Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σύλληψη Λαυρεντιάδη:Ο πόλεμος των «μαφιόζων»…


Ο Λαυρεντιάδης, αποτελεί μια από τις χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις της μαφιόζικης φύσης και λειτουργίας του χρηματιστηριακού κεφαλαίου, καθώς και της μεταπρατικής «λαμογιάς» των Ελλήνων επιχειρηματιών…
Ο χρηματιστηριακός αυτός «εισβολέας» ο οποίος το 2006 είχε ανακηρυχτεί «Επιχειρηματίας της Χρονιάς», σήμερα συλλαμβάνεται!!!
Το καθεστώς της ΓΕΝΙΚΗΣ σαπίλας και δυσωδίας τρυπάει μια πυώδη φουσκάλα (καρατομεί ένα λαμόγιο) για να διασώσει το ΣΥΝΟΛΙΚΟ καθεστώς της σαπίλας και των πολυεδρικών λαμογιών…

Το παρακάτω κείμενο της «Κλασσικοπερίπτωσης» περιγράφει λεπτομερώς το καθεστώς της σαπίλας και των σύνθετων μαφιόζικων διαπλοκών του, καθώς και την επιλεκτική καρατόμηση κάποιων (Λαυρεντιάδης)…

Θεωρούμε σκόπιμο πριν από το κείμενο και το «φάκελο» της Κλασσικοπερίπτωσης, να θυμίσουμε και κάποιες παλαιές μας αναφορές στο «φαινόμενο»…

Τον Ιανουάριο του 2010 είχαμε κάνει ένα μικρό «φάκελο» για το νέο αυτό χρηματιστηριακό εισβολέα…

Εισαγωγικά γράφαμε:

«Ο Κοσκωτάς ωχριά μπροστά του!
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολυεθνική, τυχοδιωκτική χρηματιστηριακή λαίλαπα που εισβάλει ΟΧΙ μόνο στα ΜΜΕ, αλλά σε πολλούς οικονομικούς και κοινωνικούς κλάδους.
Στην περίοδο αυτή στη χώρα μας οι χρηματιστηριακές «μαφίες» εισβάλουν ακάθεκτες για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε προτεκτοράτο τους: Όταν γίνεις προτεκτοράτο των χρηματιστηριακών «ιδρυμάτων» (τύπου «μαφιόζων» Σόρος), αυτόματα γίνεσαι και προτεκτοράτο των διεθνών κέντρων εξουσίας και των διαβόητων υπηρεσιών τους!!!
Τι κρύβεται πίσω από αυτή την «επέλαση» Λαυρεντιάδη;
Παραθέτουμε κάποια κείμενα που φωτίζουν αρκετά τη νέα απειλή».

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4053

Διαβάστε επίσης και το άρθρο:
«Ο Λαυρεντιάδης οι συνεργάτες του και οι έκπληκτοι υπάλληλοι της διαφθοράς και της προδοσίας»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5874

Το κείμενο της «Κλασσικοπερίπτωσης:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_14.html
Συνέλαβαν τον Λαυρεντιάδη και έσταξε η ουρά του γαϊδάρου στο πηγάδι

Επειδή οι βαλβίδες εκτόνωσης έχουν βουλώσει και δεν λειτουργούν, το κατοχικό καθεστώς κατά καιρούς κάνει και κανένα κλύσμα στον εαυτό του για να μην σκάσει.

Αυτό έκανε συλλαμβάνοντας τον Λαυρεντιάδη λίγες μέρες αφότου οι Αμερικάνοι τρόμπαραν και άλλο αέρα στα σπλάχνα της τρικομματικής κυβερνητικής συμμορίας, διοχετεύοντας μέσω των New Yorks Times τα άπλυτα της Proton Bank.

Ανάμεσα σε αυτά τα "άπλυτα" εκτός από τον μέχρι χθές ελεύθερο υπόδικο και κατηγορούμενο για σωρεία οικονομικών εγκλημάτων Λαυρεντιάδη, υπήρχαν και τα ονόματα του Μπακατσέλου, του αδελφού του ΓΑΠ και του τέως πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Σπέκχαρντ.

Για να καταλάβετε την ποσότητα και την ποιότητα του αέρα με τον οποίο τρομπάρισαν οι Αμερικάνοι τα ήδη γεμάτα έντερα της τρικομματικής κατοχικής συγκυβέρνησης, να σας πληροφορήσουμε ότι εκτός από την εμπλοκή της οικογένειας Παπανδρέου στο Δ.Σ της proton Bank , ανακατεύουν και τον διάδοχο του ΓΑΠ στο κοιμητήριο του ΠΑΣΟΚ.

Ο Μπακατσέλος που ήταν το άλλο μέλος του Δ.Σ αυτής της τράπεζας, είναι συμπτωματικά πεθερός του Βενιζέλου ο οποίος, ας μην το ξεχνάμε, την ίδια στιγμή που έβαζε την υπογραφή του σε ...κάθε είδους εθνοκτόνο made in Europe και USA, νομοσχέδιο, εφαρμοστικό νόμο, πράξη νομοθετικού περιεχομένου κ.α , υπέγραφε και την σωτηρία της αμαρτωλής Proton Bank, δίνοντάς της 850 εκατομμύρια ευρώ που είχε ήδη αρπάξει σαν λυκόμορφος φορολογητής από τους Έλληνες πολίτες.

Αυτά
όπως είπαμε τα έγραφαν οι New York Times πρίν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 5 Δεκεμβρίου ( βλ. εδώ).

Το ερώτημα είναι γιατί μετά από τόσο καιρό δημοσίευσαν ένα ρεπορτάζ που δεν είχε καμία σύνδεση με την επικαιρότητα;

Γιατί δηλαδή σερβίρισαν περσινά ξυνά (δηλητηριώδη θα λέγαμε εμείς) σταφύλια δίνοντας ένα ακόμη καίριο κτύπημα σε μία κυβέρνηση που κλυδωνίζεται όχι ασφαλώς από το βάρος των ευθυνών της αλλά από εκείνο της εσχάτης προδοσίας;

Μήπως ήλθε ο καιρός να δώσουν το τελικό χτύπημα στο έτσι κι αλλιώς θνησιγενές ευρώ, επιταχύνοντας την φθορά της ελληνικής τρικομματικής λυκοσυμμαχίας και την ανάδειξη του Τσίπρα ως "ευλογημένου ( απο το ΔΝΤ και τις ΗΠΑ) μεσσία";

Εκτός από την αναγκαστική σύλληψη του Λαυρεντιάδη, μετά απο αυτήν την "βόμβα διασποράς" των New York Times, είχαμε και την αιφνίδια κατάρρευση της παράγκας του Καμμένου με την πρωτοβουλία των "πικραμένων" της ΝΔ καθώς επίσης και την ανακοίνωση του Βενιζέλου ότι έχει την πρόθεση να προτείνει στην βουλή να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή ενώ σήμερα δήλωνε πως θα καταθέσει νομοσχέδιο για την ελάφρυνση "ευπαθών ομάδων".

Με λίγα λόγια βλέπουν το έδαφος να υποχωρεί κάτω από τα πόδια τους και τρέχουν σαν πανικοβλημένοι ελέφαντες μέσα σε κλουβί.

Το ζητούμενο ωστόσο είναι αν θα αντιληφθεί ο ελληνικός λαός ότι στο μέλλον δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες για να τους στείλει από εκεί που ήρθαν μαζί με όλους τους άλλους καραγκιόζηδες της μείζονος ή ήσσονος "αντιπολίτευσης".

Η συνέχεια για την πορεία του «επιχειρηματία της χρονιάς» μέχρι την «αποκαθήλωσή» του ΕΔΩ:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_14.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP