Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜEΣΩΣ...

Γράφει:Ο ΔιογένηςΚύριε Χρυσοχοίδη πρέπει να παραιτηθείτε αμέσως για 4 ουσιαστικούς λόγους.

1.— Πρίν από 10 χρόνια περίπου, επιστρέφοντας από ένα μεγάλο ταξίδι σας,(το τερπνόν μετά του ωφελίμου..), προσκαλεσμένος αξιωματούχων των Η.Π.Α., ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ, με τις δηλώσεις σας στο ΒΗΜΑ: « Ο αντιαμερικανισμός είναι το νέο χόμπυ των Ελλήνων..», «Αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι η οποιαδήποτε ονομασία των Σκοπίων αλλά η μεγάλη,οικονομική μας ανάπτυξη στα Βαλκάνια..» «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει αμέσως να αλλάξει όνομα και πολιτική..»

2.- ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ όταν πρόσφατα διαπίστωσε και ο τελευταίος Έλληνας ότι «εξαρθρώσατε» κάποια ανθρωπάκια της 17ης Νοέμβρη, ενώ οι ρίζες της,στις γνωστές ξένες μυστικές υπηρεσίες, ζουν,βασιλεύουν και μας τρομοκρατούν, με καινούργια και χειρότερα, αλλοπρόσαλλα, μαφιόζικα προσωπεία..

3.- ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ αμέσως μετά την ορκομωσία σας, αφήνοντας την Αθήνα στο έλεος των παντοδύναμων εμπόρων ναρκωτικών και των δυστυχισμένων ελλήνων και ξένων χρηστών.. Και ολόκληρη την Ελλάδα στο έλεος εκβιαστών,δολοφόνων και ληστών.

4.- Και σήμερα ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ, υιοθετώντας άμεσα και προκλητικά μια από τις πιο χοντρές προβοκάτσιες, με ένα κατασκευασμένο,χυδαίο,βίντεο εναντίον των μεταναστών.

Αλλά και για έναν ακόμη σοβαρότατο λόγο.

Με όλο το βίο σας εκθέτετε και χρωματίζετε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , σαν μια «δοτή» και υπόδουλη εξουσία στα χέρια των Η.Π.Α. και των μυστικών υπηρεσιών της.


Και το χειρότερο: Μαυρίζετε την ψυχή των μελών και των φίλων του Κινήματος, που, στο μεγαλύτερο ποσοστό του, αποτελείται από Έλληνες των Ιδεών και όχι των απολαβών..

Κύριε Χρυσοχοίδη, παραιτηθείτε αμέσως..

27.3.2010

 
ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4332

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP