Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Καμμένος-Δημαράς: Ο αμοραλισμός του γελοίου…


Το σήριαλ του αμοραλισμού και της γελοιότητας ξεκινά από τον Ιανουάριο του 2013.
Γράψαμε τότε:

 
 
«Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε νέα επεισόδια πολιτικού αμοραλισμού και απαστράπτουσας γελοιότητας.
Το «Άρμα Πολιτών» του Δημαρά, μέσω του Σωτήρη Στανωτά (εκπρόσωπος Τύπου) κατέθεσε αναφορά στον οικονομικό εισαγγελέα με την οποία ζητείται η.. διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του κόμματος των ΑΝΕλ για τη μη τήρηση ως τώρα της συνεργασίας των δύο κομμάτων και τη μη απόδοση 225.000 ευρώ στο Αρμα Πολιτών, όπως είχε συμφωνηθεί
Κατόπιν βγαίνει ο Δημαράς και «αδειάζει» τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός του:
“Ουδέποτε υπήρξε οικονομική συμφωνία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η συμφωνία ήταν και είναι πολιτική”!!!
Και το παίζει (ο Δημαράς) …Κινέζος: ότι δεν γνώριζε τίποτα και ο Στανωτάς ενήργησε μόνος του!!!
Αυτά ξεπερνούν πλέον και τα όρια της ιλαροτραγωδίας των τυχοδιωκτών παλιάτσων…».

Πιο αναλυτικά διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7202

Ο κατήφορος του αμοραλισμού και του γελοίου δεν έχει τέλος.

Τώρα έρχεται ο Καμμένος να υποβάλλει μήνυση στο Σωτήρη Στανωτά «για ψευδή καταμήνυση και απόπειρα εκβίασης»!!!

Ο Καμμένος με τρικ δικαστικών τεχνασμάτων εντυπωσιασμού (το χόμπι του) επιχειρεί να καλύψει ένα ΠΕΛΩΡΙΟ ζήτημα ηθικής τάξεως, να ποινικοποιήσει τις διαφορές, χτυπώντας το σαμάρι: Ο πολιτικός αμοραλισμός σε παράκρουση…

Μόνο για την κακή του τύχη (το ψέμα πάντα έχει κοντά ποδάρια), κορυφαία στελέχη του «Άρματος Πολιτών» τον διαψεύδουν με ντοκουμέντα (πρακτικά).

Αυτό που μένει στο τέλος είναι η αξιοθρήνητη γελοιότητα του Δημαρά…

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Κλασσικοπερίπτωσης»:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_779.html


"Κι αν είσαι Δημαράς με την αράδα σου θα πάς" - Δήλωση Στελεχών του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών: Απαράδεκτη και προσβλητική η μήνυση του Πάνου Καμμένου

Αθήνα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την μήνυση του Πάνου Καμμένου-για ψευδή καταμήνυση και απόπειρα εκβίασης !!- στον Εκπρόσωπο Τύπου του Άρματος Πολιτών Σωτήρη Στανωτά.

Η ενέργεια αυτή πέρα από το γεγονός ότι μεταφέρει την όποια πολιτική διαφορά στις αίθουσες των Δικαστηρίων, πράγμα επιεικώς απαράδεκτο, συνιστά ευθεία προσβολή και υποβάθμιση για τα Όργανα και τα μέλη του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών.

Ως εκ της θέσεώς μας (εκλεγμένα μέλη της Ε.Γ. και μέλη της Π.Γ.) ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι:


1. Μετά τις επανειλημμένες συζητήσεις στα Όργανα του Κόμματος (όπως αποδεικνύεται και από τα πρακτικά) καταλήξαμε στην σύσταση Επιτροπής η οποία εξουσιοδοτήθηκε να επιλύσει όλα τα σχετικά με την ισότιμη συνεργασία των δύο Κομμάτων. Η επιτροπή αυτή ουδέποτε έγινε δεκτή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ανάλογη εξουσιοδότηση είχε δοθεί και στον Διευθυντή του Κόμματος Γιώργο Παπάζογλου και τον Εκπρόσωπο Τύπου Σωτήρη Στανωτά από τις 20/4/12.

2. Επειδή ήταν εμφανής η προσπάθεια, επί 7μηνο, του Πάνου Καμμένου να μεταθέτει το θέμα και να απαξιώνει τις αποφάσεις των Οργάνων του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών (με την ανοχή του Γιάννη Δημαρά) θεωρήσαμε αναγκαίο και απαραίτητο, για την πολιτική μας υπόσταση, να απαιτήσουμε την τήρηση της συμφωνίας. Γι αυτό και επαναλάβαμε την εξουσιοδότηση στον Σωτήρη Στανωτά να ολοκληρώσει την κατά αρχήν συμφωνία, ή οποία με ευθύνη του Πάνου Καμμένου δεν είχε αποτυπωθεί και γραπτώς.

3. Ο Πάνος Καμμένος θεώρησε, έξω από κάθε πολιτική και ηθική δεοντολογία, σκόπιμο να προσπαθήσει να ευτελίσει τον Εκπρόσωπο Τύπου του Άρματος Σωτήρη Στανωτά, τον οποίο θεώρησε «υπεύθυνο» για όσα είχαν αποφασίσει προηγουμένως τα Όργανα του Κόμματος κατ απόλυτη ομοφωνία.

4. Οφείλουμε, χάριν της Αληθείας, να προσθέσουμε ότι ο Εκπρόσωπος Τύπου Σωτήρης Στανωτάς, είχε πολλές φορές αναφέρει στα Όργανα του Κόμματος, παρουσία και του Γιάννη Δημαρά, την ανάγκη προσφυγής στην Δικαιοσύνη, ως έσχατο μέσο διασφάλισης της νομιμότητας και της διαφάνειας της ισότιμης συνεργασίας των δύο Κομμάτων. Το θέμα ΔΕΝ είναι οικονομικό. Είναι πρωτίστως ΗΘΙΚΟ και αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί αφορά και σε διαχείριση δημόσιου χρήματος.

Νίκος Σιλιγάρδος, Μέλος Ε.Γ, Υπεύθυνος Τομέα Αγροτικής Πολιτικής,Υπεύθυνος Περιφέρειας Κρήτης
Ευτύχης Κοντομάρης, Μέλος ΕΓ, Υπεύθυνος Τομέα Οικονομίας.
Σωκράτης Ακριτίδης, Μέλος Ε.Γ. Υπεύθυνος Τομέα Δημ. Τάξης και Εσωτερικών
Γιώργος Καρανάσος, Μέλος Ε.Γ, Υπεύθυνος Οργανωτικού, Υπεύθυνος Τομέα Υγείας.
Γιάννης Ευαγγελίδης, Μέλος Π.Γ

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP