Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η Ελλάδα είναι προσωρινή, το χαράτσι είναι μόνιμο


Μ ε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, αφού, μετά από μια μαραθώνια και δραματική σύσκεψη, αποφάσισαν να αλλάξουν όνομα στο χαράτσι. Το χαράτσι μετονομάζεται σε ενιαίο φόρο ακινήτων, γίνεται μόνιμο από προσωρινό και θα εισπραχθεί από τη ΔΕΗ που δεν θα αλλάξει όνομα.

Αν τα νέα μέτρα περάσουν και δεν πάμε σε εκλογές, του χρόνου θα αλλάξει όνομα και η ΔΕΗ, ώστε να εισπραχθεί πάλι το χαράτσι χωρίς να περάσει τις κόκκινες γραμμές του ο Φώτης Κουβέλης που έχει...
γίνει πια πιο γελοίος ακόμα κι από αυτούς που τον ψήφισαν.


Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως –στη διάρκεια της συνάντησης- συζήτησαν για όλα τα θέματα, ενώ ο Φώτης Κουβέλης είπε πως συζήτησαν μόνο για το χαράτσι, οπότε ή τον Κουβέλη τον είχε πάρει ο ύπνος ή πήγε στην τουαλέτα και ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν ο δυο τους, χωρίς να έχουν τον Κουβέλη να πετάγεται σαν π⓪ρδή. Συγγνώμη, σαν υπεύθυνη αριστερή π⓪ρδή.

Όποιος δεν θέλει να πληρώσει το χαράτσι με το νέο όνομα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, θα πηγαίνει στην εφορία και θα υπάρχουν τόκοι, ώστε κάποια στιγμή να του πάρουν το σπίτι και να μην χρειάζεται να πληρώνει φόρο.

Η κυβέρνηση σκοπεύει να προχωρήσει σε μείωση του φόρου για τις μικρές ιδιοκτησίες. Η μείωση του φόρου θα είναι προοδευτική επειδή η κυβέρνηση είναι προοδευτική.

Το ποσό που θα χάνεται από τα έσοδα από το χαράτσι θα καλυφθεί από τη θέσπιση νέου ενιαίου φόρου και για τα αγροτεμάχια, ενώ προοδευτικά θα φορολογηθούν τα μονοπάτια, ο φωταγωγός, το κοτετσόσυρμα και οι χελιδονοφωλιές.

Στην περίπτωση που αυτό το μέτρο εγκριθεί από την Τρόικα –που το έχει απαιτήσει-, οι ιδιοκτήτες δεν θα πληρώνουν στη ΔΕΗ αλλά στις ΔΟΥ, ώστε να μοιράζονται οι χριστοπαναγίες και τα γ@μѠσαμαραβενιζελοκουβέλια.

Πάντως, το ρεύμα δεν θα κόβεται σε καμία περίπτωση επειδή δεν θα μπορούν οι ραγιάδες να βλέπουν τηλεόραση και υπάρχει ο κίνδυνος, αν χάσουν την Όλγα Πρετεντέρη και δυο τρία επεισόδια του Σουλεϊμάν, να επαναστατήσουν.

Η συνέχιση του χαρατσιού με άλλο όνομα είναι απόλυτα δίκαιη γιατί η ιδιοκτησία είναι κλοπή και όλοι αυτοί οι μικροαστοί με τα σπιτάκια τους πρέπει να τιμωρηθούν και να πληρώνουν μέχρι να ψοφήσουν, για να χτίσει άλλες 1852 βίλες ο Λάτσης.

Από την άλλη, το χαράτσι είναι χρήσιμο ιστορικά γιατί λύνει οριστικά την απορία όλων αυτών που αναρωτιούνται πώς οι Έλληνες έμειναν υποταγμένοι στους Τούρκους 400 χρόνια.

Εμένα σκασίλα μου για το χαράτσι γιατί δεν έχω σπίτι, οπότε θα τα πιω σε ρακόμελα και θα κεράσω κι όλα τα φτωχαδάκια.

Μετά θα απαλλοτριώσω ένα μεγάλο κότερο, θα βάλω μέσα όλους τους μπατίρηδες και θα τους πάω κρουαζιέρα.

Έτσι, για την αλητεία.

ΠΗΓΗ:
http://pitsirikos.net/
Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/04/blog-post_235.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7386

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP