Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ΤΩΡΑ καρατομείται το πτώμα;


Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, πλέον, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το ΟΝΕΙΔΟΣ των αριστερών παραδόσεων. Αυτό πλέον θεωρείται ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!
Αυτονόητο, πλέον, θεωρείται και το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε σε καθεστωτική αλητεία κάθε προγενέστερη κατάσταση: Μαφιόζικη αλητεία με «αριστερή» μεταμφίεση.

Αυτονόητο, επίσης,

θεωρείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρέτησε, με μεγαλύτερη δουλικότητα, δολιότητα και αποτελεσματικότητα τους στρατηγικούς σχεδιασμούς των υπερεθνικών κέντρων, καθώς και τους μαφιόζους του χρήματος.

Ο δωσιλογισμός και η προώθηση των εθνομηδενιστικών και πολύχρωμων ιδεολογημάτων της Παγκοσμιοποίησης προσέλαβαν εφιαλτικές διαστάσεις, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…

Έτσι θεωρείται και εδώ αυτονόητο τούτο: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του φασισμού, την «αριστερά» του 4ου Ράιχ…

Όταν, λοιπόν, έχουμε τόσα «αυτονόητα», τότε η σημερινή «πολιτική επιφάνεια» γίνεται «ανεξήγητη»: Η «επιφάνεια», διότι το βάθος ακόμα δεν φαίνεται…

Ποια είναι αυτή η πολιτική επιφάνεια;

Τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλύπτονται ΤΩΡΑ και μάλιστα με σφοδρότητα.

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;


Και το σπουδαιότερο: ΓΙΑΤΙ καρατομούν το πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια περίοδο που καμιά πολιτική όξυνση δεν το δικαιολογεί και κανένας άμεσος κίνδυνος δεν υπάρχει για το κυβερνητικό οικοδόμημα.

Και δεν είναι μόνο, βεβαίως, ότι καρατομούν το πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ (τα «αυτονόητα» που λέγαμε), αλλά και ότι καρατομούν το πλέον δουλικό, δωσίλογο, και μαφιόζικο γρανάζι των διεθνών και εγχώριων μαφιόζων…

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που τα μεγάλα αφεντικά θυσιάζουν τα πιόνια τους, τα υπηρετικά εξαρτήματά τους, σαν το ΣΥΡΙΖΑ.

Το κάνουν, όμως ΠΑΝΤΑ, όταν οι κοινωνικές συγκρούσεις έχουν κορυφωθεί επικίνδυνα, σαν εκτονωτικές αποφορτίσεις, ή όταν η σήψη και κρίση του συστήματός τους έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο ανεξέλεγκτο που είναι «όλοι εναντίον όλων»

Κορυφωμένες κοινωνικές συγκρούσεις δεν έχουν ακόμα…

Αυτό που έχουμε και είναι ορατό και δια γυμνού οφθαλμού είναι η αδιέξοδη ΣΗΨΗ,ΠΑΡΑΚΜΗ και ΚΡΙΣΗ του διεθνούς ιμπεριαλισμού και της Παγκοσμιοποίησης.

Και το σπουδαιότερο:
Αυτή η κρίση κατάρρευσης του συστήματος, η οξύτατη ΣΗΨΗ και ΠΑΡΑΚΜΗ θα προσλάβουν εφιαλτικές διαστάσεις, λόγω Πανδημίας.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που έρχεται δεν απειλεί μόνο τους λαούς, αλλά και μεγάλες μερίδες του κεφαλαίου δηλαδή και μαφιόζους του χρήματος.

Μια «νέα εποχή» ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας γεννιέται. Σε τέτοιες ιστορικές καμπές οξύνονται οι ανταγωνισμοί μεταξύ των πολυεθνικών, των ιμπεριαλιστών, των μαφιόζων του χρήματος και των εθνικών κρατών. Είναι το «σημείο καμπής» όπου λόγω ανυπαρξίας Λαϊκού Κινήματος, στη σφαίρα των καπιταλιστικών δυνάμεων είναι «όλοι εναντίον όλων»: Για μια καλύτερη θέση στην εποχή της νέας βαρβαρότητας που θα έρθει μετά την Πανδημία…

Σημείωση: Αυτή η «νέα εποχή», για την Ελλάδα, έχει και τη γεωστρατηγική διάσταση της πολεμικής όξυνσης με την Τουρκία.

Αναλυτικά στο άρθρο του Γ. Σιώζου:
«Αγία Σοφιά: Ένας υψηλός ιδεολογικός, πολιτισμικός και πολιτικός συμβολισμός».

Εδώ:
https://resaltomag.blogspot.com/2020/07/blog-post_28.html


Αυτή η νέα κατάσταση του «όλοι εναντίον όλων» οδηγεί και σε ανεξέλεγκτες πολιτικές συγκρούσεις, σε αποκαλύψεις που βγάζουν στον αφρό όλη τη ΣΗΨΗ και τη ΒΡΩΜΙΑ του συστήματος, καθώς και σε σχεδιασμούς αναπαλαίωσης του κομματικού και κυβερνητικού τοπίου.

Σε μια τέτοια ιστορική καμπή πρέπει να βρισκόμαστε…

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «καμένο χαρτί» (αυτονόητο κι αυτό).

Αναζητούνται, λοιπόν και σχεδιάζονται αναπαλαιώσεις πολιτικής ΑΠΑΤΗΣ, νέα σχήματα πάνω στα συντρίμμια και τα πτώματα των παλιών…

Μόνο έτσι
μπορεί να εξηγηθεί το ΓΙΑΤΙ τώρα καρατομείται ο ΣΥΡΙΖΑ το πιο αγαπημένο τέκνο του 4ου Ράιχ και των μαφιόζων του χρήματος…

Καρατομείται ένα από τα πιο αγαπημένα τέκνα του συστήματος για να μας προωθήσουν άλλα…

Θα αποτύχουν. Είναι τέτοια η σαπίλα και η κρίση που δεν μπορούν να αναπαλαιωθούν…


 Διαβάστε και εδώ:
https://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11508

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP