαν από Πανεπιστημιακές και Τεχνικές Σχολές, με μεταπτυχιακές σπουδές και γνώση ξένων γλωσσών.

Η σύγχρονη Εργατική Τάξη δεν αποτελείται πλέον από αμόρφωτους Προλετάριους χωρίς καμιά εκπαίδευση αλλά από εξαιρετικά μορφωμένα στρώματα εργαζόμενων. Ενάντια στις αντιλήψεις «Αριστερών της Παγκοσμιοποίησης» και «Σοσιαλδημοκρατών της Παρακμής» που υποστηρίζουν την (δήθεν) «εξαφάνιση» της Εργατικής Τάξης γιατί απλούστατα ταυτίζουν εκ του πονηρού την Εργατική Τάξη με τους Χειρώνακτες Εργάτες και τους ανειδίκευτους ή ημι–ανειδίκευτους, «εξεπίτηδες» για να υποστηρίξουν εκ του ασφαλούς την «εξαφάνιση» της Εργατικής Τάξης την στιγμή που την ίδια περίοδο οι ανειδίκευτοι εργαζόμενοι μειώνονται μεν ταχύτατα όμως ταυτόχρονα αυξάνονται ιλιγγιωδώς τα εξειδικευμένα και εκπαιδευμένα/ μορφωμένα στρώματα της Εργατικής Τάξης, που σημαίνει πως στην πράξη συμβαίνει το εντελώς αντίθετο από αυτό που υποστηρίζουν.

Η Εργαζόμενη Τάξη δηλαδή η Εργατική Τάξη με την ευρεία έννοια αυξάνεται με ταχύτατο και φρενιτιώδη ρυθμό διευρύνοντας το ποσοστό των Πτυχιούχων Εργαζομένων με εξαιρετικό επίπεδο Εκπαίδευσης/Μόρφωσης στο εσωτερικό της Εργατικής Τάξης ενώ ταυτόχρονα μειώνεται ταχύτατα το ποσοστό των ανειδίκευτων εργαζόμενων.

Αυτό δεν σημαίνει «Εξαφάνιση της Εργατικής Τάξης» αλλά αντίθετα, ποσοτική διεύρυνσής της και ταυτόχρονη ποιοτική εσωτερική μεταβολή με εκπληκτική αύξηση των μορφωμένων και εκπαιδευμένων στρωμάτων της Εργαζόμενης/ Μισθωτής Τάξης δηλαδή της Εργατικής Τάξης με την σύγχρονη έννοια του 21ου αιώνα.

Άλλωστε το Πανεπιστημιακό Δίπλωμα και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα δεν αποτελούν κριτήριο ένταξης σε άλλη Τάξη – π.χ. Μεσαία Αστική Τάξη – όπως πριν 50–60 χρόνια αλλά αντίθετα κριτήριο ένταξης στην Μορφωμένη και Εκπαιδευμένη Εργαζόμενη Τάξη.

Όταν εργάζεσαι σαν μισθωτός πουλώντας την εργατική σου δύναμη ανήκεις στην Μισθωτή, Εργαζόμενη Τάξη δηλαδή στην Εργατική Τάξη του 21ου αιώνα ασχέτως εάν διαθέτεις τρία πτυχία και δυο μεταπτυχιακά.

Μόνο οι σχέσεις ιδιοκτησίας δηλαδή η κατοχή αστικού πλούτου παραγωγής ή μετοχικού κεφαλαίου σε κατατάσσει σε άλλη Κοινωνική Τάξη.

Ποιος σας είπε πως ο Δικηγόρος με μεταπτυχιακό που δουλεύει στην Δικηγορική Εταιρεία των 20,30, 40 Μισθωτών Δικηγόρων και αμείβεται με 800,1000 η 1.200 ευρώ δεν ανήκει στην Εργαζομένη Τάξη δηλαδή στην ευρεία Εργατική Τάξη;

Αλλά και ποιος σας είπε πως ο Γιατρός Μικροβιολόγος που εργάζεται σε Ιδιωτική Κλινική ή Νοσοκομείο και αμείβεται με 1000–1200 ευρώ – τo maximum– δεν ανήκει στην Εργαζόμενη Τάξη;

Μήπως και ο Μηχανικός που δουλεύει σε μια Μεγάλη Τεχνική Εταιρεία και αμείβεται με έναν σχετικά καλό μισθό που ανήκει;

Όλοι οι παραπάνω ανήκουν στην «Μεσαία Τάξη» όπως εξεπίτηδες οι προαναφερθέντες ψευτο–θεωρητικοί – τενεκέδες ουσιαστικά– προσπαθούν να μας πείσουν; Φυσικά και όχι! Οι ίδιοι οι προαναφερθέντες «θεωρητικοί της κακιάς ώρας» γνωρίζουν πως αν «εξαφανιστεί» – όπως επιδιώκουν– από το οπτικό πεδίο φαντασιακά (αλλά όχι στην πραγματικότητα) η Εργατική Τάξη και ενταχθούν όλοι, σύμφωνα με την φαντασία τους, στην πολυπαινεμένη «Μεσαία Τάξη» τότε λύνεται με συντηρητικό τρόπο το Κοινωνικό Ζήτημα. Είναι πολύ απλό! Άλλωστε, αυτό επιδιώκουν δεκαετίες τώρα ανακηρύσσοντας τις αυταπάτες και φαντασιώσεις τους σε «επιστημονική αλήθεια».

(δ). Πιστεύουμε ακράδαντα πως οι επερχόμενες Κοινωνικές Επαναστάσεις δεν θα είναι των φτωχών στρωμάτων του μισθωτού, ανεκπαίδευτου και αμόρφωτου Προλεταριάτου που καθοδηγούνταν από το Κόμμα αλλά θα είναι έργο του σύγχρονου Μισθωτού, Εκπαιδευμένου/Μορφωμένου Προλεταριάτου του 21 αιώνα.

Σταδιακά, αυτό το εξαιρετικά ποιοτικά ανεβασμένο από όλες τις απόψεις Προλεταριάτο θα συναγωνίζεται και πολύ σύντομα θα ξεπερνά το μορφωτικό/εκπαιδευτικό επίπεδο της Αστικής Τάξης. Με άλλα λόγια, πολύ πιθανόν με την εξέλιξη του 21ου αιώνα, θα επανέλθουμε στα δεδομένα των Αστικών Επαναστάσεων και όχι των κατά καιρούς Προλεταριακών Επαναστάσεων των τελευταίων 150 ετών.

Η νέα Εργατική Τάξη θα είναι πιο μορφωμένη από την Αστική Τάξη και όχι χαμηλότερη πνευματικά όπως ήταν η Εργατική Τάξη παλαιότερων εποχών. Αυτό θα διαφοροποιήσει την σχέση Κόμματος /Μαζών. Ενώ παλαιότερα λόγω χαμηλού επιπέδου της Εργατικής Τάξης το Κόμμα καθοδηγούσε την Εργατική Τάξη, σήμερα η απόσταση σχεδόν εξαφανίζεται και το κόμμα αφομοιώνεται, εξομοιώνεται, διαχέεται ή εξισώνεται κατά κάποιο τρόπο, με την μάζα. Αυτό σημαίνει πως η Εργατική Τάξη δεν θα είναι άθυρμα και υπάκουο παιδί του Κόμματος– Θεού άλλα ανεξάρτητη Τάξη με κόμμα– συνομιλητή και όχι «κόμμα– καταληψία» που μιλά στο όνομα της Εργατικής Τάξης. Όταν μορφώνεσαι και εκπαιδεύεσαι, γίνεσαι πιο ανεξάρτητος και ανεβάζεις το συνολικό επίπεδο σου. Απλά, πολύ απλά!

(ε). Εάν η σημερινή – ανεπεξέργαστη σε βαθμό σχεδόν γελοίο – «Ελληνική Αριστερά» δεν καταλάβει πως η Κοινωνική Αλλαγή είναι έργο των Παραγωγών και των μορφωμένων Εργαζόμενων και όχι των μπαχαλάκηδων και των Λούμπεν στρωμάτων που θέλουν κάνουν πλιάτσικο στο κράτος, τότε έχει υπογράψει την καταδίκη της και την ποιοτική της εξαφάνιση.

Η Κοινωνική Αλλαγή δηλαδή η Κοινωνική Επανάσταση του 21ου αιώνα είναι μια Ολιστική, Ριζική και Ποιοτική Αλλαγή των όρων της Ανθρώπινης Ύπαρξης. Ο αληθινός πλούτος του Σοσιαλισμού προϋποθέτει υπερ–ανεπτυγμένο Καπιταλισμό και όχι «Κοινωνίες Αφγανικού Τύπου» αλλά και γιατί «Καμιά Κοινωνία δεν αντικαθίσταται εάν δεν εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες ανάπτυξης της»(Κ. Μαρξ «Εισαγωγή στην Κριτική της Πολιτικής Οικονομίας»– 1859).

Όσοι ταυτίζουν την Κοινωνική Επανάσταση με «εξεγέρσεις και Κοινωνικά Κινήματα μπαχαλάκηδων και αντιφα» ή «αντιφυλετικά κινήματα με τυφλές καταστροφές αγαλμάτων» όπως στις ΗΠΑ θέλοντας να επιβεβαιώσουν την παράνοια της Πολιτικής Ορθότητας που παράγεται σωρηδόν από το Αστικό Σύστημα αλλά και όσοι ποντάρουν γενικά και αδιάκριτα στην καταστροφή του υπάρχοντος πλούτου δεν αδυνατίζουν το σύστημα αλλά αντίθετα, το ισχυροποιούν.

Η Κοινωνική Επανάσταση του 21ου αιώνα της Μορφωμένης/ Εκπαιδευμένης Εργαζόμενης Πλειοψηφίας θέλει να κληρονομήσει άθικτο τον πλούτο της Αστικής Κοινωνίας για να τον Κοινωνικοποιήσει δημοκρατικοποιωντας τον.

Δεν θέλει να κληρονομήσει ερείπια που οδηγούν στην Βαρβαρότητα και όχι στον Σοσιαλισμό.
Η περιφερόμενη Πολιτική Αλητεία και ο Κοινωνικός υπόνομος των Λούμπεν στρωμάτων που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζουν την Επανάσταση αλλά το πλιάτσικο, δεν συνοψίζουν την ποιοτική αναβάθμιση του ανθρώπου αλλά την περιφερόμενη πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική αλητεία και εκτσογλανισμό της Κοινωνίας.

Εάν είναι να διώξουμε μια μορφωμένη και κοινωνικά πλούσια Αστική Τάξη και να την αντικαταστήσουμε με τους Λούμπεν της Περιφερομένης Πολιτικής Αλητείας, λυπούμαστε αλλά «δεν θα πάρουμε» Πολύ απλά, να λείπει το βύσσινο. Γνωρίσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ και ακόμη χρειαζόμαστε χάπια για να συνέλθουμε από το σοκ.

(στ). Αντίθετα, η μορφωμένη Αστική Τάξη θα αντικατασταθεί από την Μορφωμένη, Εκπαιδευμένη και Πολιτιστικά Ανεπτυγμένη Εργαζομένη Τάξη δηλαδή την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού. Ακριβώς για όλους τους παραπάνω λόγους, η Εργαζομένη Τάξη αναλαμβάνει όλη την ευθύνη της Ιστορικής Εξέλιξης, αυτή και κανένας άλλος.

Εάν λοιπόν η Ανθρωπότητα προχωρήσει στην Βαρβαρότητα, η ευθύνη ανήκει στην Εργαζόμενη Τάξη και η οποία δεν ανέλαβε τις ευθύνες της. Όσο περισσότερο μορφώνεσαι και εκπαιδεύεσαι τόσο περισσότερο αυξάνεται το ποσοστό ευθύνης. Ο ηλίθιος και ο αμόρφωτος έχουν μειωμένες ευθύνες – «απαλλάσσεται ο κατηγορούμενος λόγω βλακείας» έλεγαν οι πνευματώδεις Δικαστές παλαιοτέρων δεκαετιών – αντίθετα ο μορφωμένος έχει αυξημένες, μεγάλες και τεράστιες ευθύνες. Και αυτό δεν αφορά μόνο άτομα αλλά και Κοινωνικές Τάξεις, Λαούς και Έθνη. Να εξηγούμαστε, κανένας δεν εξαιρείται ευθυνών, ούτε φυσικά και ο γράφων.

Εμείς θα αντισταθούμε στην χυδαιοποίηση, την Λουμπενοποίηση της Πράξης και του Λόγου και την μορφωτική ανεπάρκεια της «Αριστεράς» όλων των αποχρώσεων.

Σε όλα τα παραπάνω
έχουμε κηρύξει αμείλικτο πόλεμο και ειδικότερα στην πλέον χολερική και αηδιαστική μορφή Λουμπενοποίησης που είναι η ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΣΗ που έκφραση τους και «Σαρξ εκ σαρκός τους» είναι οι Μπαλάκηδες, οι Αντιεξουσιαστές, οι λεγόμενοι Αντιφα και οι καταστροφείς περιουσιών ή κοινοί δολοφόνοι του Κοινωνικού Παρακράτους, εφόσον το Παρακράτος δεν είναι μόνο φαινόμενο του Κράτους αλλά και της Κοινωνίας.

O Ιός της ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΣΗΣ θυμίζει COVID–19 δηλαδή πανδημία Κορονοϊού, σε μολύνει χωρίς να το καταλαβαίνεις.


Έχουμε την αμυδρά εντύπωση πως «αλώβητα» κόμματα έως σήμερα έχουν προσβληθεί από τον ιό αυτό, όπως το ΚΚΕ που αποτελεί και την κύρια οργανωμένη μορφή εργατικού κινήματος. Θα πρέπει να αποθεραπευτούν επειγόντως και χωρίς να παριστάνουμε τον Τσιόδρα, θα πρέπει να διασωληνωθούν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εάν θέλουν να σωθούν. Αλλιώς με την πολιτική τους θα αυξάνουν τις μετοχές του πολιτικού αλήτη Τσίπρα και θα αυγατίσουν τα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Η μορφή αντιπολίτευσης που ακολουθούν ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ και ας το έχουν υπόψη τους για να μην χτυπάνε το κεφάλι τους αύριο όταν θα είναι πολύ αργά. Οι ίδιοι δεν έχουν να κερδίσουν τίποτε με αυτή την μορφή αντιπολίτευσης πάρα μόνο στασιμότητα, η μείωση των ποσοστών τους και κυρίως το «Βραβείο Νόμπελ Ηλιθιότητας».

Όσο για την προσπάθεια του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιαστεί σαν «κυνηγημένος» από την σημερινή Κυβέρνηση επικαλούμενος του «Βρώμικο 89» αυτό ακριβώς αποτελεί την επιτομή της Πολιτικής Αλητείας και Ιδεολογικής Χολέρας που αντιπροσωπεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αηδιαστικοί διώκτες του Ανδρέα Παπανδρέου την εποχή εκείνη – προεξάρχοντoς του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ της εποχής αλλά και του αποκρουστικού Φώτη Κουβέλη που ήταν τότε υπουργός στην Κυβέρνηση Τζαννετάκη – παριστάνουν τα «θύματα» σήμερα!

Θαυμάστε τους! Όντως, είναι άπαιχτοι!


Διαβάστε και εδώ:
https://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11489
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP