Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Συνεχίζονται τα επεισόδια του σήριαλ Indymedia-κυβέρνησης…



Αυτή η προβοκατόρικη παράσταση που δίνεται μεταξύ μιας κραγμένης δομής του Σόρος (Indymedia) και της δωσίλογης κυβέρνησης έχει ξεπεράσει τα όρια και της ιλαρότητας.
Το θεατρικό τελετουργικό απαστράπτει από μακριά: Μια ΚΡΑΤΙΚΗ δομή πληροφόρησης με χορηγό και σπόνσορα το Σόρος (αυτό πλέον το γνωρίζουν και οι πέτρες) στρέφεται εναντίον της λογοκρισίας του …ΚΡΑΤΟΥΣ.


Οι υστερικοί «αντιεξουσιαστές» που ΔΕΧΟΝΤΑΙ το στήριγμα και την επιδότηση του ΚΡΑΤΟΥΣ (τα πανεπιστήμια είναι δομές εξουσίες του κράτους και όχι δομές του φοιτητικού κινήματος, αυτό έχει δικά του όργανα εξουσίας, σήμερα ούτε υπάρχει καν), φωνασκούν εναντίον του κράτους που τους έκοψε το ιδιαίτερο αυτό προνόμιο, για λόγους εσωτερικής πολιτικής κατανάλωσης…

Είναι για γέλιο να βλέπεις «αντιεξουσιαστές» να ωρύονται υστερικά και δημαγωγικά εναντίον της κρατικής λογοκρισίας και να ΑΠΑΙΤΟΥΝ να μην κοπεί ο κρατικός πυλώνας της …αντιπληροφόρησης: Κρατικοί «αντιεξουσιαστές»…

Και μόνο αυτό αποκαλύπτει το ρόλο του Indymedia και τους ισχυρούς χορηγούς του…

Ντοκουμέντα και αναλύσεις για την «εστία» αυτή του Σόρος έχουμε δημοσιεύσει πολλά στο παρελθόν.

Ενδεικτικά παραπέμπουμε στο κείμενο: «Indymedia- Σόρος-Νέα Τάξη»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3153

Γιατί, όμως, στήθηκε όλη αυτή η φιέστα;

Το πράγμα είναι απλό. Το όργανο του Σόρος (Indymedia) έχει πλέον γίνει γνωστό σε μεγάλα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας, είναι «κραγμένο» κυριολεκτικά. Έχει φθαρεί σε τέτοιο βαθμό και πρέπει να αναπαλαιωθεί το κουρελιασμένο «κύρος» του.

Το να εμφανιστεί διωκόμενο από την κυβέρνηση των ανδρεικέλων και υπέρμαχος της «ελευθερίας του διαλόγου» είναι ό,τι το καλύτερο: Από εδώ απορρέουν όλες αυτές οι ρουκέτες εναντίον της …κρατικής(!) «λογοκρισίας» από το Indymedia που έπνιγε κάθε αντίθετη άποψη και λιθοβολούσε υβριστικά τους «αντιπάλους», με την αγριότητα του κανίβαλου…

Η κυβέρνηση με την «απαγόρευση» του δίνει αυτά τα «επαναστατικά» ένσημα και ταυτόχρονα παίζει και το δικό της παιχνίδι, ικανοποιώντας την οργή που είχε προκαλέσει η δομή του Σόρος σε πλατιά τμήματα του πληθυσμού.

Ένα θέατρο μεταξύ της κυβέρνησης και παρακρατικών «εστιών» (κράτους και παρακράτους) για κυβερνητική εσωτερική κατανάλωση και ταυτόχρονα για την «επαναστατική» αναπαλαίωση του Indymedia…

Το τελευταίο επεισόδιο αυτού του κακόγουστου σώου είναι αποκαλυπτικό, για το γνωστό παιχνίδι κράτους-παρακράτους…

Διαβάστε το οργισμένο, αλλά εύστοχο σχόλιο από την «Κλασσικοπερίπτωση»:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7632.html


Κατέβασαν την ελληνική σημαία για να υψώσουν στην θέση της τον μαυροκόκκινο φερετζέ των "ταγμάτων εφόδου" της νεώτερης Νέας Τάξης Πραγμάτων!!!

Αν το να υποστηρίζεις τον νταβατζή σου, που στην προκειμένη περίπτωση είναι το ίδρυμα Σόρος, και να κατεβάζεις την ελληνική σημαία (αυτήν που ο Πάγκαλος ονόμασε κάποτε κουρελόπανο) θεωρείται "αντιεξουσιαστική πάλη", τότε και ο Βενιζέλος είναι ο γνήσιος εκφραστής του Μάρξ, ο Σαμαράς του Έγκελς, ο Κουβέλης του Τρότσκι , ο Τσίπρας του Λένιν και ο Μιχαλολιάκος του Μπακούνιν.

Οι συνειδητοί ή ασυνείδητοι προβοκάτορες των μυστικών υπηρεσιών, εκείνοι που δεν χάνουν ευκαιρία να διαλύουν αποτελεσματικώτερα κι από τα ΜΑΤ τις μεγάλες λαϊκές διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις, αυτοί οι τσόγλανοι που καμώνονται τους αντιεξουσιαστές ενώ στην πραγματικότητα είναι ότι και οι χρυσαυγίτες, δηλαδή τάγματα εφόδου της νεώτερης Νέας Τάξης Πραγμάτων, τολμούν να κατεβάζουν την ελληνική σημαία για να βάλουν στην θέση της τον μαυροκόκκινο φερετζέ τους και την ρεκλάμα του soros- κίνητου indymedia.

Άϊ σιχτίρ!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP