Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΜΕΓΑΛΟΣ «πόνος» για το ΚΚΕ…


Σαν πολλοί δεν έχουν «συνωστιστεί» για τη «σωτηρία» του ΚΚΕ;
Φαίνεται ότι στην Ελλάδα το «μίασμα» του κομμουνισμού έχει προσβάλει τους πάντες, έχει γίνει ιός επιδημικός…
Διαφορετικά δεν εξηγείται αυτός ο μεγάλος «πόνος» για τη «σωτηρία» του ΚΚΕ!!!
Οι «νταβάδες», οι πόρνες της δημοσιογραφίας και του θεάματος,

οι πολιτικές πόρνες κάθε κοπής και χρώματος, ιδιαίτερα αυτές που «συνωστίζονται» στο ΣΥΡΙΖΑ, ΟΛΟΙ δηλαδή οι άσπονδοι εχθροί και συκοφάντες του κομμουνισμού, ξαφνικά κλαίνε και οδύρονται για την «αντικομουνιστική» κατάπτωση του ΚΚΕ…

Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι όλοι αυτοί, που «πονούν» για το «αντικομουνιστικό» κατρακύλισμα του ΚΚΕ, εφευρίσκουν ποικίλες πολιτικές αλχημείες, ακόμα επιστρατεύουν και κάποια τσιτάτα του Λένιν (όπως ο Στάθης και άλλοι του στρατοπέδου του) για να «αποδείξουν» τον «αντισοσιαλιστικό» κατήφορο του ΚΚΕ: Η σχιζοφρένεια της υποκρισίας και τη ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ σε τερατώδεις μορφές.

Το να έχεις θάψει το μαρξισμό και τα κείμενα των μεγάλων κομμουνιστών ηγετών, ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ, το να σου προκαλούν αλλεργία τα γραφτά του Λένιν, και ξαφνικά να τα ξεθάβεις από τα σκονισμένα ντουλάπια σου (αν υπάρχουν και εκεί) για τη «σωτηρία»(!!!) του ΚΚΕ, αυτό αποτελεί το άκρων άωτον της υποκρισίας, της δολιότητας και της ΑΠΑΤΗΣ…

Ακόμα πιο κακόβουλη αυθάδεια υποκρισίας είναι να χρησιμοποιείς έναν προσυνεδριακό διάλογο ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ το περιεχόμενο των απόψεων, χρησιμοποιώντας κάθε διαφωνία σαν φετίχ, σαν όχημα ισοπέδωσης κάθε πολιτικής σκέψης, σαν «τεκμήριο» κατεδάφισης του ΚΚΕ, στο όνομα της «σωτηρίας» του…

Στο προσυνεδριακό διάλογο του ΚΚΕ
, όπως ήδη έχουμε γράψει, αναπτύσσεται ένα γόνιμος προβληματισμός πάνω στα ζητήματα της κομμουνιστικής Θεωρίας και Πράξης.

Οι όψιμοι «σωτήρες» του ΚΚΕ δεν νοιάζονται ουδόλως για τις απόψεις που διατυπώνονται. ΟΧΙ μόνο δεν τις προβάλλουν, αλλά αντίθετα της φιμώνουν δια της σιωπής.

Αυτό που προβάλλουν και εμπορεύονται είναι το τυπικό: Η αφυδατωμένη διαφωνία.

Αυτήν τη διαφωνία την αποξηραμένη από κάθε πολιτική ουσία, την «αδειασμένη» από το περιεχόμενό της, την προβάλλουν με θριαμβικούς ήχους και σκανδαλοθηρική ώχρα: «Εμφύλιος στο ΚΚΕ», «σφαγή στο ΚΚΕ», «το ΚΚΕ διαλύεται» και άλλα τέτοια ηχηρά κλισέ της πολιτικής και δημοσιογραφικής σκανδαλοθηρίας και εκλογικής εμπορίας…

ΕΔΩ απαστράπτει όλη η βροντώδης υποκρισία και μοχθηρή δολιότητα των «σωτήρων» του ΚΚΕ και κυρίως ο στόχος τους:
Η διάλυση του ΚΚΕ, με επίχρισμα τη «σωτηρία» του.

Εδώ φαίνεται καθαρά ότι αυτό που ενδιαφέρει τους «σωτήρες» του ΚΚΕ, ΔΕΝ είναι οι απόψεις και ο κομμουνιστικός προβληματισμός των μελών του ΚΚΕ, ΔΕΝ είναι η προαγωγή της πολιτικής Σκέψης και Κριτικής, αλλά το εκλογικό και ψηφοθηρικό εμπόριο των διαφωνιών. Δηλαδή η αρπαγή ψήφων από το ΚΚΕ…

Γι αυτό και το μεγαλύτερο τοκογλυφικό εκλογικό εμπόριο γίνεται πάνω σε ειδωλολατρική βάση. Δηλαδή πάνω σε πρόσωπα γνωστά, επώνυμα και καταρτισμένα, π.χ. ο Νίκος Μπογιόπουλος.

Κερδοσκοπούν οι ύαινες του αντικομουνισμού πάνω στο προσυνεδριακό κείμενο του Μπογιόπουλου, παρασιωπώντας ΠΑΝΤΕΛΩΣ το περιεχόμενο του κειμένου, την πολιτική ποιότητα της διαφωνίας (κομμουνιστική), καθώς και τα γραπτά του: Γραπτά που κινούνται πάνω στη Θεωρία και Πράξη του Κομμουνισμού.

Γίνεται φανερό ότι αυτός ο «πόνος» για το ΚΚΕ, ιδιαίτερα από τις δυνάμεις του καθεστώτος και από την «αριστερή» συνιστώσα του καθεστώτος (ΣΥΡΙΖΑ), είναι «πόνος» που αποσκοπεί στη συκοφάντηση και διάλυση του ΚΚΕ, στην ΠΡΟΣΤΑΓΗ της ολοκληρωτικής και άνευ όρων υποταγής του στο καθεστώς, συνακόλουθα στην εγκατάλειψη και των ΑΝΑΦΟΡΩΝ (δηλαδή και στα λόγια) στον Κομμουνισμό.

Αυτό που επιδιώκουν είναι τούτο: Να εγκαταλείψει το ΚΚΕ κάθε ΑΝΑΦΟΡΑ στον Κομμουνισμό, κάθε ΛΟΓΟ εναντίον της ΕΕ και του καπιταλισμού, κάθε κατάλοιπο της κομμουνιστικής ρητορείας και ταξικής αναφοράς…

Ακόμα και τα ταξικά κλισέ και οι ΑΝΑΦΟΡΕΣ στον Κομμουνισμό είναι σήμερα πολύ επικίνδυνα για το καπιταλιστικό καθεστώς που καταρρέει και αποσυντίθεται και «ξερνάει» όλα τα αποθέματα της βαρβαρότητάς του και της κτηνωδίας του.


Το φάντασμα του κομμουνισμού αρχίζει να πλανάται πολύ ζωντανό πάλι, πάνω στον κόσμο και ιδιαίτερα στο προτεκτοράτο ΕΛΛΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ, συνεπώς, να εκλείψει και κάθε λόγος και αναφορά στον κομμουνισμό και μαρξισμό, ακόμα και αν αυτός ο λόγος είναι ρητορικό νανούρισμα: Και τα κομμουνιστικά νανουρίσματα πλέον είναι επικίνδυνα για το καθεστώς….


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7376
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP