Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Στο λάκκο και των δύο σαρκοφάγων

Τώρα στο λάκκο και των δύο σαρκοφάγωνΓράφαμε πρίν από λίγες μέρες στο άρθρο: ΕΕ-ΔΝΤ: ο Τζόγος των «μαφιόζων»
ΕΔΩ:
http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4322


«Γι’ αυτό τελευταίως πλασάρεται μια «συμβιβαστική» λύση που επικαλύπτει, σχετικώς, την απάτη και τις «κόντρες» της απάτης: Το «ελληνικό πρόβλημα» θα πρέπει να «λυθεί» μέσα από μια «μεικτή», «συνεταιρική» και από κοινού δράση της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Δηλαδή πρέπει οι δύο ληστές να «συνεταιριστούν» στη λεία…
Εδώ μας έχουν φτάσει: ανάμεσα στη Σκύλα και στη Χάρυβδη να επιλέγουμε και τα δύο κτήνη!!!»


ΤΕΛΙΚΑ Από κοινού και σε συνδυασμό η Σκύλα και η Χάρυβδη θα μας …σώσουν!!!

Και γι’ αυτό το «κατόρθωμα», ο Παπανδρέου θριαμβολογεί και εμφανίζει την ολοκληρωτική υπόταξη της Ελλάδας και την καταστροφή ως …σωτηρία!!!
Ο εφιάλτης μακιγιάρεται με τα χρώματα της «εθνικής σωτηρίας» και οικονομικής ανάπτυξης…
Το τι σημαίνει αυτός ο «μεικτός» εφιάλτης, όπου πέρασε, διαβάστε το άρθρο: «ΔΝΤ: Ο τρόμος της εξαθλίωσης και του δικτατορικού ολοκληρωτισμού»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=23694#23694


Παραθέτουμε και ένα κείμενο από το «Κλασσικοπερίπτωση» που περιγράφει τη φρίκη που έρχεται..,
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/03/ante-portas.html


ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ "ANTE PORTAS" (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ);
·
Αυτό που μέχρι πριν λίγες ώρες θεωρείτο ως πιθανότητα, τώρα πιά αποτελεί βεβαιότητα και μάλιστα σε λίγο θα θεωρείται και ως "καλή λύση".Φυσικά μιλάμε για την υπαγωγή μας στην εξουσία του Αμερικανικο-σιωνιστικού βρυκόλακα με το όνομα IMF ή πιο γνωστό στους Έλληνες ως ΔΝΤ.

· Οι Ευρωπαίοι αφού μας πούντιασαν με τα κροκοδείλια δάκρυά τους, αποφάσισαν να μας ξαποστείλουν στον Άδη του ΔΝΤ λέγοντάς μας το παραμύθι της ευρωπαϊκής συνεισφοράς όταν η χώρα μας δεν θα βρίσκει κανέναν να μας δανείσει.
Εδώ και καιρό είχαμε αναρτήσει μια περιγραφή της κατάστασης στην Αργεντινή λίγες ημέρες πριν την αρπάξει στα νύχια του το ΔΝΤ. Το σκηνικό και εκεί και εδώ είναι το ίδιο. Ο ίδιος ψυχολογικός πόλεμος και η ίδια συνεχής πιστοληπτική απαξίωση της χώρας μόνο και μόνο για να πεισθεί ο λαός ότι το ΔΝΤ είναι ένας "μεσσίας" που θα τους σώσει από την καταστροφή. Όταν η κυβέρνηση της Αργεντινής ανακοίνωσε ότι θα δανειστεί από το ΔΝΤ, ο λαός για λίγες ημέρες έζησε την ψευδαίσθηση της ...σωτηρίας όπως του την πούλαγαν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.

Μετά από λίγο, εκατομμύρια πολίτες έχαναν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Αυτοί που διαφημίστηκαν ως εθνικοί σωτήρες και μεσσίες, εισέβαλλαν στη χώρα τους από την πόρτα του υπουργείου οικονομικών και εγκατέστησαν μια κατοχική κυβέρνηση που συμπεριφέρθηκε στον Αργεντίνικο λαό όπως και οι Γερμανοί στον Ελληνικό λαό το 1941.

Πείνα, φτώχεια, δυστυχία. Την μιά ημέρα δούλευες με μειωμένο μισθό ζώντας στοιχειωδώς με αξιοπρέπεια και την άλλη μέρα έμενες χωρίς δουλειά και τον άλλο μήνα χωρίς σπίτι. Εκατοντάδες χιλιάδες λαού χωρίς ψωμί, χωρίς φάρμακα, χωρίς σπίτι και το μόνο που μας έδειχναν, τα ελεγχόμενα από το ΔΝΤ κανάλια, ήταν διαδηλώσεις αγανακτισμένων που είχαν βγεί με τις κατσαρόλες στους δρόμους. Οι σφοδρές συγκρούσεις των απελπισμένων και προδομένων Αργεντίνων με τον στρατό και την αστυνομία ήταν καθημερινές και αιματηρές. Βία πλιάτσικο, σκηνές βαρβαρότητας και το χάος να απλώνεται παντού.

Όλα αυτά τα ξέρει ο κ. Παπανδρέου
και επειδή δεν θέλει ούτε να πέσει από την πρωθυπουργική καρέκλα ούτε φυσικά και να πηγαίνει στο σπίτι του συνοδευόμενος από μια ίλη τεθωρακισμένων, θα πρέπει να "πείσει" με κάποιο σκληρό τρόπο τον ελληνικό λαό, ότι έκανε "πατριωτικό αγώνα" και ότι θα είναι ο "καταλληλότερος" για να διαχειριστεί την επερχόμενη κατοχή από τις δυνάμεις της Νέας Τάξης όπως εκφράζεται σήμερα από το ΔΝΤ και το κουρέλι της Ε.Ε.

Δυστυχώς
για να γίνουν στοιχειωδώς αποδεκτές από τον ελληνικό λαό, όλες οι προεκλογικές του συμφωνίες με τα επιτελεία της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τότε δύο πράγματα δυνητικά θα "πάγωναν" μια αυθόρμητη και μαζική λαϊκή εξέγερση.

Το πρώτο είναι ένα σκηνοθετημένο "θερμό επεισόδιο" με την Τουρκία, η οποία φυσικά θα παρεκκλίνει του "αρχικού σχεδίου" και θα προχωρήσει ακόμα πιο πέρα (ο νοών νοείτω) και το δεύτερο θα είναι ένα δραματικό και "ηρωικά" στολισμένο πρωθυπουργικό διάγγελμα που θα ανακοινώνει μερική ή γενική στάση πληρωμών των μισθών και των συντάξεων στον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.


Φυσικά μπορεί το ένα να προηγηθεί του άλλου με την σειρά μάλιστα που θα αποφασίσουν οι νεοταξίτες δημαγωγοί και μελλοντικοί δικτάτορες. Αυτό που είναι πάντως βέβαιο, είναι ότι σε περίπτωση "θερμού επεισοδίου" με την Τουρκία οι στρόφιγγες των ξένων δανειστών μας, ίσως ακόμα και του ΔΝΤ, θα κλείσουν αμέσως και το ελληνικό κράτος δεν θα έχει στα ταμεία του ούτε δεκάρα.

Δυό φορές υποτίμησαν οι ξένοι άσπονδοι "φίλοι" μας το αγωνιστικό και πατριωτικό φρόνημα του ελληνικού λαού.

Μια το 1821 και μια το 1940,
τότε δηλαδή που η ψυχή του βαφτισμένου και μυρωμένου Έλληνα Ορθόδοξου εγέρθηκε και με την βοήθεια του Θεού σαν άλλος Δαυίδ έριξε κάτω τους γίγαντες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και της φασιστικής Ιταλίας.

Σήμερα αν ο κ. Παπανδρέου επιχειρήσει οποιαδήποτε εθνική προβοκάτσια, προκειμένου να επιταχυνθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο ελληνικός λαός θα ξεσηκωθεί και θα πολεμήσει όχι απλά για την κατσαρόλα του και το μισθό του αλλά για την τιμή και την αξιοπρέπεια της πατρίδας του. Αυτή η εξέγερση θα είναι μαζική και σφοδρή και δεν θα υπάρξει κανένα κόμμα (ακόμα και αυτό που έχει επαγγελματικές σχέσεις με τους ...μαζικούς αγώνες) και καμία δύναμη που θα καταφέρει να ανακόψει τη λαϊκή ορμή και να τον καθοδηγήσει με ...εκτονωτικές πορείες.

Κανένας "ελληνικός" ή ευρωπαϊκός στρατός δεν θα σταματήσει τον εξεγερμένο Έλληνα ο οποίος μήνες τώρα δέχεται υπομονετικά κάθε είδους ταπείνωση για χάρη εκείνων που έπιναν χρόνια το αίμα του και που τώρα μοστράρονται ως σωτήρες ή ως παρά τρίχα επανιδρυτές του κράτους.

Φυσικά δεν είμαστε ούτε προφήτες ,ούτε διεκδικούμε τον τίτλο του βαθυστόχαστου αναλυτή απλώς γράφουμε αυτά που ακούμε στον κοινωνικό μας περίγυρο, αυτά που συζητούμε με τους φίλους μας.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP