Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

«ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ οι πολίτες, οι μαφιόζοι ξέρουν σημάδι»

 

 

 

 

Σχόλιο του Ρεσάλτο 


 


«Κι ότι πήγαμε να πούμε ότι αυτός ο άνθρωπος  πολύ αρέσκεται να κάνει "τον δικηγόρο του διαβόλου" αλλά μας την έφερε με την επίκληση του Θεού... Θεοσεβούμενος δείχνει...

Μη λησμονείτε, λοιπόν, στην προσευχή σας να παρακαλάτε κι εσείς και να δοξάζετε για το καλό σημάδι των μαφιόζων.

 Απαραίτητη αρετή   πλέον...» 

 


 Αντιγράφουμε από press.gr  Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο ελληνικό Twitter η δήλωση του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε για τη σειρά μαφιόζικων εκτελέσεων που έχουν γίνει τον τελευταίο μήνα στη χώρα. 

 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί της Τετάρτης για το συγκεκριμένο ζήτημα, ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου για τους πυροβολισμούς στον Άλιμο, «αν ο κόσμος πρέπει να έχει αγωνία μην βγει στο μπαλκόνι και βλέπει να τους έχουν πυροβολήσει την πολυκατοικία».

Ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε πως δεν ξέρουμε αν πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα, όμως η παρουσιάστρια επέμεινε και έφερε ως παράδειγμα την γκανγκστερική εκτέλεση στα Σεπόλια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κινδύνευσε ο κόσμος που καθόταν στα διπλανά τραπέζια.

«Δόξα τω θεώ, αυτοί ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν», απάντησε ο δημοσιογράφος, υπονοώντας ουσιαστικά πως δεν κινδύνεψαν πολίτες και δεν πρόκειται να απειληθεί η ζωή τους από τέτοια χτυπήματα γιατί οι μαφιόζοι έχουν στόχο.

 

 http://www.press-gr.com/2021/06/blog-post_97.html

 

 


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP