Σάββατο 6 Απριλίου 2013

«Μαθήματα» για το «σεξισμό» στην αρένα των κοκορομαχιών…


Αυτές οι «φεμινίστριες» του ΣΥΡΙΖΑ «ευαισθητοποιούνται» μόνο όταν το αποκρουστικό σεξιστικό λεξιλόγιο στρέφεται εναντίον των δικών τους γυναικών…
Μια «φεμινίστρια», λοιπόν, του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το επεισόδιο στο σώου της προανακριτικής Επιτροπής, μεταξύ Βενιζέλου και Κωνσταντοπούλου, μας παραδίδει ΓΕΝΙΚΑ μαθήματα κατά του σεξισμού και ρατσισμού:

Ένα μακροσκελές κείμενο γνωστών κοινοτοπιών και αφηρημένων αξιωμάτων («σεξιστής δεν γεννιέσαι, γίνεσαι, κ.λπ) και διανθισμένο με διάφορες «γαρνιτούρες» του αφηρημένου «φεμινισμού», των παλιών ηρωικών χρόνων (μας θυμίζει και τη Ζερμαίν Γκρηρ…).

Το κείμενο το διαβάσαμε εδώ:
http://paganeli.wordpress.com/

Η επιλεκτική ευαισθησία της «φεμινίστριας» του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δίχως δόλο και υπολογισμό.

«Εξάπτεται» αυτή η «ευαισθησία» ΟΧΙ μόνο για να στηρίξει πολιτικά τη «σύντροφό» της (Κωνσταντοπούλου), αλλά και αυτό είναι το πιο ουσιαστικό: Για να παρακάμψει, επικαλύψει και αποκρύψει το πλαίσιο ΑΠΑΤΗΣ της προανακριτικής Επιτροπής, τα αποπροσανατολιστικά της παιχνίδια, καθώς και τη συμμετοχή του «θύματος» σ’ αυτά.

Ο αποπροσανατολισμός του αποπροσανατολισμού, λοιπόν, με μουσικές νότες εναντίον του σεξισμού…

Το στημένο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ σώου του «πολιτικού υπόκοσμου» που παίχτηκε στην προανακριτική της Βουλής δεν ενόχλησε τη «φεμινίστρια» του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που την ενόχλησε ήταν η επίθεση εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ΟΧΙ η «αρένα» του βούρκου που παράγει και αναπαράγει τη σεξιστική και ρατσιστική φρενοβλάβεια ΕΝΑΝΤΙΟΝ ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.

Σε αυτήν την «αρένα» του κοινοβουλευτικού βούρκου και των ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΩΝ προανακριτικών Επιτροπών, σε αυτήν την «αρένα» της κατοχικής Βουλής, συμμετέχει ενεργητικά, με τη ΛΟΓΙΚΗ και το ΛΕΚΤΙΚΟ της συγκεκριμένης «αρένας» και η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Όταν συμμετέχεις σε τέτοια κοινοβουλευτικά σώου που συναγωνίζονται ή και ξεπερνούν σε «φαιά ουσία» τα μεσημεριάτικα τηλεπαράθυρα, είναι τουλάχιστον αστείο να δίνει κάποιος μαθήματα εναντίον του «σεξισμού» και του «ρατσισμού»: Η ίδια η συμμετοχή σ’ αυτές τις άθλιες και αποπροσανατολιστικές παραστάσεις είναι ΑΠΟΔΟΧΗ του περιεχομένου τους (του καθεστώτος που παράγει όλα τα νοσήματα και τις διαστροφές) και του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ τελετουργικού τους.

Είναι ΑΠΟΔΟΧΗ του σεξισμού εναντίον του συνόλου των γυναικών που καρατομούνται αγρίως (οικονομικά, κοινωνικά, ψυχολογικά κ.λπ) από τα δωσίλογα ανδρείκελα και τα κόμματα του καθεστώτος, που κατασπαράσσονται και σεξιστικά από όλες τις εστίες και τα Ιερατεία του καθεστώτος: Από τα ΜΜΕ, τα κόμματα και κάθε δομή εξουσίας.

Όταν συμμετέχεις και δίνεις άλλοθι σ’ ένα καθεστώς ρατσιστικής φρενοβλάβειας εναντίον του ελληνικού λαού (τέτοιο είναι το καθεστώς που ζούμε σήμερα), ΕΙΝΑΙ αβυσσαλέα υποκρισία και ΑΠΑΤΗ η «ευαισθησία» μόνο για μια γυναίκα που αποτελεί «γρανάζι» αυτού του σεξιστικού και ρατσιστικού κυκλώματος…

Η επιλεκτική ευαισθησία πάνω σε σεξιστικές και ρατσιστικές συμπεριφορές είναι και αυτή εξίσου σεξιστική και ρατσιστική εναντίον του «άλλου», εναντίον του ΟΛΟΥ.

Τέτοιες επιλεκτικές «ευαισθησίες» έχουν οι Συριζαίοι. Άκρως ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ με επένδυση και ήχο «αντιρατσιστικό».

ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ στο περιεχόμενο, «αντιρατσιστές» στη φλούδα.


ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ εναντίον του ελληνικού λαού και «αντιρατσιστές» στους λαθρομετανάστες που εισάγει το κεφάλαιο για την αποδόμηση των κεκτημένων του ελληνικού λαού, της ταξικής συνείδησης και της διάλυσης της εθνικής μας υπόστασης…


Αυτός ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ του «αντιρατσισμού», αγρίως επιδοτούμενος από τους ληστές και δημίους των λαών, είναι το σύγχρονο ευαγγέλιο της Νέας Τάξης που ο ΣΥΡΙΖΑ το ψέλνει στην πρώτη γραμμή…

Τέτοιος είναι και «αντισεξισμός» των «φεμινιστριών» του…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7389

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP