Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Βοστώνη: προβοκάτσια και για το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της χώρας…


Ένα από τα σενάρια που αρχίζει να ξεδιπλώνεται για το «τρομοκρατικό» κτύπημα στη Βοστώνη είναι τούτο: Ότι πίσω βρίσκονται «αντικυβερνητικοί εξτρεμιστές».


 
Πιθανόν, λοιπόν, η τρομοκρατική προβοκάτσια στη Βοστώνη να στοχεύει στο εσωτερικό της χώρας.

Στην Αμερική, αυτή τη στιγμή πάνω από το ένα τρίτο του πληθυσμού, πάνω δηλαδή από 100.000.000, είναι άνεργοι. Ο αριθμός αυξάνει διαρκώς και η οργή του αμερικανικού λαού διογκώνεται επικίνδυνα…

Πρέπει, συνεπώς, να περάσουν ακόμα πιο βάρβαρα μέτρα αστυνόμευσης του αμερικανικού λαού.

Επ’ αυτού εύστοχο είναι το παρακάτω κείμενο από το «ΟΙΜΟΣ»:
http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/04/et.html#more


ETΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ " ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΟΝΗ

"Τραγικές ελλείψεις στα μέτρα ασφαλείας αναδεικνύει το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βοστόνη κατά τη διάρκεια του κορυφαίου γεγονότος στην πόλη, του μαραθωνίου".


Τί θέλει να πεί ο " ποιητής";

Ότι χρειάζονται νέα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας που ασφαλώς το μόνο που θα κάνουν είναι να περιορίσουν ασφυκτικά τη ζωή των πολιτών, που σε συνδυασμό με την οικονομική εξαθλίωσή τους θα ζούν περίπου σαν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης την εποχή του σιωνιστικού ναζισμού!

Άρα ποιός φαίνεται να είναι πίσω από τα " τρομοκρατικά" αυτά χτυπήματα;

Τα ερωτήματα για το πώς οι " τρομοκράτες" κατάφεραν να φτάσουν στην εξέδρα το επισήμων, στον τερματισμό του μαραθωνίου και λίγα μέτρα πριν και να τοποθετήσουν βόμβες, καθώς επίσης να διασκορπίσουν στη Boylston Str πέντε ακόμη βόμβες της ίδιας ισχύος, είναι δύσκολο να απαντηθούν εκτός αν δεχθούμε ότι το ίδιο το σύστημα είναι πίσω από τους "τρομοκράτες", όπως έχει καταδειχθεί και για τους δίδυμους πύργους.

Οι αντινεοταξίτες όπου γής πρέπει να αγρυπνούν και να αντιμετωπίσουν με μαζικές διαδηλώσεις τα απάνθρωπα μέτρα ασφαλείας που πρόκειται να δούμε σύντομα να προωθούνται...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7409

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP