Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Το επικοινωνιακό ...κάψιμο του "λίσταρχου" Παπακωνσταντίνου αποτελεί προσβολή της νοημοσύνης του ελληνικου λαού

Κλασσικοπερίπτωση

Το ότι αποφάσισαν να "κάψουν" ακόμα ένα "καυσόξυλο" στην ξυλόσομπα του "καθαρτηρίου", που έστησαν άρον - άρον για να γλυτώσουν τα τομάρια τους, οι πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης προδοσίας στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, δεν σημαίνει ότι θα φωτιστεί ο ζόφος στον οποίο μας έριξαν ούτε ασφαλώς ότι θα ζεσταθεί κανενός αγανακτισμένου και ξεπαγιασμένου η καρδιά.
Ο ελληνικός λαός, για τον οποίο, τόσο ο Παπακωνσταντίνου όσο και ο "προστάτης" του τέως πρωθυπουργός και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, είχαν χύσει τόνους χολής, δεν νοιώθει απολύτως καμία ικανοποίηση με την διαπόμπευση ενός αναλώσιμου και μέτριου από κάθε άποψη πολιτικού, ούτε περίμενε την ...φρέσκια λίστα και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να μάθει το μέγεθος της ανηθικότητας των νύν και τέως μελών της εντολοδόχου συμμορίας που κυβερνούσε και κυβερνά ως ύπατη αρμοστεία αυτόν τον δύσμοιρο τόπο.

Ο κάθε ένας εξ ημών που με διαφορετικό τρόπο βιώνει τις συνέπειες της προδοτικής τους συμπεριφοράς, θα νοιώσει δικαιωμένος και ηθικά αναπαυμένος, όχι με το περιστασιακό "κάψιμο" των άχρηστων - για τα αφεντικά - πολιτικών σκουπιδιών του συστήματος, αλλά με την ανάδυση της αληθινής δημοκρατίας και την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και αξιοπρέπειας.

Αν λοιπόν το ΠΑΣΟΚ διέγραψε τον "ανήθικο" Παπακωνσταντίνου απο τις τάξεις του, είναι ένα γεγονός που ενδεχομένως να αφορά κάποια φοράδα η οποία χέστηκε σε κάποιο αλώνι και όχι τον γείτονά μου που ξεπαγιάζει άνεργος και πεινασμένος σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα.

Αυτές οι γελοίες και φτηνές επιδείξεις "κάθαρσης" δεν πρόκειται να πείσουν τον καρκινοπαθή που ήλθε από την Ρόδο ελπίζοντας να βρεί τα αναγκαία για την ζωή του φάρμακα στον Ευαγγελισμό ή το Λαϊκό.

Δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα που διέπραξαν και συνεχίζουν να διαπράττουν οι δωσίλογες αιρετές και δοτές κυβερνήσεις των τελευταίων τριών χρόνων.

Δεν ξεχνάμε ότι ήταν αυτοί που όταν έξω μας περιέγραφαν σαν χώρα διεφθαρμένων, τεμπέληδων και χαραμοφάηδων, οι συνεργάτες τους γέμιζαν με βρώμικα και άτιμα λεφτά τους λογαριασμούς στις τράπεζες των εντολέων τους.

Δεν ξεχνάμε ότι ο Παπακωνσταντίνου ήταν μόνο ένας εξ αυτών που πούλησαν τον ελληνικό λαό στο σκλαβοπάζαρο της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας.

Αυτά όλα τα εγκλήματα δεν ξεπληρώνονται με το "κάψιμο" πέντε - έξι αναλωσίμων, αλλά με την παραδειγματική τιμωρία ΟΛΩΝ όσων συμμετείχαν σε αυτήν την αισχίστου είδους και θράσους εσχάτη προδοσία που δυστυχώς συνεχίζεται ακόμα και αυτήν την στιγμή.

 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7159

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP