Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ
Θα συμφωνήσουμε με τους κυβερνητικούς και τους συνοδοιπόρους της αντιπολίτευσης, ότι σήμερα είναι όντως η αρχή μιας καινούργιας περιόδου για την Ελλάδα. Αυτό όμως που σήμερα οι κάθε είδους αριστεροδέξιοι εκσυγχρονιστές περιγράφουν, απέχει πολύ από την πραγματικότητα και μάλιστα τόσο όσο είναι και το μέτρο της απόστασης που τους χωρίζει απο τον ελληνικό λαό.

Με λίγα λόγια η χθεσινή απόφαση της Ε.Ε με όλες τις δήθεν αντικρουόμενες δηλώσεις των ηγετών, των προέδρων, των τραπεζιτών και όλων των άλλων μελών της νεοταξικής αγέλης, ουσιαστικά σπρώχνει την Ελλάδα στην χρεωκοπία και τον εθνικό κατακερματισμό.

Φυσικά ο δήθεν αγωνιζόμενος σοσιαλιστής Έλληνας πρωθυπουργός, ανέλαβε το ...δύσκολο έργο του σερβιτόρου της ιδεολογικής πλατφόρμας της νέας "ενωμένης" Ευρώπης. Αυτός ο δίσκος δεν είχε βέβαια το πολυπόθητο από τους εθελοτυφλούντες "φάρμακο" δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν, αλλά μια ένεση ευθανασίας.

Δεν είμαστε δημοσιογράφοι για να ντύνουμε τα συναισθήματά μας με χρωματιστά ρούχα για να μην προκαλέσουμε κοινωνικές αντιδράσεις. Αυτό που βλέπουμε και αυτό που αισθανόμαστε το πληκτρολογούμε και το δημοσιεύουμε για να το μοιραστούμε μαζί σας. Δεν μπορούμε να γράψουμε στρογγυλεμένη την είδηση της απόφασης για δήθεν σχέδιο σωτηρίας της Ελλάδας. Τι να πούμε σε σας που μας διαβάζετε; Ότι πρόκειται δηλαδή για ένα σχέδιο που ναι μεν είναι κακό αλλά θα δώσει δήθεν μια ώθηση ώστε να επανιδρύσουμε το κράτος μας το οποίο μέχρι τώρα δεν λειτουργούσε και μπλα μπλά μπλά;

Αυτές τις αηδίες που ξερνούν εδώ και χρόνια οι επαγγελματίες μισθωμένοι τελάληδες της "Νέας Εποχής" από αυτό το ιστολόγιο δεν πρόκειται να τις διαβάσετε ποτέ. Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα ιστολόγιο που θα σας χαϊδέψει τα αυτιά και θα σας δώσει κάλπικες ελπίδες για να σας ναρκώσει μέχρι να έλθει ο δήμιος, τότε σας διαβεβαιώνουμε ότι έχετε επιλέξει λάθος διεύθυνση.

Εμείς όσο μας αφήνουν θα προσπαθούμε να αφυπνίζουμε πρώτα τους εαυτούς μας και μετά όλους όσους μας τιμούν με τις επισκέψεις τους. Σήμερα που έχει ξεκινήσει ο πόλεμος με εχθρούς μέσα κι έξω από τη χώρα μας, εμείς με σκληρότητα και αποφασιστικότητα θα δίνουμε τη μάχη για την εθνική μας επιβίωση και όχι για την διατήρηση εκείνων των συνθηκών που μας έκαναν πνευματικώς παχύσαρκους και δυσκίνητους. Δεν μαχόμαστε σήμερα για την κατσαρόλα της μέρας αλλά για την ίδια μας τη ζωή και την διατήρηση του ανθρώπινου προσώπου σε μια κοινωνία που σέβεται το αυτεξούσιο και την ελευθερία των πολιτών.

Αν δεχτούμε ότι είναι πατριωτισμός το να στριμωχτούμε και να χύσουμε αίμα για να μπορέσει να βάλει ο Γιωργάκης το ΔΝΤ και τους άλλους λύκους από την πίσω πόρτα και μασκαρεμένους, τότε αναρωτιώμαστε πώς στα κομμάτια προσδιορίζεται η εσχάτη προδοσία.


Για ποιο σχέδιο σωτηρίας μιλάνε; Μήπως για εκείνο το οποίο θα προσφερθεί με σάλτσα ΔΝΤ μόνο κατόπιν ΟΜΟΦΩΝΙΑΣ του Eurogroup και εφ΄όσον η Ελλάδα δεν βρίσκει πουθενά δανειστές να την δανείσουν; Δηλαδή κάτσε να κηρύξεις πρώτα πτώχευση και μετά θα σου στείλουμε "την φιλόπτωχον επιτροπήν των κυρίων της Ε.Ε και του ΔΝΤ " να σου πετάξουν ένα ξεροκόματο για το οποίο θα είσαι και ευγνώμων.

Πτώχευση αγαπητοί μας φίλοι σημαίνει
π.χ στάση πληρωμών συντάξεων και μισθών δηλαδή σφοδρό χτύπημα στην καρδιά εκείνων που αύριο θα σε απειλήσουν με τις κινητοποιήσεις τους. Φυσικά με αυτό το παράδειγμα περιγράφεται μόνο η οικονομική πτώχευση διότι η ιδεολογική και πολιτική πτώχευση ήδη έχει συμβεί και αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας, όσοι τουλάχιστον δεν κοιμούνται ακόμα βλέποντας πράσινα, μπλέ, ρόζ ή μαύρα όνειρα.

Αν λοιπόν σου λένε τράβα στις αγορές και δανείσου ακόμα και με 6, 6,5 ή και 7% , τότε πολύ απλά σου προσδιορίζουν χρονικά πότε θα γίνει η άλωση της πατρίδας σου. Το παραμύθι του Έλληνα κυβερνήτη ότι δηλαδή θα τα καταφέρουμε μόνοι μας τρώγοντας από τις σάρκες μας, θα ήταν πιστευτό και θα είχε κάποια αξία αν ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν έδειχναν από την επομένη κιόλας της εκλογικής τους νίκης το ανθελληνικό και αντεθνικό τους μένος.

Πριν ακόμα στρώσουν
τους σοσιαλιστικούς τους πισινούς στις υπουργικές και πρωθυπουργικές πολυθρόνες, επετέθησαν σε κάθε τι που είχε έστω και στην ταμπέλα την λέξη "Εθνικός. Εθνική, Εθνικό". Αμέσως και χρησιμοποιώντας ηλίθιους ψευτοσοσιαλιστικούς νεολογισμούς θέλησαν να περάσουν στον Έλληνα ότι αυτό που ήξερε και αγαπούσε ως πατρίδα με Εθνική υπόσταση και χαρακτήρα, πρέπει να το ξεχάσει. Από σήμερα και μετά η κυβέρνηση, τα κόμματα που συνοδοιπορούν (ακόμα και αντιπολιτευόμενα για το θεαθήναι) μας επιβάλλουν μαζί με όλες τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές νεοταξικές δυνάμεις, ένα νέο μοντέλο αγάπης για την πατρίδα. Ένα μοντέλο απονευρωμένο άχρωμο και ανούσιο που αναφέρεται σε μια πατρίδα-δήμο και όχι σε ένα Εθνος-κράτος .Ο Έλληνας το συντομώτερο δυνατόν θα πρέπει να μεταλλαχτεί και από ελεύθερος πολίτης να γίνει ένας πειθαρχημένος δημότης.

Αυτή είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το ευρωπαϊκό "σχέδιο σωτηρίας» και τις άοκνες προσπάθειες του έλληνα γκαουλάϊτερ.

Όσο νωρίτερα το αντιληφθούμε και ξεσηκωθούμε τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουν τα παιδιά μας να ζήσουν αύριο σε έναν τόπο που θα λέγεται και θα είναι ΕΛΛΑΔΑ.
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/03/blog-post_26.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP