Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Προϋπολογισμός: Παράκρουση μακιαβελισμού της συγκυβέρνησης …σωτηρίας!!!


Η κυβέρνηση Παπαδήμου, το εκτρωματικό τέρας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ (η «τρόικα» των δωσίλογων ανδρεικέλων της ευρω-χούντας), ψήφισε τον Προϋπολογισμό της χρεοκοπίας της χώρας και της σωτηρίας των τοκογλύφων.
Το 52% του προϋπολογισμού πάει στους τοκογλύφους!
Τα τρία κόμματα ανδρείκελα ψήφισαν έναν προϋπολογισμό επαχθέστερης χρεοκοπίας και από τη χρεοκοπία του 1932 και έχουν το κτηνώδες θράσος να μας εμφανίζουν αυτή τη φρίκη σαν …σωτηρία μας!!!

Για να γίνει αντιληπτή αυτή η φρίκη, αλλά και η παράνοια του κανιβαλικού μακιαβελισμού των κυβερνητικών ανδρεικέλων υπογραμμίζουμε δύο πράγματα από το άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου:

«…1). Ψηφίζουν έναν προϋπολογισμό, ο οποίος επιβάλλει ότι από τα περίπου 170 δισ. ευρώ που θα είναι οι συνολικές δαπάνες για το 2012, τα περίπου 88,5 δισ. ευρώ (!!!) θα πάνε στους τοκογλύφους!

2). Ψηφίζουν έναν προϋπολογισμό που προβλέπει ότι ενώ το σύνολο των εσόδων του κράτους θα είναι 54,5 δισ. ευρώ (εισηγητική έκθεση, σελ. 51), οι τοκογλύφοι θα εισπράξουν 88,5 δισ. ευρώ, δηλαδή ένα ποσό μεγαλύτερο κατά... 62% από όλα τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού!».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:

http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=6/12/2011&columnId=1821


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6139

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP