Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Το κροκοδείλιο μελόδραμα Χρυσοχοΐδη
Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε κόλαση τρομοκρατικών πράξεων και ανοικτών γκανγκστερικών εγκλημάτων και ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε κάθε έγκλημα που συντελείται, χύνει κροκοδείλια δάκρυα, με εκείνο το μελοδραματικό τόνο και ύφος του αυθάδους στρατάρχη.

Έσπευσε και στο καινούριο έγκλημα να βγάλει το «οργισμένο» διάγγελμά του:

«Αυτοί οι δολοφόνοι μάς θεωρούν όλους εχθρούς τους, είτε πρόκειται για αστυνομικό είτε πρόκειται για μετανάστη είτε για οποιονδήποτε πολίτη. Αυτοί οι δολοφόνοι είναι απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία είναι απέναντί τους γι' αυτό είναι χρέος μας να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Η υποκρισία και η αυθάδεια σε παράνοια: Η γνωστή υποκρισία και αυθάδεια των «κτηνάνθρωπων» της εξουσίας που επικαλύπτουν τα πάντα πίσω από κούφιους και δραματικά μελοδραματικούς λεονταρισμούς.

Γνωστή η λαϊκή σοφία: Όσο πιο πωρωμένος είναι ο ένοχος τόσο πιο μελοδραματικά ουρλιάζει κατά του εγκλήματος…

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν κακοποιεί και παραποιεί μόνο την αλήθεια των πραγμάτων, αλλά θέλει να εμφανίζεται ότι ο ίδιος με «σύσσωμη την ελληνική κοινωνία είναι απέναντι» από τους δολοφόνους.

ΟΧΙ, κύριε Χρυσοχοΐδη. Βάλατε τον εαυτό σας σε λάθος στρατόπεδο. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ σας και απέναντι στα τρομοκρατικά εγκλήματα που έχετε σπείρει, ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των μυστικών και παρακρατικών συμμοριών.

Και είστε με την παρακρατική τρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών (αν όχι και ένας από τους «σκηνοθέτες») ΓΙΑΤΙ γνωρίζετε ότι όλα αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ δεν προέρχονται από «παρανοϊκούς» δολοφόνους, αλλά από την σκηνοθετημένη παράνοια και κακουργία των μυστικών υπηρεσιών.

Το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ και το ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΕΤΕ…


Γνωρίζετε ποιοι κρύβονται και ποιοι σκηνοθετούν όλα αυτά τα τρομοκρατικά εγκλήματα, το ΓΙΑΤΙ τα οργανώνουν, τους στόχους και τους σχεδιασμούς των οργανωτών και σκηνοθετών ΚΑΙ ΟΛΑ τα παρασιωπάτε και μιλάτε γενικώς για «δολοφόνους».

ΜΗΠΩΣ δεν τα είχατε μάλιστα και προβλέψει πριν ανεβείτε στην εξουσία. Θα έρθουν πιο βίαιες και τρομακτικές τρομοκρατικές οργανώσεις είχατε «προβλέψει».

Και πράγματι «επαληθευτήκατε»: Επί των ημερών σας οργίασε η «τρομοκρατική σπορά»: Τη σπορά που «γνωρίζατε»!!!

Τη «σπορά» αυτή τη γνωρίζατε από τα «Δεκεμβριανά». Εξάλλου σε αυτά αποδώσατε τον νέο αιματηρό κύκλο της τρομοκρατίας. Και τα «Δεκεμβριανά» τα χαρακτηρίσατε «επαναστατική εξέγερση» της νεολαίας!!!

Αυτή δηλαδή η «επαναστατική έκρηξη» της νεολαίας έβγαλε τους στυγερούς δολοφόνους;

Και μόνο αυτό το σκεπτικό σας αποκαλύπτει το ρόλο σας. Οι επαναστατικές εκρήξεις δεν βγάζουν «δολοφόνους». Οι προβοκατόρικες «εξεγέρσεις» των μυστικών υπηρεσιών βγάζουν δολοφόνους!!!

Γνωρίζατε λοιπόν, το παιχνίδι των μυστικών υπηρεσιών στις κουκουλοφόρικες πυρπολήσεις της Αθήνας και «προφητεύατε» το μέλλον!!!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τους στόχους όλων αυτών των εγκλημάτων: Να μετατραπεί η Ελλάδα σε ζούγκλα του εγκλήματος.

Αυτές τις υπηρεσίες εκτελεί η κυβέρνησή σας και εσείς ο ίδιος με υπερβάλλοντα ζήλο: Η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι σε κάθε ξένη μαφία, στην τρομοκρατία, στο έγκλημα.


Το όπλο της τρομοκρατίας και τα παρακρατικά «συνδικάτα» του εγκλήματος αποτελούν τις μορφές, τις ειδικές «τακτικές» μιας γενικότερες στρατηγικής: Της Αλλοδαπής εισβολής και κατοχής της Ελλάδας, της γκετοποίησης, της σποράς των μαφιών του εγκλήματος και του τρόμου, της ολοκληρωτικής άλωσης και προτεκτορατοποίησης της χώρας.

Ένα εφιαλτικό όργιο τρόμου απλώνεται, από το παρακράτος και τις μυστικές του υπηρεσίες, παντού σε κάθε γωνιά. Μια οργανωμένη «σπορά» τρόμου, εγκλήματος, και φρίκης για να υποταγεί ολοκληρωτικά και τελεσίδικα η ελληνική κοινωνία στη σύγχυση, στην τρέλα, στον ΕΦΙΑΛΤΗ της Νέας Τάξης.

Μια κακουργηματική «επιχείρηση» για να εξαναγκαστεί ο ελληνικός λαός να εξαγοράσει τον τρόμο του και τον πανικό του με την «ήσυχη» αποδοχή του θανάτου του…


Γι’ αυτό κύριε Χρυσοχοΐδη οργανώνονται καθημερινά τρομοκρατικά εγκλήματα και πολυεδρικές προβοκάτσιες.

Γι’ αυτό καρατομείτε κάθε αστυνομικό που θα θελήσει να κάνει καλά τη δουλειά του.

Γι’ αυτό αφήνετε στο έλεος των μαφιών την Αθήνα.

Γι’ αυτό αφήνετε το μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο στο έλεος των καθημερνών συμμοριών του εγκλήματος. Κάθε μέρα διαπράττονται άπειρες ληστείες στα μετρό, άπειρες και οι καταγγελίες για αυτά τα εγκλήματα και εσείς ούτε μια περίπολο, ούτε μια στοιχειώδη ασφάλεια στους επιβάτες δεν παρέχετε. Ή μήπως δεν γνωρίζεται το όργιο του εγκλήματος στο μετρό;
ΟΛΑ τα γνωρίζετε και αφήνετε τον ελληνικό λαό στο έλεος των συμμοριών…

Και μετά βγάζετε λογίδρια για τους «δολοφόνους» για το ότι είστε απέναντι στο έγκλημα…

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον ελληνικό λαό είστε…


Καθημερινά το αποδεικνύετε…

Σταματήστε, λοιπόν το δούλεμα…


Ανοίξτε και τη σελίδα:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=38

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP