Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΟΙΜΟΣ
H συνομωσιολογία δεν είναι φυσικά επιστήμη αλλά μιά τεχνική από τις πολλές που χρησιμοποιούν οι παράγοντες της νέας εποχής για να αποπροσανατολίσουν και άρα να εξουδετερώσουν κάθε αποκάλυψη των σχεδίων και των σκοπών τους.
Οι συνομωσιολόγοι, όπως θα καταδείξουμε και στην συνέχεια, είναι όργανα της νέας εποχής.Και επειδή ο όρος "νέα εποχή" είναι ασαφής και απρόσωπος εγώ έχω προσδιορίσει ευθύς εξ αρχής την εξουσία των τοκογλύφων τραπεζιτών, ως Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ).

Αυτή η ονομασία αποσαφηνίζει και την προέλευση και τον σκοπό που έχει να επιτελέσει η σιωνιστική συμμορία, δηλαδή ότι είναι εξουσία του τραπεζοπιστωτικού συστήματος και επιθυμεί να γίνει παγκόσμια εξουσία ή καλύτερα παγκόσμια δικτατορία...

Οι συνομωσιολόγοι θα μπορούσαν να χωριστούν σε δύο βασικές κατηγορίες:

Α΄ Οι συνομωσιολόγοι της συγκάλυψης.

Αυτοί έχουν σαν βασική μέθοδο τον αποπροσανατολισμό.

Αυτόν τον πετυχαίνουν με δύο τρόπους.

Πρώτα με την πληθώρα των πληροφοριών που από μόνη της δρά συγχυτικά και κάνει το τοπείο θολό και δυσδιάκριτο.

Έπειτα, αναμειγνύουν τις αλήθειες με χονδροειδή ψέμματα και τερατώδεις φαντασίες, μυθεύματα και μυθολογίες.

Δηλαδή αποκαλύπτουν δήθεν τα σχέδια της νέας εποχής, αυτά που ήδη έχουν φέρει στο φώς άνθρωποι με πατριωτισμό, αγαθή προαίρεση αλλά και οξύνοια, αναμειγνύοντάς τα με συνοθυλεύματα δοξασιών και τραβηγμένες απολήξεις της μυθολογίας, κοντολογής με μυθεύματα τόσο χονδροειδή ώστε κανείς εχέφρων άνθρωπος να μην μπορεί να τα πιστέψει, με αποτέλεσμα μαζί με τα απίστευτα ψεύδη να καίγονται και οι αλήθειες. Έτσι μόλις κάποιος τολμήσει να αναφέρει κάποια αλήθεια από τα νεοταξικά σχέδια, τον αποκαλούν αμέσως συνομωσιολόγο, αφού αυτήν θα την έχουν ακούσει από τον επαγγελματία του είδους, αναμεμειγμένη με αρλούμπες και με χοντρά ψέμματα.

Τέτοιοι συνομωσιολόγοι δρούν κατά κόρον στο διαδίκτυο, αλλά ο επώνυμος αντιπρόσωπός τους είναι ο τηλεοπτικός διαρκής μετανάστης και αστέρας των μικροκάναλων,
ο εμποράκος παραβιβλίων, ο πασίγνωστος κος Λιακόπουλος...

Kαι για να μήν μιλάμε επί υποθέσεων,
θα αναφέρω την προσωπική μου εμπειρια. Θύμα του εν λόγω συνομωσιολόγου, υπήρξα και εγώ...

Κάποια από τις ημέρες των συγκεντρώσεων του Συντάγματος, βρέθηκα στην κάτω πλατεία και ως συνήθως άνοιξα μιά συζήτηση με υποτίθεται αφυπνισμένο και συνειδητοποιημένο Έλληνα που μετείχε ενεργά στις κινητοποιήσεις.

Όταν, για να συγκεκριμενοποιήσω τα αίτια της κρίσης, τόλμησα να αρθρώσω το όνομα Rothschild, ο συνομιλητής μου με αποπήρε απότομα λέγοντας χλευαστικά: "Ναι και πίσω απ΄αυτόν είναι
οι Νεφελίμ, αλλά θα μας σώσουνε οι Έλ"!!!

Βλέπετε ποιόν εξυπηρετεί ο εμποράκος των παραβιβλίων;
Στο στόμα του εξισώνονται ως μυθοπλασίες και αρλούμπες οι Νεφελίμ με το ότι ο Rothschild είναι ένας από τους άξονες της τραπεζοπιστωτικής τοκογλυφίας που επιχειρεί να επιβάλλει την παγκόσμια δικτατορία του μονεταρισμού!

Β΄ Οι συνομωσιολόγοι της αποκάλυψης.

Αυτοί αντίθετα με τους πρώτους έχουν σαν βασική μέθοδο τον συγκεκριμένο προσανατολισμό του "ποιμνίου"...

Αυτοί αποκαλύπτουν (τα ήδη αποκεκαλυμένα από τους επαγρυπνούντες) στοιχεία, λένε πάντα την αλήθεια ως προς τις "αποκαλύψεις" τους αλλά αφήνουν να φανεί ότι επιτρέπεται να γνωρίζουν οι κοινοί θνητοί και σε αντίθεση με τους πρώτους κάνουν τα πάντα για να πείσουν ότι είναι αξιόπιστοι και δεν αστειεύονται.

Αποστολή αυτών των συνομωσιολόγων είναι η διασπορά του φόβου και της απελπισίας, η διάδοση στην κονή γνώμη ότι δεν υπάρχει οδός διαφυγής από την παγκόσμια τραπεζοπιστωτική εξουσία, αφού αυτή ελέγχοντας το χρήμα είναι παντοδύναμη και άρα το πιό συνετό είναι να κάτσουμε φρόνιμα και να κάνουμε ότι μας λένε οι κύριοι των "αγορών" που διοικούν τον κόσμο!

Κι αν σκέφτεστε ότι αυτό το είδος είναι πλέον πολύ γνώριμο, διότι όλα σχεδόν τα ΜΜΕ παίζουν πλέον αυτόν τον ρόλο και ή διαρκής καραμέλα τους είναι ότι "δεν γίνεται αλλιώς", σας πληροφορώ ότι σ΄αυτόν τον τομέα ο μαίτρ του είδους είναι ο κος Στριγάς.

Αυτός, ενώ δεν κρύβει ότι υπήρξε αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, υποτίθεται ότι είναι με το μέρος μας και μας αποκαλύπτει αυτά που πρέπει να ξέρουμε (όσα δηλ. του έχει δωθεί η εντολή να αποκαλύψει)...

Είναι αποκαλυπτικός αλλά αυτό που απορέει και αφήνεται να εννοηθεί στα γραπτά του είναι ότι η κυριαρχία της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας είναι απόλυτη και μή αναστρέψιμη!!!

Στο βιβλίο του όμως "Κέντρα Εξουσίας Του Πλανήτη" το 2006 επί Καραμανλή έχοντας παρέλθει τα έτη της παντοδυναμίας Σημίτη που με τον Παπαδήμο ισχυρό πρόσωπο του τότε καθεστώτος, κατασκεύασαν τη φούσκα του Χρηματιστηρίου και μαγείρεψαν τα στοιχεία της οικονομίας μας για να μας χώσουν στα δεσμά του ευρώ, ο αλλαχού αποκαλυπτικότατος κος Στριγάς τηρεί σιγήν ιχθύος και στο κεφάλαιο για την Τριμερή επιτροπή και συγκεκριμένα στην σελίδα 93 γράφει χαρακτηριστικά: "Στην Ελλάδα, βάσει του συστήματος που ισχύει, αναλογούν τέσσερα μέλη στο Ευρωπαϊκό Τμήμα της Τριμερούς Eπιτροπής, όμως προς το παρόν δεν θα δημοσιοποιήσουμε τα ονόματά τους"!!!

Γιατί αυτή η μυστικοπάθεια άρα γε; Διότι απλούστατα ενώ ήθελε να παρουσιάσει μιά πανίσχυρη τριμερή επιτροπή, δεν ήθελε να αποκαλυφθεί ότι και ο Σημίτης υπήρξε πράκτορας του Rothschild και είχε δεξί του χέρι ένα μέλος της τριμερούς...

Με ποιανού το μέρος άραγε είναι ο κος Στριγάς;
Με την νέα τάξη πραγμάτων και τους τοκογλύφους τραπεζίτες χωρίς αμφιβολία!

Άρα βλέπουμε ότι όλοι αυτοί που μας κατηγορούν ως συνομωσιολόγους, εμάς που αποκαλύπτουμε τις δράσεις της νέας εποχής και των τραπεζιτών, είναι εξαπατημένοι από τους όντως συνομωσιολόγους και κοιμούνται όρθιοι μή βλέποντας ότι το θηρίο που λέγεται νέα εποχή έχει ανοίξει το στόμα του κι είναι έτοιμο να μας καταπιεί...

Σε πείσμα του θηρίου εμείς οι Έλληνες έχουμε καταλάβει τους μηχανισμούς της ΠΤΕ και των παραγώγων της, των τοκογλύφων σιωνιστών που θέλουν να καθίσουν στο σβέρκο όλης της ανθρωπότητας ως παγκόσμιοι δικτάτορες.

Και δεν θα πάψουμε να αντιστεκόμαστε...


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP